חזרתי

syair

New member
חזרתי

זו ההודעה הרשמית על כך ששבתי אליכם. ותרשו לי להגיד המון
ל-shellyland ו-liti, שהחליפו אותי בזמן העדרותי. מה עשיתם בפסח? איזשהו טיול מעניין? המשוטט בדרכים עדיין בהודו או ששבת אלינו?

liti

New member
ובפסח...

היינו שמונה ימים בבודפשט. בקרוב אפרסם המלצות על מקומות אוכל ומאכלים משם, להנאתכם!

ORIKA

New member
סוף סוף סלע...../images/Emo6.gif

סלע...סוף סוף חזרת לכוחותנו אני במשך חופשת הפסח השתדלתי בעיקר לישון לישון ועוד קצת לישון אבל גם עשיתי את מסלול הזויתן שיוצא מחניון יהודיה שברמת הגולן. היה ממש נחמד...קצת חם
אבל הסתדרנו. כמובן לא יכולנו לסיים את היום בלי שהאוטו לא יתניע אז לקח קצת זמן אבל כולנו חזרנו הביתה בשלום. בקשר לצבא,טירונות זוועה אבל לפחות נגמרה, אני משרתת בדיוק איפה שרציתי ולכן כל יום ב-4 אחה"צ אני כבר בדרכי לחווה. לא עושה שבתות אז יש זמן לתחרויות(דרך אגב בשבת היחידה שהייתי צריכה לעשות בטירונות קיבלתי שחרור בשביל לצאת לתחרות-והלך די טוב). בקשר לסוסים, אני מתאמנת נמרצות לאליפות שתחול ביום שבת בעוד שבועיים(יום לאחר יום הולדתי). האליפות ביגור ואני רוצה לראות שלא תבואו לעודד
-פרטים ימסרו בהמשך למעוניינים התמונה המצורפת היא מהתחרות האחרונה למרות שלא זכיתי מאוד נהניתי וסלע...חסר לך שאתה לא תהיה באליפות(יגור זה מטר מחיפה
)

syair

New member
מבטיח לבוא ולעודד

ראית דרך אגב את הכתה של בינור בערוץ 2 על מרוצי הסוסים, ועל המסלול בפרדס חנה? בדיוק חשבתי עליך באותו רגע.

ORIKA

New member
חסר לך שלא תבוא../images/Emo24.gif

ובקשר לכתבה אז בטח שראיתי והזדעזעתי עד כמה בורים הם ועל הצורה בה הם מציירים באור ורוד כל כך את עולם המירוצים שמאחרויו עומדת תעשייה ענקית של התעללות בסוסים. עזוב...עדיף שאני לא אתחיל,זה פשוט כל כך מרגיז אותי. בהזדמנות תיכנס לקישור המצורף ותבין. כמובן שלא כולם כאלה אך רובם!

למעלה