חזרתי..........................

לולי80

New member
חזרתי..........................

אני מדמינת עכשיו את כולכן בחדר המתנה ואני נכנסת ומיליון זוגות עיינים ננעצות בי ומחכות למוצא פי.... אז אני אחזור אח"כ.... אוקיי אוקיי אני מספרת רגע.... סתם, טוב נחמד שנשאר לי עוד חוש הומור אחי הלינצ' הזה.. תאמת חזרתי הביתה בערך בשתיים עשרה אחת אבל "נכנסתי לתוך הקונכייה שלי והלכתי לישון... זה היה מחריד.מזעזע ממש.. כן באמת אני נשבעת... הביקורת הייתה על מקצוע "אריגה" אז המבקרת החיצונית אמרה לי שחוץ מהצבעוניות ועוד איזה אריג, אין פה כ"כ מה לראות (היו 13+ אריגים...) ואז כמה המרצה שלי(1מתוך שתי מרצות) שלי והמשיכה לבעוט בעודי מכופפת וכל הזמן הזה כל מה שעובר לי בראש זה (אל תבכי מול כולם, אל תבכי מול כולם) העיינים מתחילות ל"הזדגג" כשהמרצה השניייה "עלתה לזירה" והמשיכה עם בעיטות ישר לבטן, ואז המרצה הראשונה מתוך השתיים חזרה ל"במה" עם "כסא" והמשיכה לתת לי בראש (רק למקרה שעדיין לא הבנתי עד כמה האריגים שלי, והאיורים מחורבנים, ואיך אפשר בככל ללבוש מכנס עם בד כזה עבה , הרי עשינו כבר מיליוני איורי אופנה "את אמורה כבר לדעת" ... לא!!! פעם ראשונה שאנחנו נוגעות בזה...) "דיממתי" וכל מה שחיכיתי זה ש"הבריונים" יעברו למישהו אחר...(אל תבכי אל תבכי..).. בשנייה שהם סיימו... פילסתי את דרכי בהמון.(לא רואה כלום בגלל הדמעות ).. נכנסתי לשרותים... ובכיתי ותסלחו לי באנגלית זה נשמע יותר טוב ויותר קולע ": i cried my heart out/ אז החברות שלי רצו אחרי ולא חיבקו (כי "אנחנו" לא מהמתחבקות, הם לא יודעות שאני כן.... כ"כ כן...) אבל עטפו אותי בכזה חום ואהבה.... אז החלטתי שהיום אני מרשה לעצמי לרחם על עצמי, כשנרגעתי וכולם יצאו מהכיתה, חזרתי הורדתי את הדברים (עוד חזר הבכי... אבל רק קצת...) והלכתי , לא נשארתי לשאר הביקורות, אגואיסטי.... אבל זיבי... מותר לי. חבר שלי בא לקחת אותי וחיבק אותי... ולא שאל שאלות (הוא כבר מכיר...) ופשוט היה שם.... וזה היה נפלא... כשקמתי מהשינה חשבתי איזה חלום רע זה היה, מהר מאוד התפכחתי... ואולי קצת באיחור אבל מאוד במקום, אני מרגישה באמת ובתמים את החום שלכן את האנרגיות החיוביות האלו... אני ממש יושבת המומה ממני שאני בסדר ולא התפרקתי לגמרי (זה כבר קרה המון פעמים כאלו ביקורות אצלי... כידוע... והתפרקתי במשך ימים) אז זהו, זה מה שהיה היום.............. ועכשיו? שוב, למרבה ההפתעה אני בסדר, נתתי לעצמי היום פטור מחשיבה, אז מחר אני אקום בבוקר ואחשוב מה היה ומה אפשר ללמוד מזה.... אח"כ אני בבייביסיטינג עם ילדים מדהימים שבטוח יצחיקו אותי... וזהו להיום.... ולכן, יקרות שלי.... אני מלאה באנרגיות חיוביות (בחיים זה לא היה לי... בחיי אני פשוט המומה... ו... מאמינה בעצמי...לא הרבה וקצת באיחור, אבל אני מרגישה שיהיה בסדר....ואני אפילו לא יודעת למה....! לו הייתה בי "קופסא שחורה" הייתי נוצרת בתוכי את הרגע הזה לעד.... תודה לכולכן, תדמיינו עכשיו אתן שאני רצה מסביב לחדר המתנה כולן מושיטות יידים ואני נותנת לכולם כיפאק ליידים, כמו שקבוצה עושה לפני משחק חשוב.... ועכשיו חיבוקים אישיים לכל אחת , לא להדחף יש חיבוקים לכולן!!!!! תודה תודה תודה !!!! על שאתן אתן... מלאות אהבה!!!!! אוהבת עד דמעות (אזלו עכשיו הדמעות, אבל באמת שיש) שלכן בכל ליבי.... לולי

../images/Emo24.gif מחבקת אותך

בהמון אהבה - כי את כן מהמתחבקות... ולגבי השאר נמשיך מחר... שום דבר לא מאוחר... כרגע שולחת לך המון אהבה ושמחה שאת בסדר למרות הכל...

Ofra m

New member
לולינקה

כל כך יפה את מתארת את האנרגיות החיוביות פשוט אפשר להרגיש מכתיבתך את החיוביות והאופטימיות ואני חושבת לעצמי כמה שזה עוזר לחשוב חיובי לשנות איזה בורג קטן במוח ולומר לעצמנו "אוקיי היה לי יום לא מי יודע מה אבל לשאול את עצמי מה אני לומדת מזה,ומחר יום חדש ובטוח שיהיה יותר טוב,וככה חיים הרבה יותר טוב והכי חשוב נהיה יותר בריאות הן פיזית והן נפשית. כל הכבוד לך ! עופרה. וכמובן חיבוק ענק

מזל שחזרת ...

כבר כאבו לנו האצבעות ... לולינ'קה, אנחלנו אוהבות אותך בלי קשר לעובי האריג ולציונים שתקבלי.

gלולוגית

New member
משהו קטן...

אני תמיד מחפשת מכנסיים מבד ממש עבה כי ממש קר לי ברגליים בחורף, ועד היום לא מצאתי (גם לא בחו"ל), אפשר להזמין?

rini45

New member
../images/Emo24.gifחזקי ואמצי

אמת, חשבתי עליך היום והחזקתי אצבעות תמשיכי להאמין בעצמך ואל תיפול רוחך אוהבת אותך ונונת לך חיבוק גדול

MIF2004

New member
לולי יקרה!

קודם כל
חזק חזק חזק!!!! ושנית, אני חושבת שנהדר שיש לך חברות תומכות וחבר מחבק! ואנחנו גם פה בשבילך! תני לאנרגיות החיוביות להציף אותך ותסתכלי קדימה בלי חשש!
גדול!!!

לולי80

New member
נ.פ.ל.א.ו.ת שכמותכן. חיבוק לכולן

ושוב המון תודה על העידוד ובעיקר על ההתעניינות...

לולי....

מצטערת לשמוע שהיה קשה.. אבל מאוד שמחה לשמוע שבכל זאת הצלחת "לצאת מזה".. להפיק לקחים ולהמשיך הלאה... רק מראה כמה את חזקה... כל הכבוד!!!

למעלה