חזרתי!!!!!

agamoush

New member
חזרתי!!!!!

חזרתי חבר'ס!!! היה טיול מושלם בעייני חשבתי כל הבוקר אם לכתוב הודעה או לא אבל דיברתי עם חברות וידידים באיי סי!! בקיצור היה הטיול הכי יפה עלינו ברגל וירדנו ובנסיעה עשינו צחוקים בקיצור היה הכי הכי כיףףף שיש!!!! שאלו שאלות ואני יספר חוויות מדהימות!!! אני יהיה עכשיו בפורום יותר!! התגעגעתי מאוד!!! תעדכנו אותי בדברים חדשים בקשה!! תודה למי שמגיב ואוהבת'כם!! נ.ב. מי שאמר שנצא רק אחרי שעה צדק יצאנו בערך ב-7:30 אם אני לא טועה אבל לקח זמן עד שיצאנו!! תגיבו תודה רבה מתה עליכם ותודה עוד יותר גדולה למי שמתעניין אני יענה ולמי שמגיב תודה ענקית!! 21-23.3.05 ימים מושלמים!!!

ברוכה השבה מאמי.. שמחה שנהנת

שמחה שחזרת

אביחי 33

New member
../images/Emo47.gifברוככהה השבה../images/Emo47.gif

התגעגעתי מאמי
שמח שנהנת
. ידעתי שבסוף תצאו לטיול שצת יותר מאוחר מה שאמרו..זה תמיד ככה
ספרי חויות
אוהב מיליון
אביחי

agamoush

New member
חוויות!!!

אני יספר לכם חוויה ולאט לאט אני יוסיף עוד... בלילה היינו צ'כים לישון באוהל בדואי
אז אני חברה הכי טובה שלי התאומה של חברה שלי ועוד 4 ישנו אחת ליד השניה ואני וחברה הכי טובה שלי ישנו ביחד בשק שינה והיה ממש כיף אבל מלא מלא בנות לא הרגישו טוב היה אוהל בנות ואוהל בנים ומלא מלא בנות לא הרגישו טוב וגם התאומה של חברה שלי לא הרגישה טוב כמעט כל הלילה היא בכתה איזה מסכנה היא הייתה ואח"כ כל היום למחרת היא לא הרגישה טוב אבל טיפלנו בה קצת ובלילה עשינו קצת צחוקים עד שנרדמנו מאוחר אבל המורות עשו משמרות כל פעם מישהי אחרת שמרה שאף אחד לא יכנס לאוהל מהבנים אבל היה בלילה ממש כיף למרות הכול בסוף הרגשתי טוב והיה ממש ממש כיף!!
מי שרוצה עוד חווית שיעשה
ביי ותודה למי שעוד מגיב !!! נ.ב. אביחי גם אני התגעגעתי האיימיל של הבלוג תוקן? והתגעגעתי גם לכולכם!!

agamoush

New member
חוויה מגניבה!!

ביום השני הלכנו לשמורת עין גדי והיו שם ערביות התחילו לקלל והלכנו לשירותים הן התחילו לשיר וזה התחילו להגיד לי ולחברות שלי יאללה הביתה הביתה צעקתי להן בחזרה ומה שהן אמרו בערבית אמרתי להן חזרה וקיללנו וחברות גם קיללו אותן והיה ממש מצחיק שם המורה שלי נכנסה לראות מה קורה שם כי אמרנו לה שהיא יצאה הן המשיכו ואנחנו הבנות הולכות עם גזרה נמוכה אז ילדה אחת הולכת עם מכנסיים נמוכים מאוד אז הן הסתכלום והיא הייתה עם גופייה נראה לי הן התחילו להשפריץ עלייה בגב וזה והן מילאו את כל השירותים כל תא הן היו לנו כמעט לא היו תאים והתחילו לשיר לנו בשירותים ואחד ואח ואחד ואחד ואוו איזה מפגרות עד שנתתי להן צעקה סתמו הן סתמו לשניה הסתכלו עליי והמשיכו לצעוק ואני וחברות שלי מחכות אחת לשנייה בשרותים אז התחלתי להצחיק אותן גם וצחקנו עליהן וזה היה ממש ממש מצחיק חבל"ז היה ממש ממש כיף ואני וחברות שלי כזה בתאים האחרונים של השירותים עומדות מחכות כל פעם שמישהי מהחברות תצא ואחרת תיכנס ואנחנו עומדות צוחקות עליהן והן לא קולטות ממשיכות לשיר והן כל כך מפגרות!!! בקיצור היה ממש כיף!! נ.ב. אם אפשר שכל אחת תכתוב איך קוראים לה במציאות כי אני לא יודעת אני יודעת רק להגיד לפי כינויים אז תכתבו שם בקשה ומקום מגורים!!

למעלה