חזרתי

אמיתי 39

New member
חזרתי

חזרתי עכשיו היה נפלא... אולי התחלה חדשה אולי חברות חדשה בכל מקרה היה נהדר ככה זה כשמשתחררים דלתות חדשות נפתחות איפה הייתי שנתיים .... לא יודע... אבל חזרתי , ובגדול . נכתב עבור כל הנמצאים במשבר הפרידה --- זה עובר , הסבלנות משתלמת !!

גמני חזרתי עכשיו ../images/Emo45.gif

היה פשוט מקסים , חגגתי לי עם חברי הקרובים,על החוף, בפעם הראשונה בחיי,פעם ראשונה שפרגנתי לעצמי והזמנתי את חברי לחגוג עימי. מה אומר לכם אנשים , החיים מתחילים בגיל 40
ואותך אמיתי רק רוצה לחזק ולומר,אכן זה עובר,הזמן מרפא והסבלנות גם היא אף פעם לא הזיקה לאף אחד - להפך. לילה טוב חברים והרשו לי להרים
אחרונה איתכם. לחיים.

העקשנית

New member
|זרו אני נשארתי וחגגתי יוםהולדת

לבתי הקטנה בת ה- 3 בבית,והתרגשתי עד שלא הלכתי לישון אלא בשעה 0230 לפנות בוקר. ניפחתי ותליתי בלונים בסלון, פרקתי את מיטת התינוק של בתי, וניקיתי אותה-עכשיו מוכנה לאחסון או למכירה/מסירה. בבוקר הגיעו בני משפחתי הקרובים, וחגגו איתנו בכיף. היה מוצלח מעל למצופה. החששות שלי היו שלא הזמנתי מספיק אנשים-ושלא יהיה מספיק שמח,-והן התבדו! שמתי קלטת עם שירי יומהולדת, הקטנה הזמינה את כולם לרקוד איתה, הדלקנו נרות בעוגה, היה המון כיבוד, הילדים שיחקו,עד שהתעייפו וישבו לראות מסרטי וולטדיסני.. בקיצור-התעיפתי אבל נהניתי-היה שווה! הקטנה קיבלה אוהל עם כדורים-שמיד התמקם בסלון, וכולם נכנסו ושיחקו בכיף. לי יש תחושה שאני אצא לאויר העולם, לפרק ב או ג רק כשהיא תגדל....

ואפילו אני ...

וגם אני חזרתי (טוב נו, לא עכשיו, אבל עכשיו התעוררתי
) 4 חברות שהלכו לשחק באולינג ולייצג את ישראל באולימפיאדת הבאולינג לא בטוח שישלחו אותנו אבל מה? איזה אושר כשפוגעים ואפילו סטרייק אחד כמו גדולה
אז, קצת שינוי אווירה טוב לגוף ולנפש שיהיה לנו יום יפה

אמיתי 39

New member
באולינג

איזה משחק נפלא .. בסך הכל עומד אדם , זורק כדור שחוזר אליו כל הזמן בחזרה בסה"כ צריך להוריד 10 פינים הנמצאים בסוף המסלול לכאורה, משחק פשוט וחסר דמיון ובפועל ?? אחלה משחק שבעולם . אני משחק פעמים בשבוע ובשמחה הייתי מוסיף עוד יום.

באולינג

משחק פשוט ????? רק להרים את הכדור ששוקל מינימום 6 ק"ג ולהחזיק אותו במין פוזה כזו להסתכל לפינים האלה "ישר לתוך העיניים" לבצע עמידה נכונה ולשחרר את הכדור, תוך תקווה לא להתגלגל יחד איתו לתוך החיילים (או במקרה הגרוע, להעיף אותו אחורה) ואז ... להישאר במין תנוחה מוזרה כזו ולחכות שיפלו הפינים ... שלא "יברח" לשולי המסלול ... ש ... הלוואי הלוואי ויהיה סטרייק, שלא ישארו שני חיילים ב"פישוק" ואז ... אם יש פגיעה - פוצחים בריקוד מענטז כזה ואם אין .... פולטים מין אנחה כזו .... (הכל כי הכדור היה כבד, המסלול עקום, בדיוק מישהו התעטש ועוד כל מיני
) אז, באולינג זה משחק פשוט????
ואני משחקת פעם ב ... כי אחרי כל משחק לוקח לי חודש לאושש את פרק כף היד ולגדל מחדש ציפורניים
אבל, זה בהחלט כייף אמיתי

