חזרתי,

שירז**

New member
חזרתי,

שלום לכל חברי הפורום,, לאחר העדרות של שבוע ימים הנה אני כאן שוב,,אחרי שבוע הרצאות , חופשה, שבוע של עצב מהול בשמחה, ןבכן עברתי על חלק ממהודעות כאן, וכן אי מיג`ין את התגובה שלך קראתי עוד ביום שני במלון רק שלא הגבתי עליה ,נכון שאמרתי שלא אקח את הנייד איתי אבל , מצאתי מחשב במלון שאפשר להתחבר לאינטרנט במחיר סמלי אז מאחר והייתי חייבת למשוך דואר, ניכנסתי לגשש גם כאן בפורום בלי לכתוב,, אי מאמאג`ין לא אאריך בתגובה על מה שכתבת אני שמחה שהבהרתי את עצמי זה מה שחשוב, עכשיו למי אני בדיוק, כל מה שניכתב כאן הוא דיעות שלי חלקם מניסיון שלי בתחום האינטרנט בעיקר צאט, לגבי העיניין של עבודת המחקר שאני עשיתי הוא ממקורו מאוניברסיטת ניו יורק שאני עובדת איתם במקביל , לפני שנתיים פנו אלי אנשי המחקר ,מהפקולטה למדעי המחשב באוניברסיטה, הציעו לי לעשות איתם את המחקר, מחקר מקיף ביותר שכלל אלפי אנשים שנירתמו למחקר הזה לשתף אותנו במה שאנו מכנים את עצמנו מכורים לאינטרנט, אלפי בני נוער , מבוגרים, וקשישים השתתפו במחקר הזה, עבודה של שנתיים שלפני חודש לערך סיימתי עם המחקר הזה,כתיבה שכללה בין היתר על הצאט ועל מה שזה עושה לאנשים , מה זה צאט?..ולכל מה שנילווה לזה, זה בעצם מה שמיחד את המחקר הזה, מחקרים רבים שהתפרסמו בנושא הזה לעולם לא כלל את הצאט ולא דובר ממש לעומק בנושא הצאט, המחקר הזה כלל בין היתר התאבדיות באינטרנט, סייבר סקס, צאט כמו שכבר ציינתי, פורומים למינהים, ביזבוז כספים פתלוגי, הרעלת מידע, ומהו הצד האפל של האינטרנט, אלה הם לערך שהתבסס עלהים עיקרון המחקר, בחיי היום יום אני עוסקת בתחום אחר לגמרי ,המחקר הזה היה חלק מעוד עבודה שאני עוסקת בו, היה ונישלם , המחקר הזה פורסם בעיתון אגודת הסטודנטים באוניברסיטת ניו יורק, זכה לתגובות טובות , וכמובן היו שחלקו בכמה נושאים שהיו כתובים שם, לעולם אננו יכולים לדעת בוודאות את מידת אחוזי ההתמכרות לאינטרנט , כמה אנשים יש, וכמה מגדירים את עצמם כמכורים מוצהרים, אז אתה לא מדבר עם סטודנטית אלה עם מרצה בין היתר,,וזה כמובן לא אומר שאסור לך לחלוק על דעותי,להפיך אשמח לשמוע , תחום ההתמחות שלי הוא חינוך,ועד שלא אספר עליה הפעם,זהו חלק ממה שאני עושה בערך, אני בגיל של סרפד פחות או יותר, ובעלת משפחה, אז אני חושבת שעכשיו יש לך כוון מסויים עם מי אתה מדבר, אגב, המחקר הזה אולי יתפרסם בקרוב גם בארץ משום מה כמו שאמרתי יש אטימות כאן בארץ , זה לא המקום ולא הזמן לדבר על זה, אז בכל מקרה אני מקווה שעכשיו כן הבהרתי את עצמי ,ואשמח לשתף אל חברי הפורום ברגע שהמחקר הזה יתפרסם בארץ, שירז**

e-magine

New member
אני שמייח שחזרת :)

