חזרתי!!!

WolfGirl123

New member
חזרתי!!!

היייי אנשושים!! למי שזוכר....אני טסתי למחנה קיץ בארה"ב והייתי שם חודש שלם!!! בכמה ימים הראשונים הייתי במשפחה מארחת.הם היו אנשים כאלו נחמדים ודאגו לי...ואז עברתי למחנה...נשארתי שם 3 שבועות, בלי מחשב,טלויזיה, עיתונים, טלפונים או כל דבר אחר....הייתי מנותקת מהעולם החיצון....לילדות הישראליות עשו טובה מיוחדת שהרשו להם להשתמש בפקס..האמריקאים יכולים רק לכתוב מכתבים רגילים...כאלו עם נייר ומעטפה ובול...כמה פרמיטיבי.. בקיצר, אני שוב פה, איבדתי פילים שלם שצילמתי ואני כ"כ עצובה בגלל זה...היו לי שם תמונות כאלה חשובות... גיליתי שבכל זאת השתנו כמה דברים מאז שהלכתי..אז ברוכה הבאה למנהל החדש של הפורום! ועוד דבר- אין לכם מושג כמה מופתעת הייתי לגלות ערוץ מוסיקה ישראלי בטלוויזיה...טוף...זהו נגמר החופש...ויום אחד קודם..באאאסה..שיהיה בהצלחה לכולם! אהה!-יש כאן אחד בשם...אהה..ניר, שהעלה לפני כמה זמן כמה קטעים מה"בטיחים" או משהו כזה,הראתי את זה לחברה שלי שלומדת בליד"ה..היא אהבה את זה..(גם אני אהבתי למרות שאני לא לומדת שם [בינתיים, לפחות] ואין לי מושג על מדברים..) אז שנה טובה לכולכם.מקווה שהיה קיץ גדול..ושנה טובה!

../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif ברוכה השאאווההה../images/Emo70.gif

מחנה קיץץץץץץץץץץץץץץץץץ.. גמני 'צהההה.. ועוד לחודש שלם!! גרררר.. *ירוקה-כחולה-צהובה-ואז-קצת-אדום-מקנאה*
העיקר שנהניתתת..

תמיד אמרתי שהאמריקאים ממש

פרימיטיביים ... אני שמח שחזרת ! אני המון חושב איך היה להיוולד לעולם בלי מחשירי חשמל, בלי טלויזיה מחשב מערכת ! אני חושב שהייתי מעדיף לחיות ככה ...

i hate

New member
ברוכה השבה

לא יודעת אם את מכירה אותי...אז אני שירן בת 15 וחצי

Mr Invisibilety

New member
ברוכה הבאה..נערת זאב?!

אני ניר בן כמעט 15 מראשל"צ את בטח לא מכירה אותי.. :) נעים מאוד

למעלה