חזרתי

k זאבי

New member
חזרתי

אני מתנצל בפומבי על ההערות המבישות שיצאו ממני, ומקווה שלהבא הדבר לא ישוב. אני מצפה להפסקת ההשמצות נגדי.

מתנדב

New member
ואנחנו מצפים שתצטרך להוכיח את עצמך

קודם, בכדי שיוכלו להאמין לך שלהבא זה לא יקרה, ואל תשכח שיש לך הרבה מה להתנצל בפני אריאלה ואיש הרוח, ויש לי שאלה אליך, למה נכנסת בשני ניקים? גם בן מלך וגם בניק הזה שאתה כרגע נמצא?, למה זה חסר?...

k זאבי

New member
מה הבעיה בדיוק?

בהתחלה הייתי בן מלך אחר כך החלפתי, והודעתי שזאבי הוא בן מלך, לא הסתרתי עובדה זאת, אז מה הבעיה בזה. מצפה לתגובה עניינית.

האם הפורום כל כך ממכר...

שלא הצלחת לעמוד במילתך אפילו 24 שעות? הרי פרשת בטריקת דלת, תסביר לי מה השתנה מאתמול, ולא שאכפת לי שאתה חוזר, להיפך ברוך שובך בפרט שהתנצלת, אבל אני רוצה להבין את הראש שלך.

BigKay

New member
אבל ביקשת יפה סליחה, ומשום כך זה לא

איכפת לו. מה קשה להבין כאן.

הבנתי שהוא מתחזה מתוך

התגובה שלו למתנדב ששאל אותו מדוע יש לו 2 ניקים, ואז הוא ענה לו שבתחילה הוא השתמש עם הניק בן מלך ואחרי זה הוא עבר להשתמש עם הניק זאביק וזה לא נכון. קודם כל הוא השתמש עם הניק זאביק ואחרי זה הוא עבר לבן מלך, ומדי פעם הוא משתמש עם 2 הניקים לסירוגין, אבל הראשון היה ללא ספק זאביק ולא כפי שהמתחזה טען שהניק הראשון היה בן מלך.

חנוך617

New member
אולי כדאי שאריאלה תפתח לזאביק

המקורי את הפורום ל 5 דקות והוא יגיב (אם הוא עדיין מעיף מבט לפה) אם זה הוא או לא.

חנוך, חבל לך על הזמן

דיברתי איתו היום והוא אמר שזה לא הוא. אגב, אם אתה מכיר אותו אתה יודע שהוא האחרון שיכתוב כזו הודעה.

חנוך617

New member
אולי כדאי שאריאלה תפתח לזאביק

המקורי את הפורום ל 5 דקות והוא יגיב (אם הוא עדיין מעיף מבט לפה) אם זה הוא או לא.

k זאבי

New member
בלבולי שכל

לאחר שחסמו את הניק זאבי הוצאתי בחזרה ניק ישן יותר בן מלך. חזור לפורום כדורגל אתה מתאים לשם יותר.

יופי משקיף מהצד, ופרצת, זאבי המתחזה

מינאי אלעזר, ויתר שמות הקש שלך. החלפת שם? תהנה.

BigKay

New member
מיותר לציין שאתה לא המתחזה

ועדיין לא ביקשת סליחה, והנה לך עוד צ`אנס

למעלה