אני בכלל בכלל לא מופתע על מה שכתבת. מה שקורא הוא שאם משהו מעניין אותי, אני ממש מתעמק בזה. זה יכול להיות משהו שתותי לגמרי וזה יכול להיות משהו רציני. רק שלא תביני אותי לא נכון, אני לא מחפש אנשים בצורה אובססיבית ולא חופר אף פעם בפרטיותו של אחר. אני אומר את זה כמקדמה למה שאני הולך להגיד עכשיו. אני לא יודע אם זכור לך אבל את יכולה לבדוק את זה וכמו שאומר יהושוע שגיא, תתקני אותי אם אני טועה. אני חושב שאת הבן אדם היחיד שנכנס לפורום שאני מנהל או ניהלתי, ששאלתי אותו איך הגיע אלי. זה היה בפורום הקודם. הוא מאד קטן ולא קשה לבדוק. הדבר הזה הוא לא מקרי. ברור שיכול להיות שמעולם לא דיברנו לא בצ`אט ולא בפורום שלא בניהולי, אבל, אני משום מה חשבתי שיש סבירות מסויימת שכן דיברנו ולכן שאלתי. ולא סתם דיברנו, אלה דיברנו על דברים רציניים וחשובים. אני חושב שהסגנון אומר משהו. אבל יכול להיות שאני טועה, לא קרה כלום... אני עדיין חושב שיש אפשרות סבירה לכך. את לא צריכה להתייחס לעניין הזה וכמו שאמרתי אני לא רוצה לחפור ולא לחטט ולא לשחוק אף אחד. תוסיפי את העובדה שתפוז נתנה למשתמשים כלי מאד נחמד המאפשר לנו לחפש שם משתמש בכל הפורומים ולקרוא את הודעותיו וכי לא מצאתי הודעות של שירז** באף פורום בתפוז, חוץ מפורום זה. והנה עוד רמז, תמון בנושאים שחקרת, כולל התאבדויות באינטרנט. ברור שאת יכולה לכתוב עם שם משתמש אחר אבל לא נראה לי שזה היה שווה את הטרחה ליצור שם משתמש מיוחד בשביל פורום זה, אלא אם כן את מי שאני חושב שאת.אבל אני חוזר ואומר שבאמת לא חשוב מי את, כל זה מעין תרגיל בשביל להראות לך ולאחרים באילו תוכנות מוזרות פועלות בתוך המארז הזה שהוא ראשו של e-magine :) הכנסתי למכתב הזה כמה רמזים כדי שיהיה לך מעניין. אז או שכן או שלא. עכשיו לעניין המלון. לפני איזה חודש הייתי במלון מסויים בארץ ובכל חדר היתה טלוויזיה אינטראקטיבית, שאפשר לגלוש איתה באינטרנט. ישבתי במיטה עם המקלדת האלחוטית וניסיתי את ה - 5 דקות ניסיון שנתנו לי בחינם והאמת, לא אהבתי את זה כי היה חסר לי העכבר והיתה חסרה לי העברית על המקלדת. אלוהים כמה שאני מכיר את הצורך הזה לראות מה חדש במקום או בפורום האהוב או לבדוק את המייל... עכשיו משהו על צ`אטים, אני לא יודע עם זה יפתיע אותך, אבל אני לא מכור לצ`אטים. אני מכור ליחסי אנוש אבל לא לצ`אטים. גם לא למסנג`ר שחגג אצלי וגם לא לאיי סי קיו.אני מידי פעם נכנס, אבל שום דבר אובססיבי. זה לדעתי עוד יותר גרוע, כי אני במשהו אולי יותר יציב כמו פורומים. את צודקת, זה לא המקום לדון בשאלות של אתימות הממסד. זה פשות עניין אותי כי הרבה שנים הרגשתי מין קרוב של דון קישוט, ואני מתכוון לגיבור של סרוונטס ולא למנהל פורום בוני אתרים בתפוז. מי יודע אולי נמצא את הפורום המתאים לדון גם בזה ביום מן הימים. עכשיו דבר אחרון להיום לפני שאני נפרד מהמחשב הזה, (כי אולי עוד אפתח בבית) הבאתי לפה קטע מאי-מייל ששלחו לי, בחורה מתחת לגיל 20 שנכנסת לצ`אט 20+, ראית את זה. אף אחד לא התייחס, כאילו שזה טאבו, או שזה לא מעניין, מה דעתך?

