חזרתי!

coockiemonster

New member
חזרתי!

'צטערת על הנטישה הקטנה..... ביום חמישי חזרתי הביתה ב12 וחצי (הייתי בת"א) שישי-שבת בניתי מפקד אש מ-ד-ה-י-ם ראשון-שני הייתי ב...ירדן! ועכשיו,לשאלה המתבקשת- מה לעזאזל איבדתי בירדן?? שאלה מצויינת..אינלי מושג,סתם טיילתי עם המחשפחה,וכרגע אני סחוטה מעייפות,אבל בכל זאת כותבת לכם, אהבתי האחת והיחידה,פורום השבט... קבלו משו מדהים: חבר הוא האחר ובכל זאת חלק ממני,הוא קלוע אל תוכי, נוגע בי. חבר הוא מי שהתנחל העצמי האינטימי שלי, ומנסה להיות חלק מהתודעה שלי, כי האני הוא אנחנו, והעצמי הוא עצמנו, והצורך הוא לא פרטי אלא "שלנו" נכון זה מקסים?זה לקוח מתערוכה על לינה משותפת בת"א..... התגעגעתי חברים שלי!

ברוכה השבה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

הו גאד, ירדן. למה לא לונדון?!?

coockiemonster

New member
ירדן...מלאה בערבים

לא שיש בזה משו רע,כה?זה פשוט מפחיד קצת,לאדעת..... חם שם מאד וזה כמו הנגב רק עם הרבה יותר הרים!

slallum

New member
תגידי לי את משוגעת!?

מה את מזכירה ערבים ליד גיתית?!
נראה לי גיתית היא הילדה שהכי מדברת פה על פוליטיקה, אולי ניצן יותר, אבל לא בטוח =] בכל מקרה, הפיתות עם הלבנה שם זה אחלה

«NAngel»

New member
היי../images/Emo70.gifP-:../images/Emo80.gif

אני לא מדברת על פוליטיקה... אני מדברת על דת (ויותר נוטה ל-לא דת)

coockiemonster

New member
ח,מודההההה

אז מה,זה מלא שם בערבים!ככה זה, ירדנים, לך תבין אותם....

slallum

New member
נו אבל ככה את הורסת לי ../images/Emo3.gif

את ימניה נכון? =]

techno girl

New member
../images/Emo105.gifאאאאאההה...

מכיוון ואני טיפשה גדולה ואוצר המילים שלי מסתכם ב:היי, כן, לא, אוכל!!!
, די כבר יא דפקט!, יאי, למה/לי, נועה ה
המטומטמת(לא צימחונועה, נועה האבלה מהכיתה שלי......) ועוד כמה מילים...... אז אני מבקשת לדעת מזה סטיגמטיסט
בהביייי

slallum

New member
אני סתם צוחק

אם אפחד לא הבין את זה בכל השנים האלה שאני בפורום אז יש לכם בעיות :S

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיאאא ברוכה השווע בובע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif התגעגענו../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif איך ירדן../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

TziMHoNoa

New member
ברוכה השבה!

אז מה באמת איבדת בירדן?
סתם
ללפף מפקדי אש זה כייף

למעלה