חזרתי!!!!!!!!!!

Butterflies

New member
חזרתי!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה.. חזרתי סוף סוף. זאת הייתה חופשה מהנה ביותר נהנתי מאוד. השבועות עברו כל כך מהר ויש לי חוויות לספר למי שירצה לשמוע. יש לי תמונות שלי עכשיו אז אם תרצו אני אשים פה. נו?? מה קורה בפורום? יש המון שינויים חדשים שמתי לב. מה חדש עם מייקל? אני ממש לא בעיניינים בקשר למייקל איבדתי בניו יורק כל קשר עם המציאות ולעיתים רחוקות מאוד יכולתי להיכנס לטינטרנט. במטוס עשיתי עוד שתי יצירות אומנות שאני אשים פה מאוחר יותר זהו בערך.. נחתי יום שלם ( הגעתי אתמול) אני כבר לא עייפה אחרי 14 שעות במטוס.

Marty McFly

New member
ברוכה השבה!!

ובפורום חדש הדף פתיחה הראשי, אם ראית אותו... אז לא יודע מה להגיד... העיקר שנהנת?

Butterflies

New member
תודה תודה../images/Emo6.gif

כן נהנתי מאוד אני happy

ריטההההההההההה

חזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה המצב??????????????????????? איך היה????? נהנת????????????? התגעגעתי מאודדדדדדדדד!!!!!!!!!
ברוכה השבה

Art Of Madness

New member
ריטהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברוכה השבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לכמה זמן נעלמת??????????? שאלתי כבר פעמיים איפה את... התגעגענו!!!!!!!!!!!!! שימי תמונות שלך ות´ציורים שציירת
לאב יו!!!!!

Butterflies

New member
תודה

איזה חמודים פה כולם. לא הייתי כמעט חודש ועוד מעט אני אסרוק את התמונות פשוט אין לי כוח תודה:) גם אני התגעגעתי.

Butterflies

New member
אוריתוש../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

הי!!!!!!!!! גם אני התגעגעתי. רציתי כל הזמן לדבר עם מישהו פה ולא היה לי הזדמנות. אני שמחה לחזור הביתה:)

למעלה