שירז**

New member
חושבת

וחושבת ועל מה?...... האם באמת אנו מכירים ?. אז בוא נעבור שלב שלב ותדע בדיוק אם כן או לא, קודם כל אני לא כותבת באף פורום של תפוז ,שירז זה שם משתמש ראשון שלי כאן בתפוז ,עדיין לא כתבתי בתפוז מה שכן אני מדי פעם כותבת בפורום של msn בשם האי מייל שלי בד``כ בפורום של לקות למידה , בעיות קשב וריכוז, ופסיכולוגיה, למעשה אי מאג`ין זהו פעם ראשונה שאני מנהלת שיחה רצופה בפורום כל שהוא גם באלה שכתבתי אני לא עיקבית אלה מדי פעם ניכנסת ואם יש משהו שמענין אותי בתחום אני מגיבה בהתאם, עכשיו לגבי המחשב או לכלים שיש לך לבדוק , אני יותר מכולם אולי מודעת לכלים האלה ומה טמון בכוחה של תוכנות מסויימות ובמחשב בכלל, אז אם השם הפרטי שלי שמופיע באי מייל אומר לך משהו אז יכול להיות שכן דיברנו למרות שאני בספק רב, אלה אם יצא לנו לדבר בצאט פעם וגם בזה אני בספק, אני לא גולשת בתפוז, בד``כ בזמן שכתבתי על האינטרנט בכלל גלשתי באתרים אחרים שלא בעברית, אז מה שנותר לי לחשוב שאתה מבלבל אותי עם אחרת,, האם ידעת את שמה שעימה שוחחת ?.....האמיתי. אם כן תדע לפי האי מייל שלי מה שמי באמת,, אולי אני סנילית ולא זוכרת,אבל לא חושבת שבאמת אנו מכירים, לגבי הבחורה הזו איפה זה לא ראיתי?... שירז**

e-magine

New member
לא השם לא הכיוון - אבל לא חשוב

בכלל לא השתמשתי בשם כרמז, רק בסגנון ובנושאים. וגם לא חשבתי על צ`אט רגיל - קשקשת, ממש לא. אבל באמת שאין לזה שום חשיבות. זה גם סוג של משחק. mindgames.

שירז**

New member
קצת פירוט?...

היי, קצת בקצרה, מה היתה המטרה של מה שכתבת ?....אחרי נסיעה של ארבע שעות , קצת קשה לחשוב יותר מדי,, אתה יכול לפרט למה אתה חותר.?.... אם בכלל,, אם כן אשמח לשמוע, מקצרת חייבת לצאת , שירז**

e-magine

New member
או קיי, סליחה על ההתפטלות

אז ככה: מה שחשבתי ועדיין חושב זה שאת חלק מצוות בפורום תמיכה של סהר. אני לא יודע למה בכלל העליתי את זה. העניין הוא שאני יודע שאנשי סהר לא רוצים להחשף, למרות שפה לא מדובר בדיוק על חשיפה. העניין הוא שבאמת כל הדברים האלה שכתבתי בנקודה הזאת לא נראים לעניין. אני לא שואל ואין טעם שתתיחסי לנקודה הזאת. אין שום טעם. חוץ מזה הכל בסדר. :)

שירז**

New member
סוף סוף

יש תגובה ואני חשבתי שהבולשת אחרי כבר(צוחקת מותר לא?) אז אני יכולה להרגיע אותך אי מאג`ין אני לא מצוות סהר ולא מצוות של אף אחד אני זו אני כמו שהבהרתי כבר, תגיד אם הייתי מצוות כל שהוא הייתי מוסרת איזו שהוא פרט מזהה?...... התשובה היא לא אם הם חסויים בטח היו נישארים ככה, אז יופי שאני לא מצוות כל שהוא, ועכשיו אתה יכול להיות קצת יותר רגוע, עכשיו בעיניין שירה אתה חושב שאני צריכה למסור לה כלים להתמודד עם המצב שהיא שרויה בו? אולי היא תעלם לגמרי מה אתה אומר?. בכל מקרה אם היא תגיב למה שכתבתי ובאמת הקדשתי בו מחשבה רבה לפני שכתבתי ואשמח לתת לה כלים להתחיל לטפל בעצמה,יש לי את היכולת והידע, וחוץ מזה אי מאג`ין שים לב שהפורום נהפך לפורום תמיכה דכאונית גם כנראה שזה מקביל לעיניין ההתמכרות עצמו , ואם אתה זוכר בהתחלה אמרתי לך שעם הזמן אתה תצטרך לשמש כפסיכולוג בין היתר, זה הסיכון , אז אשמח לשמוע את דעתך בנושא, שירז**

e-magine

New member
אוףףף הממשק עושה לי הצגות...

