קבלי חפירה רצינית :|
ה-2 לילות הראשונים היו ככ חראא! פשוט סיוט קפאנו מיקור וזה וישלי שברי מאמץ זה מהאחריי" הזה........היה לי פתור מפעילות

המ הלילות האחרונים היו כפיים במיוחד האחרון חח כמה בלאגן עשינו שמה בלילה חיח מסקנות המפקדותת בהתחלה הייתי צריכה לישן עם בת דודה שלי באותו אוהל ואז ראיתי שהאוהל שלהן עוד שניה נרדם מהר ברחתי לאוהל שלי וכולם שמה עריים וזה היה ממש כיף או שברחתי למפקדת להתחבות בשירותים פתאום היא עושה "אתן יכולות לצאת" חח זה היה מצב מלחיץ ושבאתי להתחבות שוב שמה אז היו ממש מלא מפקדות באיזור אז חזרתי בחזרה לאוהל שלי XD הממ וכל הלילה דיברנו על דברים מפחידים (לילה כילבבי)

משו על מוות וזה היה ממש מפחיד ואז נירדמתי איזה 2 שעות ובאותו יום (האחרון) הייתי צריכה להיות בטורנויות מטבח אני והקבוצה שלי ופיספסנו ת'טקס(רציתי) הממ והיה ממש מלא צחוקים ביום האחרון האה והיה לנו יום של מטווחים יריתי איסה 11 כדורים

חחחחחחחח הקטע הכי מצחיק זה שכזה ניסיתי להחליק לי בשיא הכיף בריצפה פתאום דפקתי חליקהXDD לא הפסקתי ליצחוק חיח מזל שרק חברה אחת ראתה את זה xxDDDDDDDD אה או שהוצאתי מהכיור עכבר מת

אני מפחדת מכיורים כבר..רציני. אני כזה "הי תיראו מה יש פה" (עם המזלג) ואני כזה איך הגיע לפה חרא" פתאום ילדה אחת צועקת לי "איכככככ עכבר מתתתתתת" ואני כזה נבהלת העפתי אותו אחורה איך שלא יהיה מסכןXD זה נרא לי עף על מישהו מהקבוצהXD חפיירההD: