חזרתי

מת על חצוצרות!

בכלל, קניתי היום עוד דיסק ב-15 שקל, אמיתי(!), של ג'ון לי הוקר. הפעם זה א'יים אין ד'ה מוד. איך שני האלבומים שקניתי נחשבים? טובים? ממוצעים? כי הם די שונים. בום-בום יותר מהיר וקצבי, וזה יותר כזה שאפשר לשים במיטה. איך הם? מסתבר שאני פשוט מת על הסגנון.

TheFly

New member
מיילס דייויס =

ג'אז על כל גווניו . נקודה לא נראה לי ששייך לכאן אם בא לך להתחיל להקשיב לו אני יכול להמליץ לך על האלבומים הבאים : Conception עם סטאן גץ' ולי קוניץ. Odyssey אלבום קצר כ-30 דקות אבל מומלץ מאוד. Get Up With It אלבום מאמצע שנות השבעים, המסכם יפה את פועלו של האיש עד אז מתחילת העשור ועד הוצאת האלבום. Directions עם ויין שורטר,ג'ון מק'לאפלין,הרבי הנקוק,צ'יק קוריאה,דייב הולנד,ג'ו זאווינול, קית' ג'ארת בקיצור כל המי ומי של עולם הג'אז. הופעות חיות לך על Agharta ועל Pangaea שהוקלטו בדרך אגב באותו היום, הראשון הופעת אחר הצהריים השני הופעת ערב בפסטיבל אוסקה - יפן 1975. יש עוד עשרות אלבומים שלו אלו המומלצים שלי , להכרות ראשונית
עם אמן העל הנ"ל.
Don't play what's there, play what's not there

המון תודה!

כבר העתקתי לוורד את כל ההמלצות, ובסוף החודש, בעזרת- השם, אני בחנות הדיסקים (יש המלצות לחנויות נעימות, מבינות, שאפשר להקשיב בהן הרבה לפני שבוחרים, ושמקשיבים לך?) להתחיל את דיסקיית הבלוז שלי.

למעלה