חזרתי

חזרתי

אם שאלתם את עצמכם לאן נעלמתי (וגם אם לא) אז ככה: האינטרנט שלי נדפק והיום סידרו לי אותו אז רק כשהייתי בבית ספר והיה לי שעה חופשית או שהברזתי משיעור הלכתי למחשבים בבית ספר ונכנסתי וגם אז לא הספקתי לקרוא הרבה אז תעדכנו אותי: * מה חדש? * מי עזב? * מי הצתרף? * מי נולד? * מי מת? * מי הצתרף לחווה שלכם? סוסים וילדים * מי עזב את החווה שלכם? סוסים וילדים ומתי מביאים מישהו שייתארח בחווה? יכול להיות שאני אארגן מישהו אבל לא בטוח אני אברר... ואחזיר לכם תשובה.... מתה עליכם (טוב לא על כולכם) על רובכם אפשר לומר רעות

רעות מי אמור!!!!../images/Emo6.gif

מה נשמע נשמה? אני לא מצליחה לכתוב לך כלום באיסי! אממממם.. מי עזב? הרבה.... כמה זמן לא היית?? הרבה... לנו הלכה אניטה המתוקה והצטרף בליידי המתוק:) סייח בן 7 חודשים שהולך להיות ענק!!!

הכל סבבה!

א. הנה הצלחת לכתוב לי באי סי ב. ראיתי את התמונות שלו וראיתי שאניטה הלכה.... ג. בלייד מהממם, (לאלה: אלה בסוף הוא יהיה כמו פאשה ויוניק) אצלנו חדש בחווה: עוד מעט יהיו מנהלים חדשים מהחווה יביאו לנו 6 סוסים חדשים מגרמניה ועוד ועוד.... אלה תודה על המידע מתה עליכם רעות....

angel457

New member
פשש 6 סוסים מגרמניה......

קודם כל ברוכהה השבה אלינו.... התגעגענו אליך.... וואי איזה פצצה!!!!! 6 סוסים מגרמניה!!! חבל"ז!! הסוסים שם מעולים!! רק שמרו עליהםש הם לא יהרסו!!

1VeReD

New member
היי רעות

כן באמת משפצים אצלנו תחווה והולך להיות משהו ממש גדול ויפה אני יספר בהזדמנות... עוד חודש יגיעו 6 סוסים מגרמניה 3 פונים סוסת דרסז´ בערך כמו יוניק ועוד 2 סוסות בנות 4-5 לבה"ס ואת מי תוכלי להביא לנו לארח?

הפתעה........

אני לא מגלה את מי אני מביאה.... עד שזה לא בטוח אני לא מגלה כלום.... דורון: כן יש לנו שטח דיי גדול ורד: למה לא מרחיבים את החווה גם לשדה? ורד: הפוני יהיה כמו ווילי? אם כן אז הוא בטח יהיה ממש מתוק..... ורד משהו אחרון: למה קנו לווילי אוכף ווסטרן?????? מתה עליכם... רעות

כן וגם....

אלה - אלה פלפלת אם אני לא טועה וגם עינת- love horses אם אני לא טועה... תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.... ובקיצור מי שרוכב בנצר: אלה עינת ורד ואני (רעות) חולה עליכם רעות...

עיריתתת

New member
גם אני מנצר סירני!

שלום ורד, אלה עינת, רעות ולכל השאר... לא הייתי פה בפורום מזמן. נראה שהולך להיות יפה בחווה! שאלה: כל הסוסים החדשים שיגיעו הם סוסים במיוחד לרכיבה טיפולית? (עקרו לי שן ונורא כואב לי) בבי

חלקם יהיו לרכיבה טיפולית..../images/Emo80.gif

אני יודעת ש3 או 4 מתוכם לרכיבה טיפולית ואני יודעת שסוסה אחת היא כמו יוניק,סוסת דראס´ז בגודל שלה אני מתכונת והכי באסה שאני לא יוכל לרכב עליה אוףףףףףףףףף

1VeReD

New member
אמממממ

ככה הסוסת דרסז´ קצת יור קטנה מיוניק היא בערך כמו פאשה זה מוריה שמגזימה ובעיקרון הבנתי שמויה מיעדת אותה לעצמה או לרוכבי ממש מתקדמים או משהו כזה... היא גם הנוברית נראה לי ככה ש היא בטח דומה ליוניק...

1VeReD

New member
עיריתתתתתתתתתתתתת

התגעגעתי עלייך לא ראיתי אותך כבר שבוע ומשהו לא לא כולם לרכיבה טיפולית וגם פיצ´וס כן איפה שהוא... ואי איזה באסה אני שונאת רופאי שיניים טוב לא נורא אני גם חולה.. תתנחמי בזה...

זה לא פונים זה סוסים נמוכים...../images/Emo80.gif

זה מה שדביר אמר תתקני אותי אם אני טועה

1VeReD

New member
ככה

השטח לו עד כדי כך ענק ולא מגדילים לשדה משני סיבות... 1. מה כבר יעשו שם ו2. יש שם גידולים וצריך לגדל וחציר וכאלה איפה שהוא... 2. אני חושבת שקנו לויילי אוכף ווסטרן כי יש די בעיתיות אם האוכפים שלו אני יודעת שחיפשו לו בחו"ל אבל כנראה שבסוף החליטו שאוכף ווסטרן... 3. אחד פוני ממש ושניים מיני סוסים כאלה משהו קצת יותר נמוך ממיסטר ושלומצי משהו כמו ג´וני ...

אבו-דני

New member
פוני זה לא גזע אלה פשוט כינוי לסוס

--- בגובה עד של 14 "כפות ידיים" "כף יד" = 4 אינץ´ אינץ´= 2.54 סמ´ עכשו תכפילו כל סוס פחות מגובה של 14 "כפות ידיים" הוא פוני

זה לא? אבו דני שינה לי את השתקפות ה

עולם!!!!! עם פוני זה לא גזע.... איך.... איך אפשר לנשום (איך זה קשור?) ??? איך אפשר לרכב???? אההההההההההה

למעלה