חזרתי.... :)

חזרתי.... :)

זהו אני אחרי. סגירה מוזרה. אני סגורה כרגע על 6 ומתחילה את התהליך ממש מההתחלה. והאמת שאני מרגישה כמון ההתחלה. היום אני רק על הנוזלים. תודה לכולכם על העידוד והתמיכה שכל כך חשובים לי. ביום הניתוח- 16/02/09 שקלתי 113 הצלחתי לרדת 33 ק"ג עד לבר מצווה של הבן שלי פחות או יותר- (06/04/10) נכון להיום- 04/04/11 אני שוקלת 105 ק"ג. הבת מצווה של הבת שלי אי"ה ב- 20 למאי- אני מקווה להוריד לפחות את הנפיחות הנוראית הזו שהופכת בן אדם ממלא לשמן. מבטיחה להמשיך לעדכן! ושוב תודה לכולכככםםםם!!!!!

לא ידעתי שירדת כל כך הרבה !

אני נותחתי ב 4.2, וירדתי מאז כ 12 קילו עד היום.. וואו, אני ממש מקנא בך! ד"א אני סגור על 4. כל הכבוד לך!

היי יסכה,

זה לא הרבה להתחלה? תרגישי טוב, הרבה הצלחה ומזל טוב

אופירA

New member
מנהל
אל תתני לעצמך רגע אחד לסבול

צרבת אחת קטנה, רפלוקס אחד - ותלכי לפתוח. את לא אמורה לעבור את הדברים האלה. אם הם נגרמים בנוסף למעבר סגור מידי - בוודאי שצריך לפתוח 1CC ולהגיע להגבלה בהדרגה. אם הם נגרמים למרות מעבר פתוח - צריך להשקיע בצילום ובפענוח טוב, תוך חוות דעת שנייה, כדי להבין אם משהו לא זז ודורש הזזה בחזרה. העיקר שלא תסבלי, כי לא יתכן לסבול עם טבעת. תעדכני ותצליחי.

שמחה37

New member
בהצלחה יסכה

תהיי קשובה לגוף ויאללה יש יעד 20.5 שוב בהצלחה שמחה

יסכה- הוא שמה השני של אמנו שרה

1.בראשית יא 29: "ויקח אברם ונחור להם נשים שם אשת אברם שרי ושם אשת נחור מלכה בת הרן אבי מלכה ואבי יסכה." יסכה משורש המילה נסיכה. ולגבי עניין הירידה במשקל- אז כן, ירדתי הרבה אבל נותחתי לפני שנתיים לא לפני שנה.

למעלה