חזרתי

doriangray

New member
חזרתי

נעדרתי כשבוע וכבר התחילו פה צרות דבר ראשון אני רואה פה כמה ילדים פוליטיקלי קורקט TV אח שלי אני מצטער שאני נדחף לך בנשמה אחי, אתה יודע שאני מת עליך ( למרות שיכול להיות שאתה חרא בן אדם ומכוער-לא מכיר לא יודע) מה הקטע פה ילדודס? מה אנחנו בפופוליטיקה של אחרי רצח רבין יאללה די יש פה איזה אחד בשם החבר של ינון, נשמע לי אחלה בחור דוקא משום שהוא זה שהסב את תשומת ליבי לתופעת הגן. ילדים יקרים, פה זה לא בית ספר פה יורדים חופשי על מה שלא מוצא חן לא יעזור לכם כלום טירונות זו ח ר א של סידרה ואנחנו פה בחרם. אגב, לא יצא לנו לדבר על הפקות המקור בצורה רצינית 2 מהפקות המקור: לראות את השמיים והאשה האחרת הם סתם זבלה מתורגמת מויוה נכון שלראות את השמיים זו סידרה טובה עם משחק נהדר אבל תסכימו איתי שהעלילה והצער והיגון זה אופרת סבון. האשה אחרת זו סתם בושה לאינטיליגנציה טירונות הפכה לסבוניה נשארנו עם העונה הבאה של זינזאנה נקוה ששמה לא יתחרבש לנו כלום

tvguy

New member
אני ממלכתי

אח שלי ברוך הבא לאן נעדרת? תשמע... אני מנוע מלהגיב כי: 1. אני חייב לשמור על ממלכתיות 2. הילדים פה הם חכמים ( אם הם באמת חכמים) 3. גם אני כפי שידוע לך דוגל בהתלהמות מבוקרת ולכן נגד פוליטיקלי קורקט אך אין באפשרותי לבחור את המשתתפים מאחר וזה לא פורום כללי פרטי שלי כמדור פובליציסטי כפי שיש לסקורר ידידי שנמצא כעת בניו יורק הרחוקה.

למעלה