חזרתי...

D SHADY

New member
חזרתי...

לאלה שזוכרים(אני בספק) ולאלה שלא זוכרים ולכל החדשים שלום לכם... לא היתי בפורום כבר יותר מחודשיים עקב נסיעתי הנהדרת לרוסיה שהיתי שם חודשיים ולצערי לא הארכתי את הויזה כי ההורים היו צריכים אותי פה למשהו...זאת הפעם השלישית שטסתי לרוסיה בשנה וחצי האחרונות והפעם הזאת היתה הכי מרתקת מבחינת כל המובנים-הסיבה העיקרית שטסתי זה כמובן כל קרובי המשפחה מצד האמא ובכלל לבקר תמולדת בזמן הזה הכרתי שם כ"כ הרבה אנשים וכל זה שלא תיארתי לעצמי שכך יהיה ואפילו התחלתי להרגיש כאילו אני חיי שם כבר כל החיים חח קיצר היה שם יותר מדיי טוב עבורי... ראיתי שכבר הספקתם לעשות שתי פגישות ואני רואה שזה הצליח לא רע מקווה להשתלב בפגישה השלישית ולהכיר את כל החדשים וכל אלה שלא הגיעו לפגישה הראשונה...אז חזרתי חח

הייי

אני סוניה מחיפה בת 19 ואני בשבילך חדשה.. מחר האמת אני חוגגת חודשיים בפורום
הפגישה השלישית הייתה סבבה
בקיצור ברוך השב:) איזה כייף לך שהיית כל הרבה פעמים ברוסיה.. אני הייתי ברוסייה אחרי שלא הייתי שם 14 שנים לפני חודשיים והייתי שם 10 ימים ואני מזה מתגעגעת כבר בא לי לחזור לשם!!!!

D SHADY

New member
חחח...

כן עומר זה אחד הדברים שחשבתי עליו ברוסיה איך שאני אחזור אטרוף לי איזו שווארהמה כי ברוסיה ממש במעט מקומות עושים אותה טעים וכמו שצריך.. היתי בעיר בשם בראנסק רוב הזמן ובערך שבוע במוסקבה...אלוהים כמה חגים יש שם-יום לימודים,יום טייסים,יום ככה ויום ככה לכל דבר מוקדש איזה יום בשנה חחח וזאת אחת הסיבות לשתיינים ששם להרים כוסית ולהשתכר טוב גם אני שתיתי לא מעט...כמו שאמרתי ממש נהניתי והיו לי שם ממש הרבה חוויות ראיתי תיירים ישראלים במוסקבה הולכים עם פה פעור כי הרושם שלהם פה על רוסיה ממש מוטעה,לדו"ג סתם נכנסתי לאיזה פאב במוסקבה שהיה מפוץ אנשים חשבתי לי אשתה לי איזו בירה ולא היה כתוב על התפריט תמחירים בסוף שהביאו תחשבון התברר שבקבוק היינקן קטן עולה 7 דולר שזה בסיביבות ה 30 ש"ח לא שחבל לי על הכסף אבל אם היתי מגיע שם לרמה של להזמין משהו לאכול נראה לי שהיתי מתרושש,היתי גם באיזה דיסקוטק בשם זונה(כלא) עשו שם כמו גדרות תייל וקירות ענקיים מבחוץ ובפנים כל הרצפה היתה שקופה וזוהרת ורצו של חולדות הברמנים היו לבושים כמו סוהרים והיו שם כמו תאים באוויר ורקדו בחורות עם מגפי עור ושוט וכל זה משהו מקורי ויפה... ואלוהים אילו בנות היו שם:))) בהתחלה היתי עם המנטליות הישראלית שכל אחת עוברת להסתכל אחורה ולהביט חח פשוט שם אין את זה תיארתי מה יקרה לעצמי אם לקחת כמה מהבנות האלה ולהשים אותם נגיד בטיילת ת"א הרי לא ירפו מהן עם משפטים מטומטמים של ערסים ושריקות ושם לא מקובל בכלל להסתכל עליהן,אבל יותר אהבתי תעיר בראנסק עיר הולדתי כי שם הכל יותר רגוע ממוסקבה ולפי דעתי הבנות הרבה יותר יפות ושונות בהתנהגות,לצערי יש ברוסיה לא מעט נאו נאצים וכאלה אבל לרוב אלה סתם נערים משועממים שאין להם מה לעשות ובעצמם לא רואים את המטרה שלהם אבל ככה לא רואים אותם רק פה ושם או כשהם עושים אסיפות וכאלה ולרוב הם נוגעים רק בצ"יצ"נים וכאלה,היה לי קטע מצחיק שישבתי שתיתי באיזה מקום דיברתי עם בחורות אמרתי לאחת שאני מישראל והיא מתחילה לדבר איתי בעברית כאילו היא יודעת קצת ביקרה פה כמה פעמים אבל ממש לא רוצה לעבור לפה לתמיד... היה עוד קטע שהיתי צריך לנסוע ברכבת מבראנסק למוסקבה ולפי ההמסורת שלהם צריך לשתות לפני חח ופיספסנו תרכבת הלכתי למודיעין והציעו לי רכבת אוקראינית שבאה מעיר בשם לבוב שזה מזרח אוקראינה וכידוע שם ממש לא סובלים רוסים עליתי לרכבת אף אחד לא מדבר רוסית והיו שם אנשים שבכלל לא ידעו רוסית אז גם היתי אומר להם עפ מפתע אוקראיני סאלו סאלו והם צחקו... אוחח איך אני מתגעגע

