חזרתי!!!

חזרתי!!!

אהוביי! לאחר שעות וימים של סבל נפשי עמוק,וכמובן המון כעס על ``בזק``....אני פה!!! חזרתי,והפעם,שום דבר לא יעצור אותי. ניסיתי לשכנע את עצמי שיש חיים מחוץ לצאט...אך,יקיריי,טעות!!| הישמרו לכם...החיים שם בחוץ הרבה יותר מסוכנים...אנשים יושבים בתוך קופסאות עם כסאות והדבר הזה מתחיל לזוז יש להם קופסאות עם צבעים:אדום,ירוק וצהוב(כמו בדיסקוטקים,רק בלי הקצב..)שמתחלפים,ואז הקופסא מפסיקה לזוז. יש להם גם חדרים כאלה,שאנשים נותנים ניירות עם מספרים עליהם,ומקבלים בגדים,לכל נייר יש מספר אחר.. יש להם גם מכונה כזאת שמכניסים מן קרטון כזה לתוכה,ולוחצים על כפתורים,ומשם יוצא להם עוד ניירות כאלה(עם מספרים) בקיצור,יקיריי,אני הייתי שם,ותאמינו לי,מפחיד שם,אז למה לכם ללכת לנסות גם ולהיפגע? הישארו פה,אין יותר מוגנים מאיתנו..הרי איפה עוד תוכלו למצוא אנשיםעם שמות מקוריים כמו פה? הא??? שלכם,תח`וש

שיין

New member
גם אני אמרתי בזמנו -אין צאנס לגמילה

רק לא הבנתי את העניין עם הקופסאות מספריים וניירות :))

לכל מי שלא הבין..

הקופסאות והמכונה =המכוניות והכספומטים(מנקודת מבטו של הבא מחוץ לעולמינו)

כפיתוש

New member
תח-שיט!!!!!!

ב``ה ב`תח`ילה היה ה`שיט`, וזה היה כשהיית מפורקת, החבר הכי טוב שלך- האינטר.. היה בנתק ממך. אך כששוב חזרתם להיות יחד. את יודעת מה הרווחנו. שועללללל, בפעם הבאה תדעי לבוא כשאני נמצאת. ועוד דבר על העולם שבחוץ: הוא באמת קצת נראה חייזרי למי שלא מכיר, אבל אם מידי פעם נקפוץ לרגע, נרים ראש כדי לנשום קצת, שלא נטבע (הרעיונות של הילד...) נגלה שהעולם בחוץ דווקא מאוד נחמד, אפילו עוד מעט יתחיל לפרוח. אז מה אם קצת קר? ואולי אפילו כמעט יורד שלג? לכן, כדאי לנו לפעמים לקחת איזה פסק זמן של כמה שעות, ימים.. אך לא יותר מידי, כדי לראות גם דברים קצת אחרים. ולא חייבים לידע את כולנו על הפרישה הענקית של כל אחד ואחד לחצי עד שלושת רבעי יום, אנחנו שמים לב להעדרכם, גם אם לא דואגים ;-) סתם פתאום נזכרתי שמיקי* (אם אני לא טועה) אמר פעם שהמפגש הבא יהיה אולי טיול, ועם כל הכבוד, לפי המצב של חלק מאיתנו (ואני אולי בתוכם), אני לא חושבת שישרדו היוצאים ללא איזה לאפ-טופ אחד או שניים. כפיתוש.

למעלה