De-Panther
New member
חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוקיי אז שבוע הייתי בבית של אמא שלי התאוששתי מהתקופה האחרונה אבל מה שלא טוב הוא השינה שלי כל השבוע היו לי סיוטים כל פעם שהצלחתי לישון וזה היה בלילה היו לי סיוטים וככה שלא ישנתי בכלל בצורה נורמלית אלו היו סיוטים ממש נוראיים ראיתי חברים שלי מתים חברים שלי הורגים חברים אחרים שלי בלאגן גדול
וככה יצא שכל יום התעוררתי ב6 בערך והיה קשה לי לחזור לישון וכל היום הייתי מנומנם ובנוסף להכל לא היה לי אינטרנט!! יש לי אינטרנט!!!!! סוף סוף!!!!!!!!!!! כמובן שאני גם רואה כמה אנשים נחמדים בבית הזה ואיך כרגיל כשאני לא נמצא בבית ליותר מיומיים אז עושים מהחדר שלי מחסן (פעם אחת כשעשו את החדר שלי מחסן אז נאלצתי להסתדר עם המחסן הזה כמה שבועות כי פשוט היו מחזירים את כל המחסן אלי בכל פעם שהייתי מזיז אותו למקום אחר או שהייתי מבקש שיקחו אותו ולא היו שמים עלי כלום) בכל מקרה אח שלי בא לקחת אותי מהבית של אמא כמובן שבגללו צריך לקשור את הכלב והוא עוד מתעצבן על הכלב שנובח כל השבוע הכלב היה משוחרר ולא עשה שום בעיות!! אבל לאאאאאאאאאא כשאח שלי מגיע כמה שהוא נהנה להשויץ בכלב "שלנו"(שלי) או שהוא לא רוצה שהוא יהרוס לו את המכנסיים או שהוא לא רוצה שהוא יסרוט אותו אז במקום זה קושרים את הכלב ואז הכלב מתעצבן כי הוא קשור
בכל מקרה נסענו נסענו ובדרך קרובה שלי מתקשרת היא שואלת את אח שלי איך היה אתמול והוא אומר לה אני לא יכול לאמר לך ליד אורן(כן הסנוביות חוגגת אצלו
) (כאילו שאני לא יודע כבר מה היה... הוא יצא עם מישהי ולפי מה שאני יודע זו הייתה סתם יציאה שקטה... אבל הוא מנסה לעשות רושם ליידי
) אחרי זה הגענו הביתה אוווי איך שנהנתי מקבלת הפנים הזו!! אחות שלי יוצאת אחוצה ואומרת אווו הנה אורן הגיע ואז אני נכנס הביתה בקושי מסתכלים עלי ואז אני אומר היי רק כדי שאחר כך לא יגידו שאני לא אומר שלום כשאני מגיע
ואז אני עולה למעלה לראות ששוב פעם הפכו את החדר שלי למחסן כביסה של הימים האחרונים עדיין על המיטה שלי תודה רבה באמת
לא נורא שאורן מגיע ורוצה לנוח במיטה שלו זה לא נורא
טוב אני מקווה שהיחס בפורומים יהיה יותר נחמד מהיחס בבית
אוקיי אז שבוע הייתי בבית של אמא שלי התאוששתי מהתקופה האחרונה אבל מה שלא טוב הוא השינה שלי כל השבוע היו לי סיוטים כל פעם שהצלחתי לישון וזה היה בלילה היו לי סיוטים וככה שלא ישנתי בכלל בצורה נורמלית אלו היו סיוטים ממש נוראיים ראיתי חברים שלי מתים חברים שלי הורגים חברים אחרים שלי בלאגן גדול