חחח יש להם המון חגים

יום העובדים,ועוד הרבה.. כשה אני הייתי שם בדיוק היה יום חיל הים משהו כזה.... הבנות באמת שם כוסיות חחחח לא שאני נמשכת לבנות אבל... אני גם פגשתי שם המון ישראלים והתפלאתי נורא... חחחחח אני וסבתא פגשנו שם את הבן דוד שלה בלי שידעו שהוא יגיע לשם חח זה היה מצחיק
בקשר לניאו נאצים לא ראיתי שם אפילו אחד כזה.... אגב הייתי בסנקט פיטרבורג,ופושקין(חצי יום) אוף אני מתגעגעת!!!!!

the freaky girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifנצל"ש../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

חחח... שמו לב?
קיריל, תהיה גאה בי שלא פתחתי שרשור חדש.. :)) קיצר, לעיניין.. תסתכלו מה שלחו לי לאי-מייל..
1. I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you.. 2. No man or woman is worth your tears, and the one who is, won't make you cry. 3. Just because someone doesn't love you the way you want them to, doesn't mean they don't love you with all they have. 4.. A true friend is someone who reaches for your hand and touches your heart. 5. The worst way to miss someone is to be sitting right beside them knowing you can't have them. 6. Never frown, even when you are sad, because you never know who is falling in love with your smile. 7. To the world you may be one person, but to one person you may be the world. 8. Don't waste your time on a man/woman, who isn't willing to waste their time on you. 9. Maybe God wants us to meet a few wrong people before meeting the right one, so that when we finally meet the person, we will know how to be grateful. 10. Don't cry because it is over, smile because it happened. 11. There's always going to be people that hurt you so what you have to do is keep on trusting and just be more careful about who you trust next time around. 12. Make yourself a better person and know who you are before you try and know someone else and expect them to know you. 13. Don't try so hard, the best things come when you least expect them to. REMEMBER: WHATEVER HAPPENS, HAPPENS FOR A REASON. True friends: How many people actually have 8 true friends? Hardly anyone I know! But some of us have all right friends and good friends!!!

wasted years

New member
חחח כן...

המשפטים המופלצים האלה בסרטים כמו "קרטה קיד" "לא כל השיבולים נסחפות במים כשהן במקשה אחת" או משהו כזה...

FiShA

New member
ידעתי שתהנה@!

אתה מעלה עכשיו בי זכרונות אוף גם אני רוצה לשם...! ואני שמחה שהייתה שם ונהנת..=]

vk3

New member
דימקההההההההההה ../images/Emo24.gif

וואי כול הזמן אני חושב לעצמי... נו עוד כמה זמן
והנה אתה פה
הייתי המום כשראיתי את כינוייך פתאום בפורום... ממש נהניתי לקרוא את כול חוויותייך ואני שמח שכול כך נהנית
מקווה גם להגיע יום אחד לרוסיה... טוב שסוף, סוף אתה איתנו

s h u r i k

New member
../images/Emo29.gif בוקר טוב אנשים ../images/Emo42.gif

מוקדם מידי, אבל לא יכלתי להיתאפק.... שיהיה לכולם סוף שבוע מצויין, תאכלו הרבה חלות ותדליקו סיגריות עם נרות שבת (מצת זה חילול שבת
) קיצר אני לא יודע מה אני כותב!! אמממ.... אלה ונסטיה, אני ממש שמח שחזרתן, ממש היתגעגעתי.... הרגשנו כולנו את החיסרון שלכן בפורום... אז ברוכות השבות שוב!!
וכמובן בוקר טוב מיוחד לאחותי האהובה.... בהצלחה ביום ראשון (וכמובן ביום שני, אבל זה בניפרד) במיבחן ואל תעמיסי על עצמיך יותר מידי שלא תיתפגרי לי בטעות.. חחח

בוקר טוב שורקה וכולם!../images/Emo42.gif

שיהיה לכולם סוף שבוע מרגש וכייף
למרינצ'קה יש לאחיין שלך היום בריתמ מילה נכון???? אז שיהיה לו בהצלחה ושתהנו במסיבה!!!!

vk3

New member
יותר מדיי בקרים בעמוד אחד...

ודווקא אתה תהיה השעיר לעזאזל שלי ואת מכתבך אצטרך לדחוף בעדינות ל... בוקר נהדר

למעלה