חזרתי

  • פותח הנושא bip2
  • פורסם בתאריך

bip2

New member
חזרתי

לאחר הסרת מחיצה אצל גולדנברג והסטרוסקופיה תקינה כביכול זאת לאחר 3 הפלות.מה הסיכוי להריון תקין עכשיו? כל תגובה תעזור
 
ברוך שובך ביפ יקרה../images/Emo24.gif

למה הכוונה היסטרוסקופיה תקינה כביכול. למה כביכול? וחוץ מזה, ברגע שהסירו את הגורם שלדעת הרופאים הפריע להריונות, בטח שאת נכנסת להריון ושומרת עליו 9 חודשים!!! זה הולך לקרות אוטוטו, עוד טיפונת סבלנות. אגב, על איזה טיפולים את?
 

ginger5

New member
הי

מתארת לי שאם הרופא חושב שזו הבעיה אז הסיכוי להריון תקין מצויין. אבל אם את אחרי 3 הפלות, אז רק ליתר ביטחון הייתי מבקשת לעשות גם בדיקות קרישיות יתר וקריוטיפ שבדר"כ עושים אחרי הפלות חוזרות. בהצלחה
 

תמר27

New member
הי ביפ

למה "כביכול" ? האם הסיבה היחידה להפלות היתה המחיצה ? אם כן - אז ההריון הבא הוא עד לחודש התשיעי. בהצלחה !
 

נועם@בת

New member
ברוך שובך

אם המחיצה היהת הגורם להפלות (היא היתה מחיצה גדולה?) אז עכשיו בדיוק הזמן להכנס להריון ולסיים אותו בעוד תשעה חודשים
. נועם
 

bip2

New member
איזה כייף לחזור!!!

ההיסטרוסקופיה תקינה כביכול כי עשיתי את הבדיקה רק 4 שבועות אחרי, נראה לי שאלך היום לבדיקה רגילה לראות שהכל בסדר. שני הריונות שלי היו ספונטניים ואחד עם איקקלומין מחזור אחד אבל עד שאני ארגיש את ההריון הבא אני אהיה בחששות שהרירית נפגעה או כל דבר אחר. עשיתי ברור גם בקשר לקרישתיות יתר והכל יצא תקין כך שאני מקווה שזו היתה רק המחיצה שתפסה כשני שליש ורחבה מאוד. אז בינתיים אני כאן, דרך אגב זהו החודש הראשון לניסיונות!!!!
 
למעלה