אתם לא יודעים במה אני נלחם לפעמים, מבחינה טכנית כדי להביא לאוויר איזו הודעה... שירז כתבתי בבוקר תשובה די ארוכה ואיכשהוא כל העסק נתקע. אז אני מתחיל מהתחלה. גמרנו את נושא הבולשת ושחררנו את ג`ורג` טננט לעיסוקיו. אגב אני לא הייתי מודאג שאת מצוות סהר, אני מאד אוהב את מה שהם עושים. יש להם פורום פה ויש להם אתר עם אוריינטציה של מניעת התאבדויות ושימוש לרעה ברשת ויש להם צ`אט אישי והם נותנים גם שיחות תמיכה בדרכים אחרות, הכל אינטרנטי. אני אוהב אותם למרות שאני לא מכיר אותם. לעניין אופי הפורום הזה: ידעתי למה אני נכנס ועשיתי את זה בחפץ לב. ברור שאני לא פסיכולוג ולא יכול וגם לא מתיימר להציע למישהו טיפול נפשי. האחריות מוטלת על כל אחד מהנכנסים פה, להיות מודע למצבו ובמידה וזקוק ליעוץ מקצועי או לטיפול, לפנות לגורם מקצועי. זה חל על המבוגרים וגם על בני הנוער שבאים לפה. הרוב לא צריכים טיפול אבל יש כאלה שכן. אני חייב לזוז, אני אמשיך לגבי מה ששאלת.

סרפד

New member
נו, E, תראה איזה יופי אתה מתפתח

עד לא מזמן חשבנו שיש לך רק מקצוע אחד, אח``כ הסתבר שאתה גם ממשיל משלים, דברנו גם על אפשרות של הסבה מקצועית לטכנולוגיה מתקדמת, אח``כ הצעתי שתתחיל לעבוד כקומיקאי בצמד ננסי וקרול, או משהו, והנה עכשיו גם הפכת לפסיכולוג, ככה בנקישת (או שמא הקשת) אצבע. וכולה כמה זמן עבר מאז פתחת את הפורום? חודשיים כבר יש? תאר לעצמך מה יהיה בעוד חצי שנה. טוב, כפי שכבר ציינת ובצדק, אי אפשר לשמוע את נימת הדברים באינטרנט ולכן אני מיד מצרפת :cool: , שיהיה ברור שאני מתלוצצת. אבל התייחסות יותר רצינית - אולי כל הדיאלוג הזה ביניכם היה צריך להתנהל בדואל כי הוא טיפה - איך לאמר - פטרוני. אני לא יודעת לגבי משתתפים אחרים, אבל לפחות לי נוח יותר עם מנהל פורום שהוא גם מכור, בדיוק מהסיבה שהוא מסתכל עלי מגובה העיניים. כמובן גם מנהל פורום לא מכור יכול לעשות את זה. אבל הנקודה היא שמעין ``שיח רופאים`` כזה ליד מיטת החולה קצת מחטיא את המטרה. אף שברור לי שאתה לא מתיימר וכו` ואולי בכלל הייתי צריכה לפנות לשירז**. לגבי ``פורום תמיכה דכאונית``. שירז ציינה שיתכן שיש הקבלה מסוימת בין דכאון והתמכרות ועיינו בעבר ב``פרופיל`` המועד להתמכרות. אבל העניין הוא לא דכאון, whatever that may be, אלא בכלל האם אנו מנסים לחפש שורשים פסיכולוגיים שונים המובילים להתמכרות. כי בינתיים בכל הנוגע לגורמים ולפסיכולוגיה של ההתמכרות אני מוצאת יותר סיפוק אינטלקטואלי בשירים של ג`קי מקייטן. וזה לא טוב. בלי להעליב אף אחד :) (חיוך מרושע).

e-magine

New member
סרפד את עוד לא יודעת שאני גם מגשר?

