חזרתי!

Yaniv-DC

New member
חזרתי!

עברית לנצח! ביל גייטס השולט! PC לנצח! מקינטוש - היאורה השליכוהו! ואחרי שעברתי קצת על קורות הפורום בסופ"ש, החלטתי לבקש מנטע לשנות את שם הפורום ל"שיכורים בחו"ל. שלומות.

Yaniv-DC

New member
גפן!!!!!../images/Emo46.gif

בשנייה שאת רואה את זה - סיסמה לאי מייל! גם אם אני אופליין, האי מייל מקבל ה-כ-ל-!

ben_holland

New member
יניב, מה עם התמונה???../images/Emo46.gif

לא קיבלת את האי מייל שלי? לא קיבלתי ת´לינק לאלבום.

nir2323

New member
יניב ככה להתעצבן בשבת , אם זה יעזור

ניתן תקציר של רק בישראל, כקדימון (פרומו), נאמר רק שלא רק את פנטום, הפירסומת של יופלה הצליחה לשגע, אלא גם אותם. ובהחלט שהיה להם מה לאמר (גם בפירסומת באניטרנט יש את הלשון המתארכת???). ומי הפירסומת שפתחה את מיקבץ הפירסומות הראשון, כבובן שיופלה (YOPLAIT יוגורט). וללימור יש חבר וירטואזי באינטרטנט , יוחנן 69.

Yaniv-DC

New member
לא, זה רק יותר מעצבן

למה לעזעזל NBC לא קונה את רק בישראל? למה אין לי קלטות ב-NTSC? נו, שוין. מצאתי בקנדה מישהו שיש לו 25 אירוויזיונים ב-NTSC, והבוס שלי אמר לי שהוא יעביר לי את כל הפסטיבלים מתקליטים לדיסקים, ויהייה טוב. אנשים עם תמונות - אם תקראו את מה שכתבתי לפני כשלושה ימים, אמרתי שבועיים. מה שמשאיר עוד איזה 11 יום. למה? כי צוות חול נותר ללא אנשי אינטרנט בשורותיו. יקח קצת זמן להתארגן. יניב. מי בא לאמא?

inbale

New member
יניב

בשביל אלבום תמונות צריך כולה חמש דקות וזהו. ממש לא צריך להיות אנשי אינטרנט.

Gefen

New member
חברה בעניין האלבום...

נשתדר שזה יהיה מהר יותר... מאוד נשתדל ואתם קצת להאזר בסבלנות..עוד כמה ימים.. גפן

nir2323

New member
המישפחה מקליטה לך את התוכניות ?../images/Emo44.gif

הרי אתה מגיע לכאן בקרוב. לי יש מוקלטות, את 3 התוכניות של "הפרידה מלימור מהעונה הקודמת", אם עוד לא ראית. העונה עוד לא הגעתי למסקנה אם זה פחות טוב, או שאולי התרגלנו ל"חדשנות " ולפורמט השונה, ויש ציפיות ליותר. או שאולי פשוט לוקח להם זמן לחזור לעצמם אחרי החופשה, אתמול כבר היה שיפור. (הטקס להחזרת שוקי, בסגנון טקס תחילת חגיגות יום העצמאות בהר הרצל, בהנחיית משה טימור ! ומצעד בסיגנון דיסני, זאת כי "העם ביקש", אחרי שבתחילה, פשוט הכניסו אותו בלי חגיגות, כי מספיק עם ההצגות והסיפור הגדול שעושים מכל דבר. ובדיחת השבוע:- תוכנית בישול חדשה בהנחיית ביבי - " ביבי מבשל". [ ואתם תאכלו ] ...

Gefen

New member
ברוך השב הביתה.. ../images/Emo24.gif

ממש שמחה שהגעת... אני שולחת לך מסר עם פרטי המייל שלנו... נשתמע גפן

nir2323

New member
יניב - דן ראדר מעתיק ממך

עכשיו בערוץ 1 רואים עולם. יעקב אחימאיר מציג כתבה על השינויים בארה"ב מאז 11 בספטמבר , והכריסטמס. רגע זה מוכר לנו כבר , לא ? אז זהו שזו כתבה של דן ראדר מ CBS על ניו יורק, על גראונד 0. המון צילומים של כנסיות ויטראז´ים ומיזמורים. איפה זכויות היוצרים, קצת מקוריות ?

Yaniv-DC

New member
אנחנו ביחד...

ערוץ 1 הוא אפילייט של CBS. לכן, כל דבר שהם מוציאים, יש לערוץ 1. מה זה אומר? אנחנו מקבלים מהם חומרים מצולמים, ועורכים מזה את הכתבות. בשבוע שעבר האואבר, חלקים נרחבים היו חומריים שלנו, שצלם ואני יצאנו השוקה, לראות מה, למה, ובכמה אנשים קונים. סתם ככה, למען ההשכלה - ההפקה הטובה ביותר שייכת ל-CBS. אין משהו שאין להם, יותר מהירים מכל האחרים, שמים את ה-CNN בכיס הקטנטן הזה, שאין בו מקום לכלום (אנחנו אפילייט גם עם CNN). הבעייה היחידה... מה שקורה עם החומרים שמגיעים לאוויר, וכאן הבחירה שלהם תמוהה, ולכן היא רשת לא ממש נצפית (אני מדבר על החדשות). מהדורת החדשות הנצפית ביותר, היא זו של טום ברוקאו (שלחו לי אנתרקס.. איזה כיף... מהדורה מיוחדת על עצמי!) ב-NBC, ורשת החדשות הנצפית ביותר היא MSNBC, ולא כפי שהישראלי הממוצע חושב - CNN. חוץ מזה יש גם את פוקס ניוז (איך למלא 24 עם הרבה כלום), והערוצים האזוריים, שחולקים בחומרים ובכתבים, ולפעמים לראות כתב עומד ומקריא סיום של אותה כתבה כמה פעמים (תמיד בסוף הוא אומר שם של ערוץ אחר) זה נורא מצחיק.

למעלה