חזרתי!!!

D a n n y b o y

New member
חזרתי!!!

הרגע הגעתי הביתה, מטיול נחמד ביותר בארה"ב. כהרגלי בקודש, התחברתי לנט והחלטתי לבדוק את מצב ההרשמה באוניברסיטאות: לפי האתרים (של הטכניון ובן גוריון) ביטלו את הקבלה שלי! למה? אני הולך להתקשר לטכניון, לבן גוריון ולמדור עתודה כדי לשאול מה קורה... אגב, הגיעו הודעות קבלה בכתב משני המוסדות כשהייתי בחו"ל. קרה למישהו מקרה דומה? זה אומר שהצבא לא צריך פיזיקאים?

D a n n y b o y

New member
מקפיץ!

פייד, ראיתי שענית על שאלה דומה...אבל אצלי ביטלו את הקבלה בשני המוסדות...יש לך רעיונות?

פגז compot

New member
הי דניבוייי!!!!! מה נשמע?

תרשה לי להיות ראשון המברכים... בקשר ל "בוטלה הרשמתך" - ראיתי ששאלו את זה כבר לא מעט אנשים בפורום, אז תנסה לחפש ב"חיפוש מתקדם". השאלה החשובה היא האם קיבלת מכתב קבלה לעתודה מתישהו השבוע או שבוע שעבר?

D a n n y b o y

New member
לא קיבלתי מכתב ממדור עתודה...

רק ממוסדות הלימוד. אה, תודה רבה! אני בטח אחזור לשם בזמן הקרוב...

SmartKid

New member
היי דני !!!!!!

שמח לראותך ! מקווה שנהנית בארה"ב.. בוננה.. מדור עתודה...נדפק להם משהו שם.. פגשתי אתמול ידיד שלי .. ממוצע בגרות 106. פסיכו משהו כמו 630. לא אישרו לו ללמוד מדעי המדינה בבר אילן

lsg101

New member
טעות!

פסיכומטרי 670, וזה היה אמור להיות מדעי המזרח התיכון ומדעי המדינה משולב...האוניברסיטה דרך אגב קיבלה אותי... ליאור

istarione

New member
היי דני איך היה הטיול?

זוכר אותי גם אני התקבלתי לפיזיקה בבן-גוריון, וגם אצלי ביטלו את הקבלה!!!! אם יהיו לך עוד פרטים תודיע!!

kuden

New member
well

i had mine cancled at the technion and ben gorion ,when that happens as far as i understand it means you didn´t get into atuda at all ;p

מה קורה דני?! נהנית?

זה מה שחשוב... אני אגב נכשלתי היום בטסט רביעי שהיה לי עם מוניק! ... מי שמחיפה והסביבה יודע מי זו... בכל אופן,אני במקומך הייתי מתקשר למדור עתודה,כי הם כבר מזמן נותנים תשובות סופיות... אתה יודע את המספר? אם לא,אז תגיד וייתנו לך פה את כולם... פייד!

Mase

New member
אצל אדי כבר נכשלת?

שמעתי רבות על מוניק, אבל למזלי לא זכיתי להכיר אותה מקרוב. אצל אדי נכשלתי לפני זמן רב, יש לי רשיון כבר חצי שנה

D a n n y b o y

New member
אין לי גישה למספר כרגע...

הוא על מחשב אחר- מקולקל...אז אשמח אם תתנו לי אותו שוב.

pl84

New member
טלפונים של מדור עתודות במנהל גיוס

טלפונים של מדור עתודות במנהל גיוס: 03-5699068 03-5699069 03-5699055 03-5699057 03-5699058 03-5699059 פקס: 03-5699455 פאשא נ.ב. שוב, הטלפונים באדיבות שמש

למעלה