חזרתי! היי... אני אביב פרסקי למי שזוכר... עשיתי הפסקה,נשמתי וחזרתי!!
מ מלכת הלבבות 8 New member 3/8/09 #2 היי אביב מה שלומך? תתחדש על הניק החדש אצלי הכל נחמד מה קורה איתך איך החיים
ל לנשום1 New member 4/8/09 #5 עכשיו בסדר... יש חופש וזה הכי הכי עוש לי טוב!! חוץ מזה הכול זורם נפלא... מה שלומך?
מ מלכת הלבבות 8 New member 4/8/09 #8 אצלי גם הכל בסדר מקווה שאענה בחיוב לקבל את הניהול כאן כי יהיה חבל שהמקום יסגר
א אופטימית17 New member 3/8/09 #3 חחח..איזה קטע.. הגבתי על ההודעה שלך לפני שידעתי שזה אתה.. באמת לא הבנתי מי זה המישהו החדש הזה.. אני שמחה שחזרת! אולי תצליח לעורר כאן את הפורום...
חחח..איזה קטע.. הגבתי על ההודעה שלך לפני שידעתי שזה אתה.. באמת לא הבנתי מי זה המישהו החדש הזה.. אני שמחה שחזרת! אולי תצליח לעורר כאן את הפורום...
ל לנשום1 New member 4/8/09 #6 ../images/Emo13.gif גם אני ממש שמח לראות שאת עדיין פה... בעז"ה עם כוחות משותפים נרים את הפורום כמו פעם!!
../images/Emo13.gif גם אני ממש שמח לראות שאת עדיין פה... בעז"ה עם כוחות משותפים נרים את הפורום כמו פעם!!
ל לנשום1 New member 4/8/09 #7 ווואוו נוסטלגיה... חחח... איך אפשר לשכוח?!?! אני ממש ממש שמח לראות שאת עוד פה! חשבתי שעזבת... מה שלומך? איך את מרגישה??
ווואוו נוסטלגיה... חחח... איך אפשר לשכוח?!?! אני ממש ממש שמח לראות שאת עוד פה! חשבתי שעזבת... מה שלומך? איך את מרגישה??
E eshkolit32 New member 4/8/09 #9 ../images/Emo39.gifאהלן אהלן!!../images/Emo9.gif איזה כיף שחזרת לתמונה ! מקווה שהכל טוב אצלך... בהזדמנות תספר
../images/Emo39.gifאהלן אהלן!!../images/Emo9.gif איזה כיף שחזרת לתמונה ! מקווה שהכל טוב אצלך... בהזדמנות תספר
ל לנשום1 New member 4/8/09 #10 ../images/Emo99.gif איזה כייף לשמוע אותך שוב ממש התגעגעתי!! עברה עלי תקופה לא קלה ועשיתי הפסקה... עכשיו אני מרגיש יותר טוב ונוח לי לכתוב שוב.
../images/Emo99.gif איזה כייף לשמוע אותך שוב ממש התגעגעתי!! עברה עלי תקופה לא קלה ועשיתי הפסקה... עכשיו אני מרגיש יותר טוב ונוח לי לכתוב שוב.