חזרתי!!!!!

SnufellS

New member
חזרתי!!!!!

איך התגעגתי לכולם... איטליה היתה גדולה, נהנתי נורא, ואפילו יצא לי לראות את ספרי הארי פוטר באיטלקית... כריכה מוזרה ביותר... האמת היא שחזרתי כבר לפני יומיים, אבל בגלל איזו תקלה מעצבנת לא הצלחתי להיכנס לפורום... 8-( אבל עכשיו אני כאן, ומקווה לפגוש את כל ידידי הוותיקים שבטוח התגעגעו אליי נורא (תגידו שכן...), וגם להכיר את כל מי שהצטרף בזמן שלא הייתי (ויש הרבה מאוד)... love, #ניצן#

Harry Potter

New member
:) ברוכה החוזרת.

יש באיטליה מוצרים של הארי פוטר? אני ולא אחר-:)

LuNaTiC

New member
שלום לך!!!!

מגניב חזרת!! ראית כמה מלא אנשים הצטרפו לפה?? המממ ליאת ופרונגס גם בחו``ל.... אבל הם יחזרו! פיר נוט.. ויש כאן גם כמה שנוסעים למחנות קיץ וכאלה.. :)) ביי! -ענבל-

S.tal

New member
שלום!!!

התגעגענו אלייך! איפה היית באיטליה? כי גם אני טסה לשם בקרוב! (ולעוד כמה ארצות) ובאמת הצטרפו מלא ילדים חדשים. כל יום אני רואה פה עוד, ועוד, ועוד... הם מתרבים לאט לאט... בינתיים ביי ביי! טל

SnufellS

New member
מי שבא - ברוך הבא!!!

רק על תגזימו, קצת קשה לעקוב אחרי כולם... חלק מהמצטרפים החדשים אני כבר מכירה, למרות שלהם בטח אין שום מושג מי א-נ-י (אה-אה-אה!!!)... שמחתי לשמוע שהתגעגעתם אליי, ושמישהו בכלל זכר שהייתי כאן פעם (;-))! הייתי באיטליה אצל דודים שלי באחד הפרברים של רומא, קניתי בגדים, קניתי נעלים, אכלתי פיצות וספגטי והתגעגעתי נורא הבייתה! ובתור סיום לחופשה הנהדרת, הדודים הנהדרים שלי (שבשנה רגילה יוצא לי לראות אותם בערך לשבועיים), הפתיעו אותי וקנו כרטיסי טיסה וטסו יחד איתי לארץ!!! וסיפרו לי ולבת דודה שלי על זה רק בלילה שלפני הטיסה (כמה נחמד מצידם)! אבל עכשיו אני כאן, וטוב לי ושמח לי ויותר מכל חם לי, אבל בשלוש מילים אני יכולה להגיד שאין כמו בבית!... #ניצן#

sarah

New member
ברור שהתגעגענו...

אבל שחכתי מי את,מצטערת,אני קצת יותר מידי סנילית לגילי...

הי לכולם, אני חדשה פה.

שמי דנה אני מצפון הארץ אוהדת מושבעת של הארי פוטר. קראתי את הספרים 6 פעמים, כל אחד. משועממת, מה אפשר לעשות... כייף לדעת שיש כל כך הרבה אנשים נחמדים במקום אחד. ניצן - יש מוצרי הארי פוטר באיטליה?

SnufellS

New member
מי שבא - ברוך הבא!

רק אל תגזימו - מתחיל להיות כאן ממש צפוף וגם קשה לעקוב אחרי כולם... חלק מהמצטרפים החדשים אני כבר מכירה, למרות שלהם בטח אין מושג שזו אני (אה-אה-אה!!!)... שמחתי נורא לשמוע שהתגעגתם אליי, ושמישהו בכלל זכר שהייתי כאן פעם( ;-) )... הייתי באיטליה אצל דודים שלי באחד הפרברים של רומא, קניתי בגדים, קניתי נעלים, אכלתי פיצות וספגטי והתגעגעתי הבייתה!!! ובתור סיום לחופשה נהדרת, הדודים הנהדרים שלי (שבשנה ממוצעת יוצא לי לראות אותם בערך לשבועיים), עשו לי הפתעה וקנו כרטיסי טיסה ובאו איתי לארץ!!! כמובן שהם טרחו לספר את זה לי לבת דודה שלי רק בלילה שלפני הטיסה, וכמובן שכמעט הרגנו אותם בגלל זה, אבל בסה``כ זאת היתה אחת החופשות הכי טובות שאי פעם היו לי... ועכשיו טוב לי ושמח לי, ויותר מכל חם לי, אבל אני יכולה לומר בבטחה שחוץ מזה שאי אפשר לשתות עדיין מים מהברז - אין מקום כמו הבית!!! #ניצן#

SnufellS

New member
חי חי...

כמובן שלא היו אמורות להופיע שתי ההודעות, אבל מה לעשות, המחשב החכם שלי, שאוהב מדי פעם להיתקע ודווקא לא לעשות מה שצריך, לא הראה לי שההודעה שלי נשלחה ולכן הייתי צריכה (איזה כיף לי) לכתוב את אותה ההודעה מהתחלה... אז תבחרו איזו הודעה שאתם רוצים ותקראו רק אותה, הן אותו דבר בערך בשינויים קלים... sorry, #ניצן#

למעלה