חזרתי!:)

cory183

New member
חזרתי!:)

ניסיתי לקרוא ולהשלים מה שהפסדתי אבל פאק זה הרבה! אז אני אחכה לתקציר:) ובאשר להעדרותי... חח הסיפור די משעשע... העניין הוא שאני ואח שלי יואל רבנו (כרגיל:)) אז אני הפסקתי להסיע אותו והוא הפסיק לי את השימוש במחשב... מניאק קטן... היתה אלימות היו צחוקים היו דמעות ויותר מכל- היתה אחווה משפחתית ממוצעת בביתנו הקט:) בכל מקרה מקווה שאני לא אעדר עוד... ו אה כן יש לי מגן 90 בספרות!:) יששש:)

*superstar*

New member
קוריייייי!!../images/Emo24.gif

חשבתי שנפטרת.. אל תשאלי
שמחה שחזרת! איזה רעה.. לא להסיע אותו?? תראי למה זה גורם!! 90 בספרות הא? רואה? אמרתי לך.. ואת דאגת..

Ed Hunter

New member
אני חייב לך התנצלות...../images/Emo52.gif

אני נורא מצטער שחשבתי שיש לך קשר לכל הגועל נפש הזה עם מור... את לא יודעת עד כמה שמחתי לשמוע שזאת לא את!
אז... אני מבקש סליחה ומקווה שתסלחי לי

cory183

New member
עם חזרתי

אני לוקחת על עצמי משימה להעלות פה את המורל ומהר!! מזה כל הדכאונות האלו אנשים?? כבר הפסקתי לקרוא באמצע!! אני רוצה לשמוע מעתה לאן יצאתם עם מי ולמה איזה צחוקים היו ומה אתם הולכים לעשות סוף שנה וכאלהההה אני אישית ניצלתי כל רגע מתום המלווה שלי ואני יוצאת כמעט כל ערב (חחח אצלי כבר אומרים שוט גאן מראש:)) אז לא נורא אם מחבן אחד הלך או שאני בקושי קמה כבר לשעות ראשונות חחח.. זאת השנה האחרונה ואני מתכוונת להנות מכל רגע!! רק שלא ידחו לנו את הטיול שנתתי בגלל העיצומים ה@!#$^#! האלה..../:

גם לנו העצומים נופלים על הטיול שנתי

בחודש הבא.. בעע.. אוףף רק שלא ידחו אותו

*superstar*

New member
אה טוב. סיבה טובה.

הסברתי למה לא כבר. אין לי כוח שוב. זה יעצבן אותי מחדש.

Sister of Night

New member
בואו נסכם את זה ככה:

שכבה דפוקה + בצפר אידיוט וחסר תקציב = no טיול שנתי..... בעעע כבר ציפיתי לאיזה שבירת שגרה...

Ez sLeeP

New member
90? א-ח-ו-ת-י-!

כמוני! למרות שמגיע לי הרבה יותר, אבל חפיף.
אם את יוצאת כל יום בערב, את מוזמנת לעבור דרך את יודעת איפה, ולאסוף אותי. אני מרגיש מוזנח.
סתאםם

Stillwater

New member
ברוכה השבה והשווה

שיויון זאת אחת מזכויותיו הטבעיות של האדם והאזרח!

למעלה