ברצינות, יש לי תעודה. לא היתה לי שום בעיה עם מה שאמרת. טוב אני לא פסיכולוג. (זוכרת את סבתא של פרויד? ;-) ) אגב אני מנסה להסתכל לכל אחד בגובה המסך. באמת שאלתי את עצמי לפעמים אם אני נשמע מתנשא ואם אני מרתיע אנשים לדבר חפשי. זכור לי שכתבת באיזה מקום: ``אי-מג`ין יגיד שאני גולשת מהנושא`` או כדומה... גם בעניין הזה אני מחפש את שביל הזהב. פועל לפי החושים ולפי מה שלמדתי ממנהלי פורומים אחרים. מי שרוצה לכתוב ומרגיש שצריך לגלוש, אני מאפשר לו ואפילו מעודד אותו, אחרת לא תהיה פה תמיכה. מי שרוצה להשתמש בפורום אך ורק לשיחה, למה נשמע ומה האיי סי קיו שלך, אני מפסיק אותו. בשביל זה יש חדרי צ`אט ויש פורומים חברתיים ויש אי מייל. ברור שאנשים שנפגשים בפורום רוצים לדבר לפעמים ביניהם בפרטיות, זה בסדר גמור, וכמו שידוע לך אני בעצמי עושה את זה. עכשיו לעניין השיחה בעניין שירה. התלבטתי בעצמי מה צריל לעשות וקבעתי לעצמי את הגבול. העניין הוא כזה, ששירה באה וסיפרה לנו מה היא מרגישה. אבל אנחנו לא יודעים מי היא. לא פגענו בפרטיותה. אני חושב שאין חולק שאני ושירז דיברנו כאן אך ורק מתוך דאגה אמיתית לאותה בתאדם שבחרה לבוא לכאן עם השם שירה. בסך הכל אתם לא יודעים מי זה אי-מג`ין אנחנו לא יודעים מי היא סרפד. יכול להיות שאני טועה אבל לדעתי, כאשר אדם פונה לפורום תוך שמירה אל פרטיותו ואומר משהו שנשמע כמו זעקה, מותר לנו להתייחס לזה לא רק כתשובה אלא גם להתייעץ בינינו. ג`קי מקייטן זה ההוא עם המענתזת?

שירז**

New member
עבור סרפד ואי מאג`ין

היי, עברתי על ההודעה שלך לגבי שמירת פרטיות או איך שכינית את זה סרפד שיחה רצינית, אז ככה קודם כל אני רוצה להבהיר דבר אחד , לא משנה עד כמה אנחנו משכילים , בני כמה אנו , או מה המצב האישי של כל אחד כאן, כולם שווים כאן , כל התעודות ישמרו במגירה ברגע שאנו כותבים אחד לשני כאן ומגיבים לכל אחד מהכותבים בפורום הזה, סרפד, יש אנשים שאפשר לקרוא בין השורות אם הם זועקים לעזרה, עד כמה קשה להם חלקם זועקים ונעלמים, ואז עוברים לפורום אחר וגם שם זועקים ושוב נעלמים, ואין לנו מושג אם הם יחזרו לקבל את התמיכה שחלקנו כאן הצענו לה, אכן השיחה ומה שכתבתי באמת היה רציני כמו כל דבר שאני כותבת , תביני שאני לא כותבת סתם דברים במיוחד מה שכתבתי לשירה באמת הקדשתי בו מחשבה רבה על מנת לגרום לה לגעת בנקודה מסויימת בחייה ובגישת השליטה בחייה, עכשיו הכל תלוי בה כמו שאומרים שמעת , מה שאתה יכול לעשות הוא או שתיקח את מה שמציעים לך או שעזוב ועבור הלאה, מה שניראה לי בנתיים ששירה עברה הלאה מתוך בחירה שלה שוב, אופן ההתמכרות לאינטרנט בהחלט שבוי בחלקו בסוג של דיכאון שמתלווה עם הזמן , לחוסר שליטה מסויים , לאלה שבאמת מרגישים חסרי אונים בלי האינטרנט, מעין מפלט מחיי היום יום , מחיי המציאות , בכל מקרה אקח לתשומת ליבי את אשר הערת כאן, אף אחד לא מתיימר להיות רופא ומטפל כאן, אבל מה רע להושיט יד אם מבקשים בצורה כל כך זועקת?... אף אחד כאן לא ניחשף כמו שאי מאג`ין ציין, ואני מסכימה עם מה שכתב לך , אדם שלא היה מזיז לו בטח לא היה מגיב לשירה או לך או לליאור או לכל אחד אחר שכאן, אנו מגיבים כי יש לנו מה להגיד, לפעמים יש צורך לכוון לכיון מסויים, כי איכפת לנו גם אם זה וירטואלי המקום הזה , תפס תאוצה מסויימת של חברים יד מושיט יד וזה מה שטוב כאן, אל לנו לקרוא לאנשים כאן גולשים כי זה מנוכר מדי לדעתי, או מכורים זה מעליב, הכי טוב חברים-ידידים ואם את רוצה תקראי לזה וירטואלי כמו שזה באמת , אתמול עברתי על כל הפורומים כאן תמיכה נפשית , נפגעי מין וכ``ד שמתי לב שבכולם יש יחס מאוד אישי מאוד נוגע, מאחד לשני, מאלה שכותבים קבוע יש בהם משהו שעוזר לאלה שקשה להם, את יכולה להגיד שכאן זה משהו קליל יותר אולי כן ואולי לא תלוי במידת אופי הגולש כאן, בכל מקרה לכל חברי הפורום כולם כאן לעזרת כולם באם תבקשו זאת, הרי זו תמיכה ולא משנה איך תגדירו אותה , יד לוחצת יד וזו המטרה לחלוק , באם זה בידע, כלים והבאת המטרה שאנו רוצים שיהיה, אני מקווה שהבהרתי את עצמי די טוב, אם לא אני כאן אשמח לנסות לחלק את חלק מהתגובות שכתבתי עלהים, המשך יום טוב, שירז**

