חזרתי!

avitano

New member
חזרתי!

היי לכולם שבוע טוב הייתי שבוע וחצי במיטה עם דלקת גרון :( אחרי אנטיביוטיקה והרבה מרק עוף של אמא החלמתי :] התגעגעתי !!!

justmee2

New member
טוב לשמוע שהחלמת

התגעגענו גם

Nחמן

New member
ומה עם פורים?

רק פעם אחת בשנה ואינך מתגעגע אליו? הייתי קוני למל מייק בורשטיין מילים: משה סחר לחן: סורין ברזובסקי הייתי קוני למל עוד בילדותי קראו לי קוני למל להנאתי ולמה זה ירצה מי, לגזול ממני שמי כאילו קוני למל - מי יודע מי? אומרים כי אני, אינני אני על כן אני נבהל כי אם אני אינני אני אז מי אני בכלל? אומרים כי ההוא, איננו ההוא על כן ההוא נבהל כי אם ההוא, איננו ההוא אז מי ההוא בכלל? מי אתה? - קוני למל ואתה? - קונילמל מה זה? כל העולם - קוני למל?! אז אותו הקוני למל רץ מלפניי בגלל הקוני למל חושך בעיניי חשבתי קוני למל יחיד בצורתי והנה קוני למלים צצו לעומתי אומרים כי אני... כישוף נאה שיחקת גבר או שטן את כלתי חנקת לעיני חתן אז איזה קוני למל אשם יהיה בכל? ואיזה קוני למל יצטרך לסבול? אומרים כי אני...

Nחמן

New member
../images/Emo193.gif ככה?! ראשית - ברוך רופא חולים!

שנית - קיבלת רשות להיות חולה?...
בפעם הבאה תקבל עונש חמור...
(כולל הרחקה מהפורום...
) חיימקה שלי רחל עטאס מילים: דן אלמגור לחן: משה וילנסקי המצעד קרב, מריע הרמקול. המצעד קרב, הנה גם הקצין. כל החיילים דורכים ברגל שמאל, רק חיימקה שלי דורך פה בימין! כי כל החיילים, כן, כל החיילים טועים ברגל בלי בושה! רק חיימקה שלי, רק חיימקה שלי דורך ברגל הנכונה! הם קרבים לכאן שזופים וחסונים לראשם חובשים כומתה מבד שחור לכל החיילים הסמל מלפנים רק חיימקה שלי - הסמל מאחור! כי כל החיילים, כן, כל החיילים טועים בסמל בלי בושה! רק חיימקה שלי, רק חיימקה שלי חובש נכון את הכומתה! הרמקול פוקד: "דגל רובים אל על!" הקצין קורא: "כולם - ימינה שור!" לכל החיילים רובה ביד, אבל רק חיימקה שלי פולט פתאום כדור כי כל החיילים, כן, כל החיילים מפחדים פה, זה ברור! רק חיימקה שלי, רק חיימקה שלי יודע איך לפלוט כדור! שמאלה, שמאלה פנה, מריע הרמקול. הקהל כולו מריע מאושר כל החיילים פונים פתאום לשמאל רק חיימקה שלי ממשיך לצעוד ישר כי כל החיילים, כן, כל החיילים טועים ברגל מבלבול! רק חיימקה שלי, רק חיימקה שלי מכיר היטב את המסלול! הנה הוא קרב, קרב אלי ישר הוא מניף ידו, כמה חמוד הוא בני! כל החיילים אינם מפנים ראשם רק חיימקה צועק: "הי, אמא זה אני!" כי כל החיילים, כן, כל החיילים שונאים את אמא כל העת! רק חיימקה שלי, רק חיימקה שלי אוהב את אמא באמת!

ברוך רופא חולים...

וברוך שובך חבר יקר וידיד נהדר אל בין כותלי הפורום. שמור על עצמך חביבי ועל בריאותך. שוב הוכח לנו כי אין כמו אמא בעולם, תמיד לצדנו בעת שמחה ובעת צרה. אגב, זה לא סתם עוד מרק עוף, אלא בטח היה בו תבלין מיוחד שהחלים אותך מהדלקת תבלין שרק אמא היקרה והאהובה יודעת לתבל במרק. שמחים שאתה פה עמנו. גם אנחנו התגעגענו ועוד נדבר... לקראת ה... (על מה מדובר? אתה בטח שואל...אשלח לך במסר אישי) שבוע מבורך מוצלח ומקסים

Nחמן

New member
ברוך מתיר אסורים!

לאן נעלמת אתה במשך יומיים ככה סתם באמצע חודש אדר? מי התיר לך לעשות זאת?...
בפעם הבאה תקבל "מעצר בית" בפורום...
במיוחד בשבילך השיר הנפלא "אברמל'ה מלמד" ועוד קטע משעשע. בונוס. אברמל'ה מלמד להקת איש חסיד היה מילים: דן אלמגור לחן: עממי חסידי אצל מי נופלת תמיד הפרוסה כשהחמאה למטה? אברמל'ה מלמד ומי מנסה להרביץ תורה לתלמידיו והם מרביצים לו בחזרה? אברמל'ה מלמד... אברמל'ה מלמד... מי ידע בעל פה את כל שירת הים אבל כמעט טבע במקווה? אברמל'ה מלמד ומי פתח את הדלת לאליהו הנביא ב"שפוך חמתך על הגוים" ונכנסה חמותו ובאמת שפכה עליו...? אברמל'ה מלמד אברמל'ה מלמד... מי נפל מראש אילן גבוה דווקא בראש השנה לאילנות? אברמל'ה מלמד ומי שרף את ביתו בל"ג בעומר וגילה רק אז, שהביטוח נגמר לו בפורים? אברמל'ה מלמד אברמל'ה מלמד... למי קרה נס של חנוכה וקנה פך שמן לשמונה ימים שהספיק לו ליום אחד בקושי? אברמל'ה מלמד אצל מי התפגר התרנגול הלבן בערב יום הכיפורים ונשארה לו רק אשתו לכפרות? אברמל'ה מלמד אברמל'ה מלמד... מי ברך שבעה ימים על האתרוג ולבסוף גילה, שהיה זה סתם לימון? אברמל'ה מלמד ומי התאמץ לתקוע בשופר בראש השנה "שברים" ולבסוף יצא לו רק שבר גדול אחד? אברמל'ה מלמד אברמל'ה מלמד... מי התחתן עם ביתו המכוערת של הגביר יום לפני שאביה פשט את הרגל? אברמל'ה מלמד ומי גילה באמצע ברית המילה של בנו בכורו שהנימול הוא בעצם ילדה? אברמל'ה מלמד אברמל'ה מלמד...

Nחמן

New member
שיהיה בשמחות!

רק דע לך, שכל קטעי הבידור, המערכונים והשעשועים לא יסתיימו כל כך מהר (ספק אם עד פורים תשע"ב). כדאי לנצל את המומנטום..

למעלה