חזרתי!

MajorGad

New member
חזרתי!

היי, לא הייתי פה המוןם זמן ממלא סיבות שעיקרן הצבא.. אומנם אני קל"ב אבל עבודה קשה..
ככה שבקושי יצא לי להיות פה, מדי פעם קראתי את ההודעות בפורום ואני שמח שהפורום שוקק חיים. ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים של עונה 8 ולא ראיתי שום פרק של אטלנטיס (אני לא מתלהב מספין אופס, זה האמת) אני רק רוצה להגיד שעונה 8 התחילה ממש טוב! שני הפרקים הראשונים היו באמת פרקים ע-נ-ק-י-י-ם אני פשוט אוהב פרקים על האסגרד וגם ג'ק עם שנינותו הרגילה "Teal'c what's with the hair?". פרק 3 היה אחד מפרקי המתח היותר טובים, אבל באמת, מבלי לקרוא את הספוילרים, זה לא נראה לכם קצת צפוי שזה אנוביס ישר על ההתחלה..?

subatoi

New member
א. ברוך השב ../images/Emo13.gif

ב. נא להזהר מספוילרים, תודה בשם היקום.

[TNT]

New member
ברוך השב

מקווים לראות אותך הרבה בסביבה בזמן הקרוב.

ומנצל"ש את החזרה ../images/Emo3.gif

בעוונותיי, רק היום סיימתי לראות את הפיילוט של אטלנטיס ואת הפיילוט של עונה 8
אחרי שאשלים פערים אצטרף לדיונים

Chakotay

New member
נצל"ש לגבי האתר

בתפוז כביכול אסור לתת קישורים להורדות לא חוקיות, אבל באתר אפשר! אולי נשים קישורי טורנט שבועיים באתר?

[TNT]

New member
רני חא בטוח שכדאי

אחרי הכל הוקדת פרקים זה לא חוקי גם בלי קשר לתפוז והמטרה היא שהאתר יתפרסם ויבקרו בו הרבה אנשם ויכול להית שזה יעשה בעיות בעתיד.

subatoi

New member
אני לא בטוח שזה יעשה בעיות

כי לכל אתר שלישי באינטרנט היום יש קשר (לצערי) להורדות, והעולם מסתדר עם זה. אז ככה שבעיות לא נראה לי שיהיו. מצד שני, אפשר בהחלט לא לכתוב על הורדות שם, כי זה פשוט לא חוקי (בלי קשר לעובדה אם מישהו יראה את זה או לא, ואם יווצרו מזה בעיות). סיבה טובה ונכונה.

Chakotay

New member
אלו רק לינקים, לא מורידים מאיתנו

אלו רק לינקים,והכי הרבה שם הפינה יהיה "דוד טורנט" :) And no one will be the weiser

למעלה