אמיתי 39

New member
באולינג

זה ממש משחק מורכב. רק כשמכירים את המשחק היטב יודעים עד כמה הוא מורכב באולינג= מתמטיקה. אולי בהזדמנות ניקח את כולם ...

העקשנית

New member
באולינג-אחלה של משחק-מוכנה תמיד

לשחק..... אבל תאמת? הלכתי רק עם הילדים שלי, אף פעם לא עם בן זוג..... טוב-מה הפלא? אני אף פעם לא יוצאת לבלות.

ophra

New member
גמני, גמני.....

ביליתי אתמול... אבל שלא כמותכם חברי המכורים...
לא חזרתי לחיקו של המחשב.... התעוררתי בצהרים אחרי בילוי נעים במחיצתם של אנשים רובם חדשים, אבל נעימים ומהנים כמה טוב לצאת לעתים מהקונכיה ולפגוש בני אדם חדשים מכל הסוגים וכל הגילאים גורם לי להרגיש עוד קצת יותר "חיה".... שבת שלום ותחילת שנת לימודים מצוינת לכולם!!! (יוווווו כמה שאני מתרגשת......
)

אמיתי 39

New member
שנה חדשה

נתעלם מנושא המכורים... אני מכניס ביום ראשון שני ילדים למסגרת החדשה את הקטנציק לגן חדש ("אני רוצה להישאר בגן של התינוקות".) ואת הגדול לחטיבת ביניים כנראה שתהיה שביתה ואז זה רק חצי קושי אבל כמו כולם - מתרגש... וכרגיל זה יעבור במהרה ולא נספיק לאמר ג´ק רובינזון והשנה תיגמר וואו איך שזה עובר מהר ....

שנה חדשה

לרבים מאיתנו כנראה . ילדי גם הם מחליפים מסגרות,הקטנה לחטיבה הבוגרת בבית ספר חדש,בעיר חדשה. והתלמיד השני שלי שנה אחרונה - י"ב החליט להחליף גם הוא בית ספר. אז שתהיה שנה טובה לכל מי שמלווה לכיתה א´,למסגרת חדשה וכמובן שגם לאלו שסתם מתחילים שנת לימודים חדשה. בהצלחה.

ophra

New member
חבל לך על הזמן......./images/Emo8.gif

אני שלא בוכה משום סרט מזילה דמעות כמו תינוקת בכל האירועים של הילדים האלה במסיבת סופשנה הם שרו את "זה לא כל כך פשוט להיות כאן ילד" ת´אמת....? שיר מפגר מערוץ הילדים אבל אני?? בכיתי כמו תינוקת מקווה לא לעשות לו יותר מדי פאדיחות מחר.... אבל אם זה ייגמר בלמחות כמה דמעות זה יהיה טוב...
הילד שלי הולך לביצפר!!!... (עדיין מתקשה להאמין) שנה מצוינת ומתוקה לכולם

רק בלי דמעות יקירות

זאת שמחה ענקית מחר בפעם השניה מלווה את בני השני לכיתה א´ שיהיה לכולנו רק קל איתם וכיף לאורך כל השנה

העקשנית

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo50.gifלכל המתחילים מחר

גן חדש או כיתה א´ או בית ספר חדש! כל ההתחלות קשות, אבל את כולן עוברים...

ophra

New member
דמעות בסוף לא היו.....

אבל התרגשות גדולה בוודאי שכן... ו.... מי שיפתח היום טלוויזיה בשעה 19:00 בערוץ 10 (חדשות) יזכה לראות את הנסיך שלי הולך לכתה א´....
שנת לימודים (וגן) מוצלחת ונעימה לכולם!

למעלה