חזרתי חזרתי והחלפתי שם !!!!! מה חדש חבריה ? האם באמת יהיה באפריל כנס טרי פראצ'ט?
C CptCarrot New member 5/4/05 #1 חזרתי חזרתי והחלפתי שם !!!!! מה חדש חבריה ? האם באמת יהיה באפריל כנס טרי פראצ'ט?
C CptCarrot New member 5/4/05 #3 i was ... הייתי Archcancelor or Ridcully זה העניין שאני לא זוכר ... תם מבינים ... אז מה חבריהס?
A Athaclena New member 5/4/05 #4 תריץ חיפוש ע"פ הודעה כלומר: חפש הודעה שאתה כתבת. בכל מקרה נראה לי שהיית רידקולי כי ארכי-משזהלאיהיה לא היה כאן. בעיה מעניינת... אני אישית אוהבת יותר את גזר מאשר את רידקולי, אז מבחינתי - זה שיפור
תריץ חיפוש ע"פ הודעה כלומר: חפש הודעה שאתה כתבת. בכל מקרה נראה לי שהיית רידקולי כי ארכי-משזהלאיהיה לא היה כאן. בעיה מעניינת... אני אישית אוהבת יותר את גזר מאשר את רידקולי, אז מבחינתי - זה שיפור
ו ויימס New member 9/4/05 #6 תמיד חיבבתי את הגזבר. והתחברתי לעגמת הנפש שלו מהעובדה שרידקולי לא מעריך כיאות את חשיבותם של טפסים. הופה הופה, היידה שלישות! הו, סילחו לי, זה היה פלאשבק של בה"ד 11...
תמיד חיבבתי את הגזבר. והתחברתי לעגמת הנפש שלו מהעובדה שרידקולי לא מעריך כיאות את חשיבותם של טפסים. הופה הופה, היידה שלישות! הו, סילחו לי, זה היה פלאשבק של בה"ד 11...