חזרתי

גורבי

New member
חזרתי

אל הציוויליזציה
, אליכן
, ואל עוד חודש של ציפייה
... אז גם אליי לא הביא חג האביב בשורות חדשות, והמכשושה קפצה לבקר ביום ה-27של המחזור (מה בער לה?), עוד לפני שהספקנו לקרוע את הניילון מעל הבדיקות החדשות שקנינו
(שלחתי את י' לקנות, אז כמובן שהוא הביא שתיים, ליתר ביטחון
). הייתי שמחה לומר שקיבלתי את פניה של המכשפה בקלילות ובאופטימיות, אבל אני לא ממש שקרנית טובה. מה גם שמשום מה האמנתי שמעקב הזקיקים יגרום להריון (טוב, לא באמת האמנתי
, אבל מה רע בקצת חשיבה מאגית?). אז היו כמה ימים לא קלים, אבל עכשיו התאוששתי ואני מוכנה להסתער על חודש חדש (ועל י' המסכן וחסר המגן) ולקוות לטוב. כרגיל, טרם הספיקותי להתעדכן או לחשוב על שאלות מרתקות, אז תיכף אשוב. נשיקות,

m i c h a l y

New member
גורבי מתוקה - ברוכה השבה../images/Emo140.gif

נראה כאילו המכשפה לא פסחה על אף אחת מאיתנו החודש.... האמת? שלי עדיין לא הגיעה, מה שהופך אותה למכשפה של ממש - החום נראה במגמת ירידה, והיא מתמהמהת לה כאילו שתחילתו של החודש הבא אינה משמעותית
לצערי, החודש החצי השני שלי במילואים (כן, כן חודש מלא, או חמישה שבועות, ליתר דיוק...) ככה שאפילו התקווה של נסיון נוסף אין לי כרגע, לצערי.... מאחלת לך, לנועה ולכל המאוכזבות של החודש - מי ייתן וזה החודש האחרון בו תזכו לביקורה של המכשושה!!!!!! מיכל.

גורבי

New member
שלום חמודתי,

כנראה שהמכשפופה לא מאמינה בסמליות של חג אביב, פוריות ושאר ירקות, כי באמת נראה שהיא עבדה שעות נוספות החודש... מקווה שגם אותך היא תבקר בקרוב (איחול מוזר, אני יודעת, אבל צריך לגמור חודש אחד כדי להתחיל את הבא אחריו,לא?). ובעניין המילואים - אין מצב לאיזה ביקור מתוזמן-היטב בבסיס, וכיבוש האפסנאות לאיזה שעתיים-שלוש ככה
?

danonit

New member
ואליי גם הגיעה...

הפיה הטובה! כן כן, אחרי שלא קיבלתי 3.5 חודשים קיבלתי בסופ"ש, 15 ימים בדיוק אחרי שהתחילו לי כאבים בפטמות (אולי זה סימן לביוץ?) ואחרי כזאת תקופה ארוכה אני בהחלט רואה בה את "הפיה הטובה"
ולא שום מכשושה
אני מקווה שזה סימן שהגוף שלי חוזר למסלול... בהצלחה לכולנו!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

מעיןבר

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

מקווה שתעזבי בעוד פחות מחודש לפורום השכן...

Gill Gallad

New member
ג ו ר ב י י י י י י י../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמחה לראותך שוב בשורותינו! ברוכה השבה, תפסי מקום אנחנו יוצאות לדרך! המון המון
ים ממני.

אפרסקה

New member
גורבי חמודה, כיף שחזרת אלינו! ../images/Emo23.gif

אמנם כמובן שהייתי שמחה לו בישרת שנעדרת עקב מעבר לפורום השמנות והמאושרות (או שמא המקיאות והמתוסכלות?), אבל כל עוד אנחנו כאן, את בהחלט מוסיפה לאווירה. שיהיה בהצלחה בחודש הבא!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

גורבי גורבי גורבי גורבי

ממש הרגשנו בחסרונך! טוב שחזרת אלינו או בעצם ...מקווה שתיפרדי בקרוב!

גורבי

New member
תודה לכולכן ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

על התגובות המקסימות. ואנחנו באמת כבר כמעט שם, רק עוד קצת...

למעלה