חזרתי

MajorGad

New member
חזרתי

אהלן חזרתי אחרי שסגרתי 14..כמובן שיצאתי עם הרוס"ר המגעיל הזה שנקרא אם 16 ארוך ויצאתי בבט"ר זיקים..איזו טירונות שכונה זה רמת המשמעת שם לא גבוהה במיוחד הם בקושי מתייחסים לנעליים לא מצוחצחות, לפרצוף לא מגולח (הם מתייחסים לזה רק אם זה באופן קיצוני ואין לך פטור) רובכם הייתם בטירונות אז אני משער שאתם יודעים איך זה.. הכל זה לעמוד בזמנים להסתדר ב-ח' ב40 שניות, לתפעל מעצור ולפגוע במטרה ב25 שניות וכו' וכו' יצאתי בכיתה עם המ"כית הכי טובה שם, לא מתייחסת לאנשים כמו לזבל והיא בסה"כ ממש בסדר חוץ מהתקפי ג'ננה שפוקדים אותה מדי פעם מה שכן המ"כ והמ"כיות האחרות על הפנים. יש לנו מ"כ מה זה אידיוט לובש מדים שגדולים עליו ב-3 מידות ואתה לא יכול שלא לצחוק לו בפרצוף צריך ממש להשתדל. המ"כית השניה יש לה מנת משכל של פחית קולה..זה היה כזה מצחיק שהיא באה לחבר שלי אחרי המטווח איפוס מודדת שעה מרחקים בין הפגיעות לבין הנימה הצהובה המינימלית ואז שואלת אותו כמה זה תשע כפול 1.5 אז הוא מסביר לה כמו שמסבירים לילד מפגר "זה כמו 9 כפול אחד ועוד 9 כפול חצי זה 9 ועוד 4.5 זה 13.5" אז היא עושה לו "זה לא יכול להיות" התקשיתי להסתיר גיחוך.. יש לנו עוד שתי מ"כיות מתלמדות אחת מהן היא ממש קאפו היא עוברת בין כולם ובודקת שכולם מדוגמים עד הסוף אם הצה"ל בכובע בצד שמאל אם יש גומיות בנעליים אם הנעל מבריקה מצחצוח (היא היחידה שעושה את זה שם) ויש עוד אחת שכולם מתרשמים מממדי החזה שלה אבל היא יחסית בנאדם.. די מצחיק בטירונות הזו יש כל מיני קטעים שמסתלבטים על המפקדים וסתם מצחיק בכלליות למשל המ"כית הקאפו נותנת לנו זמנים לנקות כל חלק בנשק אז בזמן שהיא נותנת זמן לנקות את השושנה חבר שלי מנקה את הנוקר אז היא מתקרבת אליו מסתכלת לו בעיניים ואומרת לו בקול מאיים כזה "אל תנקנ"ש לי מול הפרצוף" הוא כל כך החזיק את עצמו שלא להתפוצץ לה מצחוק בפרצוף.. החבר'ה שאיתי במחלקה על הכיפאק כולם מאותרים לתפקידים (רובם במודיעין ועוד תפקידים מובחרים שם) ככה שאין ערסים ואתה יכול להשאיר את הציוד שלך לרגע לא נעול ואתה יכול לסמוך עליהם בכל מיני דברים. מה חדש איתכם? שמעתי הספקתם לראות כבר את הפרק ה12 בעונה השביעית אני מקווה שבסופ"ש אשלים אותו
ספרו לי דברים כי בקושי שומעים דברים בטירונות שמעתי שהיה מכתב סרבנים של מטכ"לסיטים שהתפרסמו דברים על צאלים ב' ושהיה פיגוע וזהו..

