חזרתי ^^;

roychu

New member
חזרתי ^^;

בזמן האחרון, כמו ששמת לב, היו לי בעיות להכנס לפורום. מקווה שתסלחו לי שלא הייתי פה, יכלתי לקרוא, לא להגיב, הויו רכגים שממש רציתי להגיב... בכל אופן, עכשיו אני פה, חי ובועט
בקשר לכל ה-Outwar, בשביל לא ליפול בפח צריך להראות רק קצת עירנות חבר'ה, שימו את העכבר מעל הלינק, ותסתכלו ב-status bar על הכתובת, ואתם תבינו כבר...

Light woman

New member
ברוך שובך ו........................

תעיף מפה את המציפנים הנוראים האלה שבאו מערוץ הילדים!!!!!! תאמין לי שהפורום הזה הדרדר כל כך עד שהוא לא גדל מרמתו של הפורום של ערוץ הילדים!!!! אני לא יכולה יותר!!!!!!!! הם צצים בכל מקום ושולחים כל הודעה פעמיים וגם בלי תוכן או עם תוכן של חמש מילים בדיוק כמו בפורום ערוץ הילדים והגרוע מכל............. יש להם שגיעוט קטיו!!!!!!!!!!!! וזה מוציא אותי מכלי!!!! >>>>>>>><<<<<<<< *הופכת לסופר סאייאנית ומתחילה לנפץ את המציפנים עם פטיש* ובורמה8 הזונה הזאתי גנבה את התמונה ש***אני!!!*** עשיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!! תחסום אותה!!!!!!!!!!!!!!

קרייטון

New member
../images/Emo58.gifלסגת טראנקס ולספיישל טראנקס

בספיישל טראנקס גוקו חוטף את הוירוס 6 חודשים לפני בואם של האנדרואידים ובפרק 110 עוברות 3 שנים מאז שגוקו דיבר עם טראנקס איך גודדמט הוא לא חטף את המחלה 6 חודשים לפני זה??? תעזר לי!!!

ashkeloni

New member
אם אתה תראה את ההמשך../images/Emo58.gif

אתה תראה שהעתיד השתנה, וחלק מהפרטים שטראנקס אמר השתנו, כמו זה שהיו יותר אנדרואידים מאשר מה שטראנקס סיפר שיהיו... העתיד השתנה כי גם סל חזר לעבר והוא שינה את העתיד ואיכשהו גם עניין המחלה של גוקו השתנה

בורמה8

New member
בן זונה

אתה לא קולת שזה לא אני זא זאך שלי התאום וליפאמיים הוא ניכנס על מיקי מאוס 6 מתומתם דפוק ובן זונה

Piccolo

New member
הם כבר עקפו את הבעיה שניתן..

לזהות את האתר שאתה נכנס אליו לפי איך שמסתכלים ב status bar...

Evil Beast

New member
סוף סוף!

עכשיו אתה עושה לפראשקה מגה טום איקס ובורמה 8 באן!!1

roychu

New member
בגלל מספר אילוצים, אני לא יכלתי

היום להכנס גם, לא הייתי כמעט בבית. אני אשב בלילה היום, אמחק/אחסום/אשרשר מה שצריך, והפורום יחזור לשגרה

למעלה