חזרתי!

חזרתי!

הייתי במשך השבועים האחרונים גם באיזה חופשה קצרה בראש השנה וגם בחילופי תלמידים עם בית ספר בנצרת, אי לכך ובהתאם לזאת לא הייתי פה, הספקתי לראות לצערי הרב רק 2 פרקים באותה תקופה, באחרון שבהם רידג' רדף אחרי איזו בחורה וניסה לעצור את החתונה של ברוק...הבנתי שהיה איזה קטע עם האפ בי איי לפי השרשור של רונית, מישהו יכול לפרט מה קרה מאותו פרק?

לינה18

New member
קודם כל טוב שחזרת, וחוץ מזה

אנסה להסביר לך מה קרה. ריג' החליט שברוק והוא לא מכירים את ניק מספיק טוב ובטוח שהוא מסתיר משהו שיעזור לו לעצור את החתונה. ואני יודעת שזה נשמע מגוחך, רק שבמיקרה כשהוא היתגנב למשרד של ניק במרונה, הוא גם שמע איזושהי שיחה של ניק עם בחורה מיסתורית בשם מאיה. וישר הגיע למסקנה שלניק יש רומן איתה, ושזה יכול לעזור לו לעצור את החתונה של ברוק וניק, אם הוא יקח את מאיה לחתונה וישכנע אותה להיתוודות. הוא היתקשר למאיה והיא חשבה שזה ניק, אז הוא אירגן פגישה איתה על הספינה של ניק. בין השאר הוא גם פרץ למחשב של ניק, גילה בקלות את הסיסמא "ברוק", ופרץ לאיזשהם מיסמכים מקודדים. כשמאיה וריג' ניפגשו, היא אמרה שהיחסים שלה עם ניק הם יחסי עסקים בלבד. ואז היא ברחה, וריג' רדף אחריה במכונית, ולבסוף גרר אותה לחתונה של ניק וברוק. בחתונה הוא דרש ממנה לפני כולם להיתוודות על הרומן עם ניק. מאיה סרבה וניק נשבע לברוק שאין לו שום רומן עם מאיה. אבל כשריג' הזכיר את העובדה שהוא פרץ למחשב של ניק, אז מסימו וניק ישר הבינו שזה אומר שה-FBI עלו עליהם וניק החליט לדחות את החתונה. ניק שלח את ברוק הביתה והבטיח שהחתונה הזאת תתקיים מאוחר יותר. ברוק לא רצתה לעזוב אותו, אבל הוא היתעקש. אז ריג' אמר שהוא ידאג לה ולקח אותה אליה הביתה. ובזמן שאנשי ה-FBI עצרו את ניק ומסימו, ומסימו הבטיח להם שהם יאבדו את המשרות שלהם על זה, ריג' הבטיח לברוק המופתעת(כבר אצלה בבית) שהוא יהיה אב טוב לילד שלה ושלמרות שהוא לא שלו, הוא אוהב אותו לא פחות מניק.והוא גם אמר לה משהו שאהבתי- שכל העניין הזה שהיא בהריון מניק הוא טעות אחת גדולה- accident ושהיא לא יכולה לנהל את חייה על-פי זה. זה בפרק האחרון שהראו ביום ה'. מקווה שעזרתי.

למעלה