e-magine

New member
שירז הבנתי גם קודם.

אגב אני שמח שהסתכלת קצת על השכנים שלנו פה באשכול התמיכה. לדעתי הם עושים עבודה נפלאה. אני יודע שאני שונה מרובם, אני אדם יותר סגור, פחות מוחצן. יכול להיות שגם הבעיות שאנו מעלים כאן, פחות חריפות, פחות כואבות, אבל כמובן קיימות ומציקות. כשאני אומר שאני יותר סגור, אני מתכוון שאני פחות מקרין חום, אני לא מסוגל לפנות לאדם שכותב פעם ראשונה בפורום ולהגיד לו/ה, אני אוהב אותך. לא מסתדר לי. פעם אחת רק כתבתי כאן אני אוהב אתכם, והתכוונתי לקבוצת הכותבים הקבועים, כקבוצה. דיברתי על זה פעם עם סרפד בפורום קודם, ואמרתי לה שאני לא יודע אם אני בכלל אדם מתאים לתת תמיכה לאחרים. היא אמרה שהיא לא בטוחה שאני צריך לתת תמיכה, אולי התמיכה צריכה להיות בעיקר בין החברים ולא ממני. בכל מקרה אני מנסה. ועל הקרירות היחסית הזאת (ואני לא באמת קר, אם הייתי כזה לא הייתי פותח את הפורום הזה דווקא) אני מנסה לפצות בסיפורים, בדעות, בהפניות ללינקים ובתשובות ענייניות כמיטב יכולתי. אני חוזר ואומר שאת מוזמנת בחום, להביע דעות וגם לתמוך באחרים. ואין פה שום דבר בין השורות.

שירז**

New member
כמו שאמרתי,

לא חייבים להגיד ``אני אוהב אותך``....גם אני לא אומרת את זה, וזה גם לא אומר שלא מקרינים משהו מסוים, בכל מקרה תמיכה היא תמיכה אומנם קצת שונה אבל בכל זאת נישאר סוג של תמיכה, סגור או לא אי מאגי`ן אתה די פתוח גם אם תרצה או לא תרצה, בכל מקרה יש הבדל בכל פורום מאחד למשנהו, כאן אומנם יותר קליל יותר פתוח , מה שמבדיל מפורומים אחרים שבאמת המצב שתומכים בו די קשה לדעתי, למען האמת אי מאג`ין מאוד רציתי להגיב בכמה מהם ושמרתי על זכות שתיקה, אני יודעת שאם אגיב פעם אחת זה יהיה עוד פעם ולא רוצה להכנס למצב כזה בנתיים לכן חוץ מהפורום הזה למען האמת עוד לא התערבתי כאן בתפוז, למרות שדי מפתה, להגיב, להביע דיעה, ראיתי אפילו את המכתבתים של רויטלי שכתבה לנו גם כאן קראתי אחד על מנת לגעת בסוג האדם שבה, די קשה למען האמת ,אבל מה שמקשר את כולם שם זה אחדות מסויימת ותמיכה מאחד לשני, יכולת השיתוף שרע להם ביום מסויים, אתה בכיון הנכון תצליח ותזרום עם מה שאתה עושה, שירז**

למעלה