חזרתי

המתוק3

New member
חזרתי

נכון שהרבה זמן לא כתבתי, ואולי עכשיו הגיע הזמן, עברתי תהליך מיוחד שאני לא יודע אם כל אחד יכול יכול לעבור את זה. רק אם הרבה רצון!!! אז ככה: הייתי מזריק כל יום מעל 100 יח' מעורבב, שקלתי 84 ק"ג, היום אני שוקל 71 ק"ג ואני לא מזריק בכלל!!!! הCA1 שלי ירד מ7.5 אם זריקות (וכל זה בגלל הפחד המסויים שיש לנו מהיפו) והיום הוא עומד על 6 , אני לא סיממתי את כל התהליך, כי פשוט אין לי מספיק כסף... ואם כל זה אני חושב שאני על דרך המלך, כל החשק לאוכל כבר יצא ממני,אני היום אוכל רבע ממה שהייתי אוכל, (אולי זה חלק מהידוק החגורה, שאני עכשיו עובר..) נקווה ביחד אם כולם שהתרופה לזה תגיע מהר!!!!
 

לזר

New member
סוכרת היא מחלה מתוחכמת למדי

אם אתה טייפ 1 לא תמלט מאינסולין ויהיה משקלך ומצב רוחך ככל שיהיה. אולי נס יכול לקרות לך ותבריא. על תסמוך על HBA1c שלך יותר מדי, אבל להתעודד זה טוב ועשית שמות. נהדר. גם אני ירדתי 15 קילו בשנה, ממשיך לשאוב אינסולין. פחות, אבל בטוח. אם לא היתה זקוק לאינסולין, משום שאובחנת לא מכון והזרקת כי לא היתה צריך, אז אין שום פלא בדבר. בינתיים חגוג לך ונשמע איך יהיה בעתיד יום נעים
 

יפיופי

New member
יופי נחמד לשמוע

שאתה מאוזן ובלי זריקות וגם ירדת במשקל. אולי תספר לנו מהוא התהליך, אפה אתה עושה אותו? תוך כמה זמן הגעת לתוצאות של המשקל, והערכים. מה זה אומר הרבה כסף? בקיצור אל תהיה כזה חסוי תספר קצת יותר . בכל אופן שתמשיך כך ותצליח לשמור על התוצאות. סוף שבוע נפלא.
 
למעלה