חזרתי!!!!

חזרתי!!!!

אחרי חודש תמים שלא ייתי פה אז בא לי לצעוק אני פרחה!!! (סתם בא לי לצעוק חזרתי!!!) והתגעגעתי המון אל כולכם!!!!!!!!! אז לכל מי שבא לו לעדכן אותי בפרטים כמו תמונות חדשות ידיעות חדשות ולעדכן אותי במה שקורה באסול אסול מוזמן בשמחההה

מ רוחאס

New member
אני לא ממש מכירה אותך אבל.......

אבל ברוכה השבאה הנה תמונה חדשה של דיאגו דיאגו וקוקו

תודה איזה קוקי שמוקי דייגו!!!!!!

דייגו הכי הכי הכי הכי פצצצצצתי בכל היקום!

revi17

New member
טוב...../images/Emo58.gif

הקיצר השבוע הפרקים האחרונים ואתמול הם הופיעו עם שיר הפתיחה וניקו הציע נישואים ללונה ואני לא ממש בקיעה במה שהפםדת אז נקווה שמישהו יענה

AM16

New member
גם לי זה נראה מוזר

כנראה מישהו החליט להעיף אותם מהסדרה ולא מצא דרך נורמלית יותר

heart breaker

New member
כן אבל זה לא הגיוני!

הם עדיין צריכים לגמור ללמוד! מה אם השאיפות שלהם!?

אתם צודקים אבל....

תסתכלו, לא יודעת אם שמתם לב..... אבל מלא זוגות צעירים בטלנובלות וסדרות של ארגנטינה מתחתנים מוקדם.... שימו
בני כמה מריאנו וקנדלה.... או מי שמכיר הקיץ הנצחי - בני כמה פאולה וחואן....... וגם מילי ואיבו בבובה פראית לא היו בדיוק מבוגרים..... כנראה זה דבר מקובל בארגנטינה להתחתן מוקדם. לכו תדעו....

s h a r o n 04

New member
נכון! זה ממש אידיוטי ! ../images/Emo58.gif

מה הקטע הזה עם החתונה? הם רק בני 15 וזה די לא חוקי להתחתן בגיל הזה - הם קטינים לכל הרוחות! אין לכריס מורנה דרך יותר נורמלית להעיף אותם מהסידרה?

AM16

New member
להעיף מסדרות- אני תמיד בעד מוות

עדיף ברצח, אבל במקרה הספצפי הזה זה לא כל-כך מתאים

רגע אחד......

אולי בארגנטינה איך חוק לגבי גיל שממנו חוקי להתחתן. ז´תומרת יש... אבל הוא יותר מוקדם.. למשל, בישראל יש חוק נגד העסקת ילדים (שימי לב במחזמר קטנטנות - לכל ילד יש מחליף...), ובארגנטינה למשל בקטנטנות מועסקים ילדים במשך שנים... יום יום..... גם בחופשות - ואין להם מחליפים. זה חוקים שונים...

s h a r o n 04

New member
אולי באמת, אבל עדיין -

גם אם יש חוק - הם עדיין מאד צעירים וזה לא כמו לפני איזה 70 שנה שהתחתנו מוקדם... העולם התקדם! חחח.. נסחפתי קצת!

למעלה