חזרתי !!!!!!!

[TNT]

New member
חזרתי !!!!!!!

חזרתי מהגדנ"ע לדעתי זה היה די ביזבוז זמן והיתי מעדיף שבוע חופש אבל היו גם דברים נחמדים. הצוות שלי היה הצוות הכי טוב בתורנות מטבח אי פעם סימנו שעה לפני הזמן שכולם מסיימים וקיבלנו שוקו
כפרס. וזה היה ביום הראשון. המפקדת שלנו הייתה לדעתי המפקדת הכי טובה בבסיס אבל היא היתה חולה וברוב היום השלישי היא לא היתה בוביום הרביעי היא חזרה הביתה וזה היה מרגיז כי פירקו את הצוות שלנו ופיזרו אותנו לכל מני צוותים לא מהבית ספר שלנו. אתמול יריתי ואפילו פגעתי מדי פעם במטרה !!!!! אגב אני בהחלט חושב שהגיע הזמן שצהל יעבור לפיזרים זה יותר ידידותי למשתמש
אבל מה שהיה הכי מרגיז זה שהיה קר וירד גשם. כל הבסיס היה מלא בוץ ככה ששליש מהזמן ניקונו בכל מני מקומות ושליש מהזמן עמדנו ב ח'.

Bajoran Priest

New member
וואלה :)

גם אני הייתי שם שנה שעברה.. ראית מפקד שמנמן כזה? הוא היה המפקד שלי שם, ואני לא זוכר איך קראו לו:)

שיבטא הקטנה הכי מגניב!

אגב, אם אתה הולך לרובאי 02 זה שבוע טירונות ראשון פחות או יותר אחד לאחד חוץ מהשדאות

welcome back../images/Emo140.gif

אותנו מעולם לא הוציאו לגדנ"ע... (לדעתי זה בגלל שלמדתי בכזה בית ספר לחנונים עשירים וסנובים, שזה היה ברור לכולם שיש רק שני סוגים של אנשים אצלנו- אלה שיתגייסו למודיעין (החיל הבית-ספרי) ואלה שיסרבו מטעמי מצפון...
סתם. אבל באמת לא הוציאו אותנו לגדנ"ע ולדעתי- חבל.) ב-כל מקרה! you missed quite a week! תסתכל בהודעות בתחילת השבוע ותתעדכן...
ברוכהבא!

[TNT]

New member
האמת שגם אצלנו זה בית ספר כזה

אבל בכל זאת חושבים אצלנו שזה חשוב בכלל משקיעים אצלנו המון בכל מני פיעלויות העשרה ןהעברת ערכים יש לנו סמינר כל שנה ב י' על סמים ב י"א על זהות יהודית ו י"ב על חברה וכלכלה.

itstzar

New member
אהם אהם, אצלנו הלכו לקורס טייס

או ממר"ם
וגם אותנו לא הוציאו לגדנע, מה את אומרת? אולי ירושלמים לא מפונקים מדי לגדנ"ע?

HyperNovA

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

נו איך היה ללבוש את המדים ?? הרגשת כמו קצין בצי ? נראה לי שהמדים של צה"ל פחות נוחים...

bewiched

New member
רק צריך לזכור-

בצבא לא מקבלים פרסים. וצבא זה לרוב חרא של מסגרת. אגב, מתי הגיוס?

bewiched

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo150.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif../images/Emo98.gif

למעלה