חזרתי!

MadonnaFan

New member
חזרתי!

הייתי בהולנד (מוזמנים לקנא...סתאאאאאם) והתגעגעתי! ספרו לי מה נשתנה! אני שמחה שהתטרפו אנשים חדשים לפורום, ברוכים הבאים לכולם, אתם מוזמנים להציג את עצמכם! הייתי משתמשת באייקונים החדשים אם זה לא היה משום מה גורם לי לפתיחת כמויות אדירות של דפי- אינטרנט של אורנג´ (?) @מעין@ שעדיין זוכרת איך אומרים שירותים בהולנדית... טא טא טאאאאאם.... toileten!!!

אגסית

New member
../images/Emo24.gif אני התגעגתי! ../images/Emo7.gif

התגעגתי אליך.....תודה שטרחת להגיד לי!!!!!!!! אבל לא משנה!!!! אז תספרי לנו עוד על הולנד (למרות שגם אני הייתי שם!) ואיך האנשים ובלה בלה.....
תשמעו קטע: אישה אחת הציעה לי בחודש שעבר בביסיטר כי היא ראתה שאני מסתדרת כל כך טוב עם הילדות שלה, זה היה לפני חודש!!!!!!! היא נתנה לי את הטלפון שלה, היום החלטתי את ההחלטה הגורלית וטלפנתי אליה! היא בכלל לא זכרה מי אני וכשאמרתי לה אז גם היא בקושי זכרה, והיא הואילה בטובה להגיד לי שהיא לא צריכה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
החוצפה!
אבל לא נורא
סלחתי לה!!!!!
נ.ב: אני מוכרחה להגיד שהאייקונים האלה כל כך מתוקים!!אההה ועוד דבר:!!מעין: קנינו T.V חדש!!ולי יש עכשיו טלוויזיה בחדר!!!!!

MadonnaFan

New member
מזל"ט!!!

איזה חמודה... אני שמחה שהתגעגעת אליי... אני בטוחה שאת שמחה לדעת איך אומרים שירותים... אז תתחדשי על הטי.וי... לא נורא, אני בטוחה שתצליחי למצוא עבודה אחרת, בהצלחה! @מעין@ המאוד-לא-מוצלחת-בתור-בייביסיטר

שלום לך! ../images/Emo41.gif

אז קודם כל מה שלומך?אני מקווה שהכל בסדר על אף שאני לא מכירה אותך.כמו שאת רואה אני אחת החדשות בפורום וקוראים לי מיכל. איך היה בהולנד? אני בת 18 ואני מתגייסת במרץ ואני מתכננת לטוס לשם. וד"א אני לא מעריצה של מדונה אני אוהבת את השירים שלה. טוב, עד פה להפעם. יש לי עבודה היום, אז ביי. נ.ב. תכתבי לי גם קצת על עצמך,תודה מיכל.

libi k

New member
הי הי!

מקווה שעשית חיים בהולנד...! אז ספרי אך היה ,אך ההולנדים.... אני צריכה ללכת אז אני לא יכולה להרחיב בהודעה..... בי בי

MadonnaFan

New member
מדהים!

מהמם! מטמטם! מקסים! מדליק! מגניב! כן כן, כמו שאתם רואים לא נהניתי בכלל בטיול להולנד... למה אני לא גרה שם??! *מתייפחת בקול* אנשים כל כך נחמדים (ויפים!), בתים מקסימים, מזג- אויר נחמד, הרבה נשים עם חצאיות (מן הסתם כמה גבות התרוממו עכשיו, וההסבר הוא שאני הולכת ללמוד עיצוב-אופנה ואני במיחוד אוהבת לעצב חצאיות וללבוש אותן...) ובקיצור היוולדותי כישראלית היתה תאונה. @מעין@ אז מה אם אין לי מה לכתוב עכשיו בחתימה! אז מה! אז מה! *מנופפת באגרופי כלפיי המסך*

MadonnaFan

New member
שלום גם לך!

אני שמחה שהצטרפת לפורום, ואם אני לא טועה אני מכירה אותך מפורום ה"פ (מתה על הספר הזה!!!)? קוראים לי מעין (מן הסתם כבר הבנת את זה...), ואני אוהבת לכתוב "נאי" ו"הממ" ו"המפ" ולדפוק את הראש במקלדת (הרגל מפורום ה"פ) וגם שלוש נקודות בסוף משפט... נאי... את לא חייבת להיות מעריצה של מדונה בפורום הזה, אם כי אני חושבת שינסו ל"החזיר אותך בתשובה" כאן... אני כנראה בין היחידים בייקום שמשום מה יש לה עדיין את האייקונים הישנים, תתרגלו... וולקאם! @מעין@ גו מדי גו

einzuc

New member
Welcome back!!!

קצת באיחור אני יודעת... ובכן, בזמן שלא היית כאן, היה ויכוח מאוד מסעיר (כפי שקראת) עקב הודעת נאצה אחת. חברים יקרים, אני אומנם לא מנהלת הפורום, אבל בבקשה אם אין לכם משהו חשוב להגיד (או משהו שהוא לא מכתב נאצה!) אז אל תגידו אותו! זה מעצבן אותי ואני בטוחה שזה מעצבן אחרים!! -עינת-

שירה14

New member
אישה! התגעגענו...

אקיצר התגעגענו.. ומעיין.. כמו שלא היית מאמינה... כן כן, אני הודיתי שאני התחלתי קצת קצת קצת קצת לשמוע מדונה.. אבל קצת.. לא בהגזמה.. היא באמת דיי פ´סדר.. אקיצקיץ... חופשי.. ובה ביי.. (צ´יק צ´יק אני חגורה ירוקה!)

MadonnaFan

New member
צ´יק צ´יק מזל טוב!...

כל הכבוד! התחלת לשמוע מוזיקה אמיתית! היא הרבה יותר מדי פ´סדר, היא הכי טובה שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!! @מעין@ + טאניס חצי- עלף = אהבה לנצח...

למעלה