חזרתי!

חזרתי!

שבוע באילת עבר, יפי הי לי. תגידו, איך קוראים לשחקן שמגלם את דני מ``פרל הארבור``? אוקי, לעיניינו, אתם לא חושבים שבני משפחת וויזלי מנדים את פרסי? ושפרסי מנדה את עצמו מהמשפחה? יש מלא הוכחות לאורך הספרים, אבל הדוגמא החותכת ביותר מצוטטת כאן: ``מעניין אם פרסי יודע את כל זה על קראוץ``` אמר רון כשעלו בשביל המוביל לטירה. ``אבל אולי זה לא אכפת לו... זה בטח היה גורם לו להעריץ את קראוץ` עוד יותר. כן, פרסי מת על חוקים. הוא היה אומק שקראוץ` מסרב לעבור על החוק אפילו למען בנו.`` ``פרסי לעולם לא היה מסגיר מישהו מבני המשפחה שלו לסוהרסנים`` נזפה בו הרמיוני ``אני לא בטוח`` אמר רון ``אם הוא יחשוב שאנחנו עומדים בדרכו לקריירה... פרסי מאוד שאפתן, אתם יודעים...`` זה אחרי שסיריוס מגלה להם את הסיפור של ברטי קראוץ` הבן. נו, אני חושבת שוולדמורט יבחין בזה שהוא מבודד כזה ויעביר אותו לצד שלו, כי כמו שאמר סיריוס באותו פרק ``מצבים כאלה מוצאים מאנשים מסוימים את טוב, ומאנשים אחרים את הרע`` נו, מה דעתכם? תמר דינור

הלוהה!

לשחקן שמשחק את דני קוראים ג`ון הארטנט או משהו בסגנון ופרסי עומד להפוך למשרת של הלורד האפל, כמו שרוני-פו אמר (בערך) שפרסי נורא שאפתן ושום דבר לא יעצור אותו בדרך למטרה שלו, הוא יגמור כמו קראוץ`, בטח...! -ליאת-

LuNaTiC

New member
הם לא יעשו את זה!!! לא לפרסי...

הוי נזכרתי.. לכלב של רטקליף מפוקהונטס קוראים פרסי!! הוא היה כל כך מתוק!!!!!!!!!!!!! ולעניינינו.. וויזלי טורנינג באד? לא נראה לי.. זה לא באופי שלהם!!!! ועובדה שההורים גאים מאוד בפרסי הקטן!!!!!!! אם כבר מישהו ירגיש דחוי זה רוני פצפוני... -ענבל-

המפי?

ככה קראו לכלב? נחמד! הכלב באמת היה גם סנוב כזה...ונראה לי שג`יני היא הכי דחויה שם....הבת היחידה והכל...! -ליאת-

Vilia©

New member
אני לא חושבת....

אני חושבת שהכי דחויים זה רון וג`יני כי לרון קנו גלימת טקס מחנות יד שנייה ולתאומים לא....וגם לפרסי לא.... וג`יני קנו הכל מחנויות ליד שנייה... ורון קיבל את השרביט של צ`ארלי והגלימות של ביל.... טלי פוטר

פרסי לא היה צריך

כי הוא כבר לא בהוגוורטס, ואת לא יכולה לדעת מה עם פרד&ג`ורג`...ותראו: ג`יני-לא ידוע לנו על זה שיש לה יותר מידי חברות, מאוהבת נואשות בהארי, בת יחידה במשפחה של בנים בלבד, הכל מחנות יד-שניה, צריכה לסבול את קולין קריבי, הכי צעירה במשפחה...היא ממש אומללה! מישהו צריך לגאול אותה מיסוריה (*אהמ**אהמ*הארי*אהמ**אהמ*) -ליאת-

LuNaTiC

New member
קראו לו פרסי, והוא היה

סנוב קטן ומתוק!! איך הוא אכל את העצמות מהדבר המסתובב הזה ואכל דובדבנים עם קצפת!! הוא כל כך פושון!! ג`יני רון מסכנים כי: ג`יני כבר פירטת את הסיבות.. וחוץ מזה, כל הקטע עם חדר הסודות לא היה קורה אם היא לא הייתה מרגישה דחויה.. זה אומר מה היא מרגישה! רון - הרי כולנו יודעים שהוא חי בצל אחיו הגדולים המוצלחים, וחבריו - הארי המפורסם, the boy who lived, והרמיוני - מצטיינת בכל המקצועות ובגלל זה מוערכת מאוד.. ורון - חוץ משחמט הוא לא יודע הרבה.. למרות שיש לו את היציאות הכי טובות, והוא חמוד!!!

LuNaTiC

New member
ותחשבו על זה...

הארי בלי רון והרמיוני זה קצת כמו אש בלי מיסטי וברוק.. חוץ מהקטע של השחצנות המיותרת מאוד של אש, שלהארי אין... אבל כאילו... לאן הארי היה מגיע בלי רון ומיוני?? לסלית`רין! הא הא! מה היה קורה אילו? המממ -ענבל-

זה היה יכול להיות נחמד

אבל אני מניחה שהוא לא היה רוצה להיות בסלית`רין-האגריד כבר אמר לו שזה לא בית טוב...! -ליאת-

Vilia©

New member
בדיוק...והוא לא הלך לשם בגלל....

מה שהאגריד אמר.... וגם רון עוד לא נבחר לבית אז הוא לא ידע באיזה בית רון יהיה...והרמיוני לא הייתה חברה שלהם עדיין טלי פוטר

למעלה