חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eMiFrEaK

New member
חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא שעזבתי .. פשוט הייתי בשבוע גדנ"ע.. אז רק נכנסתי להגיד שאני פה!!! איך התגעגעתי!!!!!!!!!!! אני עוד צריכה להתעדכן בכל מה שקורה פה ואז אני מבטיחה לספר הכל!!! עבר עליי שבוע עמוס :)

LadySnowBlack

New member
ברוכה השווה ../images/Emo24.gif

ולא, זוהי לא שגיאת כתיב... איך היה בגדנ"ע? ספרי חוויות

k k1

New member
שלוווום בובה!!!

מקווה שנהנת בגדנע
גם אנחנו התגעגענו!

eMiFrEaK

New member
אוווווווווו..

כן היה ענק!!!!!! חוץ מזה שאני ממש מורעלת מכל הקטע של הצבא... היה גדול!! ונפלתי על מפקדת פשוט סוף הדרך.... אפילו התורנויות מטבח היו פצצה!!! שמו לנו מוזיקה והיה מזה כייף..הדבר היחיד שעצבן אותי ואת כל השיכבה שלי בעצם זה הבצפר השני שהיה שם... מבת ים.. בלי סטיגמות חס וחלילה.. אבל... אין לי אפילו מה להגיד...רבנו איתם..מה לעשות שאשדוד.. אמ...הרוב רוסים..וקיצר.. ממש לא הסתדרנו איתם.. אז ביום האחרון הם גנבו סכינים מחדר האוכל.. היה שמייח.. יריתי, רצתי, זחלתי, נפלתי, בקושי ישנתי, הלכתי שבוע מלוכלכת, ניקיתי שירותים ומטבח, הלכתי מכות,איבדתי את הקול, ובכל זאת.. זה היה שבוע שאני בחיים לא אשכח!! קרין!!!!!!! אני רוצה לצבא!!!!!! קחי אותי איתך!!! חחח :)

איזה כיף לכם

הוציאו אותכם לגדנ''ע! לנו ביטלו אותה וגם את הטיול שנתי.... בצפר דפוק!!!

eMiFrEaK

New member
גם לנו זה כמעט ולא התבטל..

זה ממש לא בסדר.. כל הביטולים האלה..הייתי יוצאת להפגנה אם היו מבטלים לנו את הגדנ"ע .. חיכיתי לזה ה-מ-ו-ן זמן..

k k1

New member
חחח גם לנו ביטלו ת'גדנע

וגם השיכבה שלנו עשתה פעם שביתה אבל לא בגלל הגדנע אלא בגלל שביטלו לנו איזה יום כיףףף... חחחחחחחחחחחח איזה קטעיםם זה היה-היינו כל היום בחנייה של ב"ס ולא הסכמנו להיכנס למרות שהמנהלת והמורים ניסו לשכנע אותנו להיכנס, חחחחחחחחחחחחחחח וגם שרנו שירים כאלה עד שבסוף התייאשנו ונכנסנו חחחחח

k k1

New member
חחחחחחחחחחחח מורעלת שכמותך!!

הייתי מתחלפת איתך בכיף!! לא רוצה צבא!! חחח סתם סתם... העיקר שנהנת
אבל למה הלכת מכות?!?!?!
חחח וכיף לך! לי היו בטירונות מפקדות מגעילות ופרחותתתתתתתתתת!!! חחחחח גם מצאנו באינטרנט תמונות עירום וכאלה של אחת המפקדות ומשהו שמאוד הטריד אותי-למה להם לגנוב סכינים?!!?!?!? סטריינג' ורי סטריינג'

למעלה