חזרתי!

moshebaram

New member
חזרתי!

לא הייתי כאן בפורום כבר המון זמן ואני התפלאתי לראות את הממשק החדש (מדהים!) ואת זה שהרבה חבר`ה שהיו פה אז כבר לא פה היום (הרוב) בפעם הקודמת קראו לי mosesb אבל שכחתי את הסיסמא שלי וגם האי מייל שלי נדפק אז לא יכולתי לסדר את הדברים. דרך אגב, אתר העצומה נסגר אבל יפתח שוב אם אני יראה דברים שראיתי מההוצאה כמו בספר הרביעי. נ.ב. מי שגולש להארי פוטר co.il בטח ראה את העטיפה בגדול, אבל הקטע הוא שהיא מזויפת: הגימל של המילה גביע ארוכה מדי, (השוויתי עם הגירסה המוקטנת) והקצוות של האותיות מוארכות בגירסה המוגדלת. מה דעתכם? כל מי שרוצה משהו שיכתוב לי או פה או לאי מייל שלי.

Panther

New member
על איזה עצומה אתה מדבר?

היו שתי עצומות, אני לא תומך באף אחת מהן: 1. להביא את רולינג לארץ. מה יצא מזה?! יצטרכו לשלם לה מלא ועל הטיסות ועל המלון, ולא צריך לשאול אותה שאלות כי כבר את כל השאלות שאפשר לחשוב עליהן שאלו אותה בראיונות שונים שניתן להוריד מהאינטרנט. 2. עצומה להוצאת התרגומים של הספרים יותר מהר - אני לא חושב שזה יעזור משהו כי הם פועלים משיקולים כלכליים, וחוץ מזה עדיף לקרוא את הספרים באנגלית (של אנגליה). על איזה עצומה אתה דיברת? פנטר

Mixus

New member
הוא דיבר על השנייה...

ועל הראשונה לא ידעתי...אבל היא טיפשית...יותר כדי לכתוב מכתב לרולינג...

yearak

New member
שתיהן טיפשיות

לאפ אחד לא אכפת מאיזה עצומה שכמה גולשים משועממים חתמו עליה...

Prongs

New member
כמה גולשים משועממים?! B-(

איך את יכולה לקרוא לחבורה הזאת גולשים?! אני מזועזע! Prongs GRIFFINDOR ROCKS!

yearak

New member
איך אתה מעדיף שאני אקרא להם?

אידיוטים? משועממים? איפה לעזאזל חותמים על העצומה אם לא באינטרנט? הם קוראים הארי פוטר? הם חתמו על העצומה? אין להם דבר יותר טוב לעשות בחיים? כאילו שלמישהו אכפת מאיזה עצומה שכמה אנשים חתמו עליה. המוציאים לאור יודעים שבכל מקרה אנשים יקנו את הספר כי הוא יוצא תחת המותג הארי פוטר. מ`כפת להם אם הם מבשלי םאת האנשים עוד קצת? זה רק מבטיח להם יותר מחירות כי אנשים לא יחכו חצי שנה עד שהספר יצא ועוד חצי שנה עד שהם יוכלו לקחת אותו בסיפריה י תהיה רשימת ממתינים ארוכה

למעלה