חזרתי!

ofir1948

New member
חזרתי!

כפי שאתם יודעים אני חולה על הלהקה בון ג'ובי... אבל עכשיו לאחרונה התחלתי לשמוע את השירים של גו'ן בון ג'ובי והאמת יש לו באמת שירים יפים! עכשיו תראו יש ללהקה המון המון שירים וגם לג'ון ואני התחלתי להתאהב בשיר santa fe זה ממש שיר מהמם! עכשיו אני רוצה שתרשמו לי כמה שירים של ג'ון או של הלהקה מאותו סגנון של השיר santa fe הוא שר את זה מהמם עם קול נהדר! ואני רוצה לדעת אם יש לו עוד שירים עם סיגנון כזה...

היי

סורי שאני לא זוכרת אותך יכול ליהיות שהיתה בפורום לפני... ולא הכרתי אותך... נחמד לפגוש מעריצים חדשים בערץ הזאת שכניראה לא מבינה כלכך במוזיקה אם בון ג'ובי לא היו פה עדין.. טוב לגבי הבקשה שלך אני חייבת להגיד שגם אני חולה על השיר santa fe... אני לא יודעת אם הם בדיוק בסגנון של השיר הזה אבל שירים שאני ממליצה עליהם בחום ויכול ליהיות שאתה מכיר את חלקם הם... blaze of glory bang a drum blood money שהוא בסגנון של santa fe כל הגירסאות שיש להם ולו בספרדית אני מכירה ממה שאני יודעת זה 3 שירים ואחד מהם של ג'ון חחחח במקרה כל השירים מתחילים בB אבל ישלי עוד מלא המלצות למלא שירים המסנג'ר שלי הוא aviya.c@hotmail אם בא לך עוד המלצות או סתם עוד מישהו לדבר איתו על הלהקה או על כל דבר אחר... מקווה שעזרתי עם השירים

nogao10

New member
אלוהה

אני מהדור שזוכר, מה?
אני אאלץ להצטרף לאביה, כי ברצינות, אני לא ממש מעריצה של הקריירה של ג'ון..... Miracle יכול להיות טוב, אני מניחה.... You Really Got Me Now, חובה לפחות לשמוע! Dyin' Ain't Much of a Livin', דווקא חמוד וטוב, אהבת את בון ג'ובי שם ג'ון שר... נניח שתאהב את ג'ון גם אם הוא ישיר במקום אחר
תמיד הייתה השאלה- אם ריצ'י היה הזמר האם עדיין היינו אוהבים את בון ג'ובי? אולי היו קוראים להם סמבורה

לגבי אם ריצ'י היה הזמר של הלהקה...

האמת אני לא יודעת אם היתי אוהבת את הלהקה אבל לא בגלל ריצ'י י האמת הרתי ת הלהקה בגלל ג'ון אבל אני חייבת להגיד שריצ'י הוא זמר מדהים כל שיר שיש לי ויש לי לא מעט (נוגה אני רוצה עוד) אני אוהבת ריצ'י הוא אחד האנשים הכי מוכשרים ומדהימים שאני אני מכירה (טוב לא ממש מכירה, הלוואי) אבל אי אפשר לדעת אולי היתי אוהבת את הלהקה עם ריצ'י היה הסולן האמת לריצ'י יש קול מיוחד ואני לא יודעת אם הוא היה מתאים אבל זאת רק הדעה שלי... אני בעד שכל הופעה ריצ'י ישיר שיר או שניים...

ofir1948

New member
האמת...

אם לא ג'ון ואם לא סמבורה לא הייתי שומע את הלהקה אבל בעיקר בגלל ג'ון אני שומע אותם כי הוא כישרון מפני עצמו בישירה אבל סמבורה משו אחר אפשר להגיד שהוא כישרון ענק בגיטרות אין מה לדבר... שנייהם מצויינים והם עושים את הלהקה כזאת טובה אבל לג'ון יש יותר עדיפות...

גם לי יש עדיפות לג'ון...

אבל חייבים להודות שגם לטיקו ודייב לא חסר יכול ליהיות שם היה קלידן אחר ומתופף אחר אז היתי אוהבת אותם ולא היתי מכירה את טיקו ודייב. אבל אני מאוד אוהבת אותם ולפי דעתי אם היו נגנים אחרים נירה לי היתי אוהבת אותם פחות יכי בטח לא היה את הכימיה שגורמת למוזיקה להשמע כל כך טוב...

למעלה