Dark Storm

New member
ברוך השב ../images/Emo13.gif

אני שמח שיש לך טירונות מהנה, הכי חשוב שיהיה כיף ואם זה לא כיף אז להפוך את זה לכיף
לנו בטירונות היה משחק - מי שגורם למ"כית לצחוק זה נקודה, מי שגורם להם לבכות זה 2 נקודות
הדבר שהכי הצחיק אותי זה איך מ"כים צוחקים מול הטירונים: הם אומרים בנימה רצינית "תמתינו שניה", מכסים את הפרצוף עם קלסר או משהו, צוחקים, מורידים את הקלסר וחוזרים לנימה הרצינית
ושאני לא אתחיל עם איזו שכונה יש במחנה 80....

bigbird™

New member
קרבי זה אחי הכי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ויסלחו לי כל אלו שלא מאמינים שמי שיכול לתרום לדעתי צריך בלי כל סיבה או תירוץ,פשוט להתגייס ולהיות קרבי. זה יכול להפוך לשירשורפלצת רציני ( לכו לראות בפורום סטודנטים) בערך כל חודש יש משו בנושא הזה. אולי זה מה שאנחנו צריכים בכדי לעורר את הפורום
ובשבילך צפניה רובאי 09 ....
וגאה בכל רגע

bigbird™

New member
שטויות

אז נגיד אוניל מבוסס עליי ..
ורק היום קלטתי שיש
וגם אחד שמחייך
זה ממש מחטף, מי יודע כמה פעמים בטח שמתי |קול| והוא חייך בטיפשות

MajorGad

New member
הקטע עם העציצים תפס חזק

אמילי הכניסה טרנד חדש לפורום. ביגבירד באיזה סיירת\יחידה שירתת?

bigbird™

New member
אז ככה

התחלתי את השירות כטירון ירקרק בהנדסה קרבית משם גיבוש ליחידה לסילוק פצצות. אחרי 4 חודשי טירונות של הנדסה התחלתי טירונות יחידה של ס"פ משם לקורס מכי"ם קורס סילוק פצצות בחזרה ביחידה משם הרגלים החליטו שדי (האמת שהם החליטו הרבה לפני רק אני לא השכלתי להקשיב) המצב החמיר...וגם העיפו אותי מהיחידה כי הייתי יותר מדיי במנוחה,ככה סתם שבועיים לפני סוף מסלול משם התגלגלתי להיות מדריך קליעה וצלפים..אחח איזה כיף לירות בנשק
וככה עד הסוף הסתובבתי על חצי ב' כשכולם שואלים אותי איך הופכים להיות מדריך קליעה? לי יצא לטעום האמת משני העולמות,אומנם לא מבחירה אבל כשמפיקים את המיטב מכל מצב נהנים.וזאת להוכחה יש לי כנפי צניחה כמצטיין חיל
לפרטים נוספים נא לפנות לכתובת המצורפת( סתם סתם מסרים
)

MajorGad

New member
אם היה לי פרופיל קרבי

הייתי הולך לקרבי אבל מכיוון שיש לי 64 אני ג'ובניק. אני לא ג'ובניק מבחירה אלא מחוסר ברירה. אני בכיף הייתי הולך לקרבי למרות כל החרא ששמעתי שחברים שלי אוכלים שם

Dark Storm

New member
גם אני...

אני הייתי אמור ללכת לתותחנים עד שהרופא בבקום מצא בעיה והחליט להוריד לי את הפרופיל... אבל בכיף אני אומר, עכשיו אני עושה שרות שחבל על הזמן ורואה דברים שלא חשבתי שאני אראה

MajorGad

New member
אתה שח"מ לא?

יוצא עם אקדח יריחו?
גם עם אקדחים זה צריך להיות מאחורי שני מנעולים? אני עם הויאטנמי צריך לשים אותו מאחורי שני מנעולים..אבל עוד שבוע ויומיים אני נפטר מהויאנמי המגעיל הזה ובצריפין אני כבר אדאג לפטור למקוצר

Dark Storm

New member
../images/Emo98.gif

כן גם אקדח צריך להיות תחת 2 מנעולים ומופרד מהמחסנית שלו. ולא, אין לי יריחו יש לי F/N בניגוד לשאר התחנות לנו אין כזה תקציב וצריך להיות בעל קשרים גבוהים מאוד לקבל יריחו

למעלה