חזרתי!!

חזרתי!!

חזרתי מח"ול והמטוס לא יתרסק!! אני כל כך שמחה! קניתי סקי וסנובורד חדש, ראיתי הופעה חיה של A-HA (לא שזה כזה גדדדדדוול..) סתם היה מגניב מה קרה בזמן שלא הייתי ספרו??

או שאתם לא מתייחסים אליי בגרוש...

או שאתם לא מתייחסים אליי בשקל! סתם לא קשור... אתם שונאים אותי או משהו כי אף אחד אף פעם לא עונה למה שאני כותבת...
אם אני משעממת ואתם רוצים שאני יעוף רק תגידו לי ואני יסתום ואלך לאן שהוא, מקום אחר..

נראה לי שיהיה יותר זול לשנוא אותך ב

גרוש.. סתתתתתתתתאאאםםםםםםםם! צוחקים איתך ילדונת!! מתים עליך!

Shark Alarm

New member
זה בסדר, לכולם עושים את זה

עד שאנשים עונים כאן זה שנים... אז אתה יכול להרגע.. =]

kedeman

New member
למה את ממעיטה בערכך???

אנחנו לא שמים עלייך ביורו! איך היה לך בחו"ל? ספרי יותר!

תודה שאתה שואל!

האמת שהיה די נחמד כי הייתי באוסטריה וכולם כבר התכוננו לחג המולד וכל הרחובות והעצים כבר מקושטים כזה עם אורות וירד שלג ועשיתי סקי וסנובורד וגם קניתי סקי וסנובורד והיה איזו תהלוכה של סנט ניקולאוס הקדוש וזה היה ממש מגניב כי הייתה שם מכשפה שנפלה וצחקה על אנשים ואיזה מפלצת אחת הצליפה בי וזה ממממממממזה כאב יש לי הכל מצולם בוידיאו (אבא שלי...) וסתם הסתובבנו וזה היה די נחמד...אה והייתי בהופעה חיה של A-HA ואני שמחה שמישהו מתעניין!!

kedeman

New member
הצליפה בך??? קינקי!

חוצמזה העצים, האורות וכמובן הסקי וסנובורד וגם לראות את המופע נשמע ממש מגניב! A-HA זה לא ממש הסטיה שלי אבל אם זה מה שאת אוהבת למה לא
העיקר שנהנת!

כן האמת שבאמת היה כיף...

אבל לא A-HA זה גם לא הסטייה שלי פשוט הם נתנו הופעה בעיירה וזה היה חינם אז למה לא ללכת ולהגיד וואי איזה מגניב הייתי בהופעה חיה! ותודה!

למה לקנות בקי וסנובורד???

אה... ואללה.... שחכתי! בישראל יש רק 10 ימי שמש ובכל שאר הזמן יש שלג... או שלא.

למעלה