חזרתי!!!!

זִיגזַג

New member
חזרתי!!!!

נכון שהתגעגעתם??? (נו תשקרו, בשבילי).. הקיצר, לכל ה"אוהדים" שפתאום שונאים את הקבוצה.. צאו מזה!!!! גם לי כואב על התבוסה, אבל אל תשכחו ששיחקנו נגד אחת הקבוצות הכי גדולות בעולם.. וזאת לא בושה להפסיד להם.. גם לא 5-2!! זה קורה גם לקבוצות גדולות מחיפה (ראו ערך לברקוזן).. אדון שוקו, עזוב את אלמושנינו וזנדברג בשקט!.. אלושנינו איבד 2 כדורים קריטיים זה נכון!.. אבל היה מספיק זמן אח"כ לכל שחקני הקבוצה להלחם חזרה על הכדור! פראליה למשל איבד 2- כדורים במשחק ולא 2 כמו אייל, הבעיה שפראליה משחק בקישור וזה לא יצר שערים כמו האיבודים של אלמושנינו!! למקרה שראית את המשחק.. אלמושנינו שיחק בבטון מלא ולמעט האיבודים (ולא שאני מצדיק את האיבודים, אבל זה קורה בכדורגל) הוא היה לא רע בכלל!!! וזנדברג, אתה לא יכול לבקש ממנו הרבה בצד שמאל כשמולו משחקים בלמים שכאלו.. אין מה לעשות.. הם בכמה וכמה דרגות מעלינו והתוצאה משקפת! אבל זה לא סוף העולם, תרימו את הראש!!.. אף אחד הרי לא ציפה לאגור נקודות באולד-טראפורד!! לסיכום, למרות ההפסד.. היה חוויה!!!!!! שוקו, הפסדת שלא באת איתי לשם.. היית נהנה למרות ההפסד.. היית צריך לראות איזה שוודיות הבאנו למלון!

ימיזדיין !!!

במקום להתקשר שחזרת, אתה רושם הודעה ?! מה אתה מגן על אלמושנינו ??? שיילך ל...

סליחה על ההתפרצות

אבל כן..אנחנו שמחים שחזרת... לצערנו מכבי הפסידו ..אבל לא נורא.. גם מה שהיה הי יפה מאד.. יותר מעניין שתפרט לנו את השורה האחרונה של הטקסט שלך..

טוב בואו נחזור לעניין!

באמת אלמושנינו שחק אתמול מתחת לכל ביקורות!! שז´אנו נכנס היינו יותר טובים..... פראליה שיחק יותר טוב ממנו אבל גם לא משהו.. לפי דעתי הוא לא היה צריך לשם את אלמושנינו אבל זו דעתי...

זִיגזַג

New member
מה????

ראית את המשחק?? כי אם כן אז סלח לי אבל מה אתה מבין בכדורגל ?? פראליה לא עשה כלום.. פשוט כלום במשחק! הוא סחב כל המשחק ולא זז! לא רק אחרי כדורים, לא לחץ, לא נלחם, איבד כדורים מטומטמים!! ועם כל זה שאלמושנינו עשה 2 טעויות דביליות שלא מתאימות לשחן בליגה ג´.. חוץ משתי האיבודים האלה, הוא שיחק מצויין! הוא אירגן את המשחק מאחורה ושיחרר כדורים לבלמים הקדמיים ולקשרים בצורה אחראית.. שלא כמו פראליה ובאדיר שכל התקפה החזירו לאדומים את הכדור!!

אין טעם לרדת על השחקנים

הם התרגשו וזה ברור וזאת מנצ´סטר וזה ברור אם תתחילו לרדת על השחקנים על כל טעות שהם עשו זה לא יעזור בגרוש להפיך צריך לעודד את השחקנים דוקא עכשיו תארו את עצמכם במצבם

חלק מהשירשור נמחק

בגלל שהוא עבר לשיחה פרטית ולשיחה שלא קשורה לנוא הפורום רוצים לדבר על
אל תדברו על חשבור השירשור תמיד יש לכם אפשרות לפתוח שירשור
חדשה

למעלה