חזרתי!!!!!

חזרתי!!!!!

יוווו זה נראה כאילו לא הייתי כאן שנים! סוף סוף מקלחת חמה במקום מים קרים...סוף סוף אדמה מוצקה.....סוף סוף אין חרקים מוזרים (כמו ארצבים למשל)....סוף סוף פיצה ושווארמה (אני לא יכול להגיד שלא היה שם אוכל ביתי כי איריס הררי התותחית בישלה לנו היא שפית מקצועית בנוסף...) סוף כל סוף הכי חשוב אין לי יותר חניכים!!!! מחר אני אכתוב עוד עכשיו לשירותים למקלחת ולישון...

bariska

New member
חח..סחה על הפרוט הרחב../images/Emo13.gif

"שירותים מקלחת ולישון"
געגענו אלייך

הודעה חשובה!!!

כל מה שיש לי להגיד אני אומר כאן: יאנה מת על החתימה שלך!!
חם או
לכל החדשים וברוכים הבאים ו-
גדול לכולם! בוריס למה אתה עדיין אדום תגיד לא נמאס לך? לא רוצה אולי להעביר לי את התפקיד? סופרמן ודינמו אחלה תגובות היו לכם להודעות על גזענות אהבתי.... תגידו שמעתם פעם על ספריי פלסטר? זה משהו מאוד נחמד תנסו!!! (רצוי על אנשים שהם לא אתם) עוד מעט אני מעלה תמונות נחמדות של המחנה שבו הייתי ואז תראו איזה כיף זה...וגם תמונות שלי בפנים... השיר ששמעתי הכי הרבה שם היה "כמה רוע אפשר לבלוע" <--(מה השם האמיתי של זה?) איריס הררי שולטת! האוכל מדהים מפקד השייטת לשעבר הולך לנהל את בית הספר שלי... הייתי היום במד"א סוף סוף אחרי 9 ימים שלא הייתי שם....איי פשוט נשמתי את המקום....

boris5

New member
אני אדום בנשמה, יאללה הפועל מלחמה

אולה-אולה. כן, אני אדום, כי אני אוהד הפועל ת"א.

אתה לא אדום יותר חחח

אבל פאק עכשיו יש שתיים כאלה....כל הפורום נהיה הפועל פתאום בעע

Lara F

New member
השם האמיתי הוא-

"שירת הסטיקר" והמבצע הוא- הדג נחש- ויש להם כמה שירים טובים, כמו "מספרים"... פחח אתה מזכיר לי את חברה שלי ואת בן דוד שלי הם במד"א והם חולי מד"א...

למעלה