חזרתי

גיגוב

New member
חזרתי

המחשב התקלקל וכבר שבועיים אין לי קשר לעולם ובעיקר אליכם. עשיו תוקן המחשב ואני מיהרתי לשלוח לכם חג שמח ומועדים לשימחה. מקווה שלמרות הקושי עבר עליכם סדר בסדר, אצלי היה פשוט נפלא חבל שהוא לא היה איתנו אבל ניחה, כמובן שעסקתי מעט בחשבונאות לפני שנה היה במלא כוחו בליל הסדר וניהל אותו .אחרי שבועיים קרס וחודש וחצי אחר כך נפטר, זה זמן קשה אך אתגבר. חודש מאי מתקרב ואיתו יום ההולדת שלו ואח"כ יום השנה הראשון מקווה שאעמוד בלחץ יודעת שכן. אז טוב לחזור יעל

ברוכה השווה והשבה

קראתי בשמחה את העובדה שהחג עבר בשלום שולחת לך כוחות להמשך החודש הבא אלינו

מיקה 42

New member
ערב טוב וברוכה בשובך ../images/Emo140.gif

ערב טוב לך חברה טובה שמחתי שהייה לך חג נעים. אספר לך שהשבוע היה לי יום הולדת פעם ראשונה מאז שהו נפטר והיה קשה מאוד, אבל כולם היו שם איתי כולל החברים מהפורום וזה היה הרבה יותר קל וענים ותומך ממה שחשבתי אז על תלחצי פשוט תנסי להנות ואני כאן בשבילך

yamkachol

New member
"אין כמו להיות בבית"... - סתם...

ברוכה את בשובך אלינו. מכיר הרגשה זו של התחברות ל"חמצן"...לאחר ניתוק. יופי שהיה לך סדר מוצלח. כן כן, החשבונאות הפכה להיות חלק בלתי נפרד ונשלט מחיינו... כל הכבוד לך כיצד את מתמודדת עם האובדן. אני מאמין שהוא היה גאה בך - הממשיכה בחיים. חג שמח וכל טוב.

גם אני חזרתי

כמו שספרתי נסענו לקנטרי בחו"ל ...............שתי המשפחות ..............חברי ,ילדיו ,אביו והורי אישתו ................אני עם ילדי ואמי ............... היה קשה הבנים הצעירים ששדכו בנינו ..........לא הפסקו לריב..............אבל בסטופו של דבר נהנינו ....ים , אוכל ,מסג'ים ....בלויים ...........ובעיקר מנוחה ....................מצפה כבר לחופשה הבאה ................ בלי ילדים

למעלה