חזרתי!

חזרתי!

מה שלום כולם?? שלומי בסדר גמור! רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי מידע על בניית מכשולים וקבלטים. זה די דחוף! בבקשה תעזרו לי. תודה רבה,שלכם, מאי. נ.ב מישהו מעוניין בגורת גולדן רטריבר לבנה מדהימה בטרוף?? בבקשה צרו קשר.

E l i a n

New member
היי מאי..../images/Emo24.gif

התגעגעתי המווווווווון! מה שלומך? (אז מה עם ענית.תעני שוב.
) מה שלום דוני? מה שלום הגולדנים שלך? איפה היית עד עכשיו? אני לא יכולה לעזור..אבל מערכת המסרים שלי קצת דפוקה..אז לא יכולתי לכתוב לך מסר אישי..סורי.. שלך בחברות. אליאן דבש.

Doni 1

New member
סתם שאלה??

יש לה סוס שקוראים לו דוני?????????? אני מכירה סוס תותח שהוא מביא מקומות ראשונים בתחרויות והוא עושה סלידים מעולים!!!! הוא נמצא בפראן הישוב... הוא של המדריכה שלי!!! אז זה אומר שאת התקוונת לסוס או אלי??

לא לדאוג...

לא התכוונתי אליך. למרות שיש לך שם ממש יפה. ולסוס שלי קוראים דון אבל יש לו כל מיני שמות חיבה כמו דוני, דון דון, דונילה ויש עוש המוווווווווווון.... וגם לא לדאוג בקשר לזה שהוא עוד לא מתחרה, כי אני מאוד מקווה שנתחיל בעוד כמה זמן... אליאן, נשארה לנו עוד גורה אחת, האהובה עלי. מישהו מעוניין בה ונראה מה יצא מזה. תודה לכם על התגובה, אבל אני ממש צריכה את המידע על המכשולים והקבלטים. מישהו יכול לעזור לי??????? תודה, מאי.

לאליאן ולתאיר-אני מקוה שלא מפריע לך

תאתא סוף סוף הצלחת להכנס לפורום!!! אולי תפסיקי כבר להימרח על דוני?! הוא סוס טוב אבל זה כבר מוגזם!!! ולאליאן-לא יודעת מי חשבת שזאת אבל זאת כנראה לא מי שחשבת למרות שאני יכולה להכיר לך גם סוסה (עז הרים) שקוראים לה מאי..... אני עדיין תקועה עם הווירוס הזה!!! בי-בי לכולכם אני לא חושבת שאני יהיה הרבה זמן בגלל הווירוס
אבל אתם תודיעו לי על דברים חשובים נכון?? (זה מכוון לשי ולתאיר) מקווה לא להפסיד הרבה
אותכם חמוטל סוסים חיות מתוקות!!!טהורות!!!מושלמות!!!(במיוחד שון ואינדיאנה)

למעלה