חזרתי...

ronrong7

New member
חזרתי...

לאחר תקופה שלא הייתי פה (בגלל הלימודים) חזרתי ^^ מה נשתנה? יש מידע חדש ? D:

LindZiv Cohan

New member
הו שלום!!../images/Emo119.gif

באמת התגעגענו
בכל הלילות אנו אוכלים חמץ ומצה הלילה הזה הלילה זה כולו מצות... זה מה נשתנה
[אם זה הולך ככה בכלל
] את יכולה לקרוא את כל מה ששי עדכנה אותנו.. ובקיצור- לינדזי קיבלה פרס מפעל חיים בפסטיבל הקאפרי באיטליה... או משו כזה
יש תמונות וסרטונים למטה:)

ronrong7

New member
חחחחחח מפעל חיים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לינדזי קיבלה פרס מפעל חיים? על מה? על התרומה שלה לסוחרי סמים? :| WTF ? עד כמה שאני אוהבת את לינדזי לא מגיע לה פרס מפעל חיים ובכלל נותנים פרסים למפעל חיים רק אחרי כמה שנים טובות לפחות של פעילות במשהו... אבל אמממ... שיהיה.. כנראה נדפק מי שהחליט לתת לה את זה. לדעתי לא מגיע לה (ובכלל על מה נתנו לה?)

LINDSAY15

New member
:)

היי ברןכה השבה חיח גמאני לא הייתי פה מלא זמן.. חזרתי אתמול מהגדנע :)

LINDSAY15

New member
קבלי חפירה רצינית :|

ה-2 לילות הראשונים היו ככ חראא! פשוט סיוט קפאנו מיקור וזה וישלי שברי מאמץ זה מהאחריי" הזה........היה לי פתור מפעילות :p המ הלילות האחרונים היו כפיים במיוחד האחרון חח כמה בלאגן עשינו שמה בלילה חיח מסקנות המפקדותת בהתחלה הייתי צריכה לישן עם בת דודה שלי באותו אוהל ואז ראיתי שהאוהל שלהן עוד שניה נרדם מהר ברחתי לאוהל שלי וכולם שמה עריים וזה היה ממש כיף או שברחתי למפקדת להתחבות בשירותים פתאום היא עושה "אתן יכולות לצאת" חח זה היה מצב מלחיץ ושבאתי להתחבות שוב שמה אז היו ממש מלא מפקדות באיזור אז חזרתי בחזרה לאוהל שלי XD הממ וכל הלילה דיברנו על דברים מפחידים (לילה כילבבי):) משו על מוות וזה היה ממש מפחיד ואז נירדמתי איזה 2 שעות ובאותו יום (האחרון) הייתי צריכה להיות בטורנויות מטבח אני והקבוצה שלי ופיספסנו ת'טקס(רציתי) הממ והיה ממש מלא צחוקים ביום האחרון האה והיה לנו יום של מטווחים יריתי איסה 11 כדורים :) חחחחחחחח הקטע הכי מצחיק זה שכזה ניסיתי להחליק לי בשיא הכיף בריצפה פתאום דפקתי חליקהXDD לא הפסקתי ליצחוק חיח מזל שרק חברה אחת ראתה את זה xxDDDDDDDD אה או שהוצאתי מהכיור עכבר מת :( אני מפחדת מכיורים כבר..רציני. אני כזה "הי תיראו מה יש פה" (עם המזלג) ואני כזה איך הגיע לפה חרא" פתאום ילדה אחת צועקת לי "איכככככ עכבר מתתתתתת" ואני כזה נבהלת העפתי אותו אחורה איך שלא יהיה מסכןXD זה נרא לי עף על מישהו מהקבוצהXD חפיירההD:

LindZiv Cohan

New member
אוי ואבוי!!../images/Emo6.gif../images/Emo119.gif

חחחח אני הייתי נלחצת ממש מהעכבר הזה XD תקעת את המזלג בעכבר?!
רק לוודא
זה נשמע לי כיף גדנע... אבל גם מלחיץ קצת
היום אמרו לי שאולי כן יהיה לנו גדנע... אבל אני כבר לא יודעת אם אני רוצה
ובואנה, הלוואי והיתה לי בת דודה בשכבה
[או בביצפר
] זה היה יכול להיות מזה מגניב חח ואני אוהבת חפירות! חחח

LINDSAY15

New member
xD

לא,הרמתי אותו רק עם המזלג חחחחחחחחחחחחחחחחח :) הממ היא מהמשפחה שלי וגילינו את זה רק לפני שבועיים שישנתי אצלה והיא הייתה אצלי סתם כזה דיברנו עם אמא שלי ואז הגענו לזה שאנחנו קרובות מאמא חחחחחחחחחח תלכי תלכי לגדנעע!! תשמעי אבל אני לא מבטיחה שתהני בימים הראשונים כי אני לא נהנתי ואני אחת שבד"כ נהנית מכל דבר 3>

LindZiv Cohan

New member
חחחחחחח נבהלתי כברXD../images/Emo119.gif

וואי מגניב! גמני פעם גיליתי קשרי משפחה עם חברה

למעלה