חזרתי..

ז י ק ו

New member
חזרתי..

מצטער על העלמותי בחודש האחרון מהפורום, עברו עלי ימים קשים ולבסוף, אני שמח לבשר לכולם שחזרתי במלוא הדרי לפורום עם הרבה מרץ, ויאלה בלאגן..

Billy Eliot

New member
ברוך שובך, זיקית ../images/Emo24.gif

יווווווווווו אני מה זה שמח שחזרת. האמת היא שבלעדי שדון ובלעדי סטפן ובלעדי, הפורום הזה היה מתמוטט לחלוטין. וכבר כעסתי שלא היית כאן הרבה זמן, התגעגענו מאוד! ולכבוד חזרתך לפורום, חיים נחמן ביאליק חיבר לך שיר במיוחד. שלום רב שובך, ציפורה נחמדת, מארצות החום אל חלוני - אל קולך כי ערב מה נפשי כלתה, בחורף בעוזבך מעוני. זמרי, ספרי, ציפורי היקרה, מארץ מרחקים נפלאות, הגם שם בארץ החמה, היפה, תירבינה הרעות, התלאות? התישאי לי שלום מאחי בציון, מאחי הרחוקים הקרובים? הוי מאושרים! הידעו ידוע כי אסבול, הוי אסבול מכאובים? הידעו ידוע מה רבו פה שוטני, מה רבים, הוי רבים לי קמים ? זמרי, ציפורי, נפלאות מארץ, האביב בה ינווה עולמים. התשאי לי שלום מזימרת הארץ, מעמק, מגיא, מראש הרים? הריחם, הניחם אלוה את ציון, אם עודה עזובה לקברים? ועמק השרון וגיבעת הלבונה - היתנו את מורם, את נירדם? ההקיץ משנתו השב ביערים, הלבנון הישן, הנירדם? הירד כפנינים הטל על הר חרמון אם ירד ויפול כדמעות ומה שלום הירדן ומימיו הבהירים? ושלום כל ההרים, הגבעות? הסר מעליהם הענן הכבד, הפורש עלטה, צלמוות? - זמרי, ציפורי, על ארץ בה מצאו אבותי החיים, המוות! האם עוד לא נבלו הפרחים שתלתי כאשר נבלתי אנוכי? אזכרה ימים כמוהם פרחתי, אך עתה זקנתי, סר כוחי. ספרי, ציפורי, סוד שיח כל שיח, ומה לך טרפיהם לחשו? הבישרו ניחומים אם קיוו לימים, פרימו כלבנון ירעשו? ואחי העובדים, הזורעים בדימעה - הקצרו ברינה העומר? - מי יתן לי איבר ועפתי אל ארץ בה ינץ השקד, התומר! ואני מה אספר לך, ציפור נחמדה, מפי מה תקווי לשמוע? מכנף ארץ קרה לא זמירות תשמעי, רק קינים, רק הגה ונוה. האספר התלאות, שכבר הן בארצות החיים נשמעות, מודעות? - הוי מיספר מי ימנה לצרות העוברות, לצרות מתרגשות ובאות? נודי ציפורי, אל הרך, מידברך! אושרת, כי עזבת את אוהלי; לו עימי שכנת, אז גם את, כנף רננים, בכית, מר בכית לגורלי. אך לא בכי ודמעות לי גיהה ייטיבו, לא אלה ירפאו מכתי; כבר עיני עששו, מלאתי נאד דמעות, כבר הוכתה כעשב ליבתי; כבר כלו הדמעות, כבר כלו הקיצים - ולא הקיץ הקץ על יגוני. שלום רב שובך, ציפורי היקרה, צהלי נא קולך ורוני! ברוך הבא!

ז י ק ו

New member
בילי נשמה...

נפגשנו ודיברנו במהלך החודש האחרון, אבל לא יצא לנו לשוחח על זה הרגשתי לאחרונה שאני נחנק, שאני חייב לעשות משהו אחר, קצת שונה, לגוון את החיים שלי. אז לחקתי קצת חופשה מפורום דובים גאים והשקעתי בפורומים אחרים שאני מנהל באתר. נרשמתי למכון כושר, להחזיר את השרירים שהיו לי פעם כשהייתי רקדן. נפגשתי עם דיאטנית והרכבנו ביחד תפריט שיעזור לי להוריד 5 קילו.(אני לא רוצה להרודי יותר) קניתי נעלי ספורט חדשים - כי במכון לא הרשו לי להיכנס עם סנדלים. צבעתי את הרהיטים בסלון בצבע כחול מבריק - כדי שיהיה לי משהו מבריק בחיים צבעתי את חדר השינה בכחול שמיים - כדי להרגיש את "הבחוץ" כשאני ישן קנינו חדר שינה חדש - את זה לא צריך להסביר.. קיבלתי קידום משמעותי בעבודה - לו חיכיתי הרבה זמן. טיילתי בצפון הארץ(רמת הגולן ובדרום הארץ (מצפה רמון) - להחליף אוירה ואחרי כל השינויים האלה - זה רק חלק.. הינני כאן (של יורם גאון) אני הולך אלייך כל ימי אני הולך אלייך מסונוור האבנים פוצעות את כפותיי אבל אני איני מרגיש דבר אני חוזר מארץ לא זרועה מושיט ידי ללטוף את שערך הנני כאן אך כמו יונה פצועה אני נופל תמיד מול שערך הנני כאן כמו ציפורים חגות הנני כאן מביט מן הגגות הנני כאן כמו אבן בגדר הנני כאן בסלע בבאר אני האיש אשר תמיד חוזר אני חוזר באלף גלגולים אני נזיר בן מלך וקבצן ובלילות בבכות השועלים אני חולם וער בך בו בזמן אני רואה אותך הרחוקה כמו נסיכה שבויה במגדלים בין סורגים יושבת ומחכה הה אלוהים הה אלוהים גדולים הנני כאן כמו ציפורים חגות הנני כאן מביט מן הגגות הנני כאן כמו אבן בגדר הנני כאן בסלע בבאר אני האיש אשר תמיד חוזר

stefan10

New member
נו שתתקשר כל הזמן אתה בבלט הזה

ואני השארתי הודעה יש לי שאלהלשאול אותך בעיניניי פלייה רלווה..

stefan10

New member
התכוונתי לרקדן "בילי אליוט"

ואני דניאל בן 35 בעוד חודש + 10.12 בן 36 לא בארון וכך גם דודתי ה"נעדרת" שמנמן מתוק בלונדיני ירוק עינים 1.78 עם המון אהבה ונתינה וחברים סביב מחפש את המשלים שלי.

stefan10

New member
והנה אני וחבר שאני "עורג עליו"

לאחרונה אתמול ב"קפקא" במסיבת יום הולדת של חבר..אני נראה קצת עייף כי זה אחרי יום עבודה ושיעור תאטרון ביי.

../images/Emo54.gifזהו מ.כוערת

סתם סתם
גילי נראה אחרת לגמרי

stefan10

New member
שדון אני אכה אותך ואשלח אותך

לטזמניה מעבר לאוסטרליה..אבל זה שלך תבוא לבקרינו באזור.

stefan10

New member
לא חמוד זה מישהו שנקרא כמוך..

בחברה שאני מסתובב איתם ..והוא יצא מזוגיות לפני חודשים..הדובשנית בפינהת התמונה אומרת שאני מבזבז את זמני ואני לא לטעמו. אבל אני מנסה להנות מהרגע ,החברות ,השיחות,הצחוק והפנטזייה (שלא עולה בכסף)..עם ג'יפית ביליתי אתמול בלילה כי החלטתי להנות מהרגע ואם זה עושה לי כייף ושקט אז זה הכי חשוב ..עד שאמצא את יעודיי ואהבתי האמיתית.

Billy Eliot

New member
יפה לך... השתרללת עם ג.יפית

שובבה שכמותך. לא נורא, העיקר שנהנת. אני מקווה שזה לא יותיר אחריך משקעים.

Billy Eliot

New member
סטפנית, אנחנו מחכים ל-100 תשובות

שלך! אני ושדון מחכים פה אחד! הכוונה לשרשור של זיקית המנהלת המדהימה שלנו :)

stefan10

New member
בילי יקר זה אני וגיל

ביום עצמאות במסיבה על גג הבית שלנו עם השכנים

Billy Eliot

New member
stephane dis nous si G.Yafit est

dans le cabinet? במילים אחרות... האם ג.יפית יצאה או לא יצאה מהארון? ג.יפית יותר מתאים לו מאשר ג'יפית!

stefan10

New member
או שמזמן הוא לא בארון ..אחרת

למה התגרש מאשתו ..בזמנו מה שהצחיקני אתמול הוא ולבטיו בעבר לגבי גברים ונשים ומי יהיה/תהיה בת זוגו ?ו כן שהוא לא מאמין בהתבלטות ..פתאום ראיתי בוקר היום 3 דגלי גאווה מונפים בעציץ במרפסת נו שבאמת ..הרי אני יודע שהוא גבר חובב גברים..זה בטוח.

stefan10

New member
וזה אני בהצגה שהשתתפתי

לפני שנה (לא השקספייר של השנה שיש לכם הזדמנות נוספת לראותה ב 19/11 בשעה 19:15 ב"הסטודיו בירושלמי" במתחם סוזן דלל בנווה צדק כרטיסים במחיר 15 ניתן להזמין אצלי או בעיריית ת"א בטל 03-6954630 ה"אדם מאחורי המסיכה" צפה בה וצחק..תמונות בקרוב).התמונה היא הכי טובה שלי בהצגה משנה שעברה.

למעלה