חזרתי...

Ben Dor

New member
חזרתי...

מבועסת טילים! ואוכזבת עוד יותר ועם כאבי תחת נוראיים! חזרתי מניצנה אתמול...ניצנה הייתה נפילה רצינית בשבילי...לדעתי היא ביזבוז זמן...ואני ממש מצטערת על זה שלא יצאתי בכל זאת לטיול חנוכה... הכי כיף בעולם שם היה לראות את כולם להכר\להכיר מחדש את האנשים הכי מדהימים מהתנועה...!! אני מצטערת שנטשתי פשוט בזמן שלא הייתי איתכם זה היה נראה לי הכי מיותר בעולם להיות שם... ומי שתוהה לעצמו מה זה ניצנה אז בכמה מילים...טיול אופניים של 3\4 ימים בכל יום נוסעים בערך 20 קילומטר ובמהלך הנסיעה יש תחנות של כל מיני שנות שירות בערב יש הדלקת נרות מסיבה של ערב יש שוק שנות שירות באחד הימים.... אני אישית חוץ מבערבים ממש לא נהנתי....נהרס לי התחת מהנסיעה עם האופנים (והבאתי מזרון ענקי לשבת עליו...יש עדים חח) רוב הזמן נסעתי לבד כי בכל זאת לכל אחד יש קצת נסיעה משלו והרוב שנמצא בניצנה הוא לא מבני המושבים ואי אפשר כל כך פשוט לבוא להתחיל לדבר עם אנשים...לא הייתה אווירה של תנועה ב-כ-ל-ל-! ההרגשה האישית שלי שבאתי לסתם מקום והיו שם פשוט מלא אנשים איכותיים מהתנועה...בלילה עצמו היה מקפיא רצחח!! הייתי עם גופיה חולצה סווצטר חרמונית וסקש ורעדתי מקור... בחיים לא חזרתי משום טיול ובחיים לא חשבתי לחזור משום טיול...יהיו כאלה שיגידו שאני חלשה שקצת קשה לי ואני עוזבת הכל...כל אלה אתם לא מכירים אותי...פשוט לא נהנתי לדעתי הייתה נפילה רצינית...והתנאים (כאבי התחת והקור) רק הוסיפו להחלטה הזאת... וכל האנשים שפגשתי שם...אתם מדהימים ואני ממש אוהבת אותכם וסליחה על הנטישה!!! מי יתן ויתנו לנו לעשות טיולים נורמלים ביחד!

AviadPe

New member
חמודהה...

אבל עכשיו אני חזרתי, ואני בכלל לא מבואס אומנם אני מסכים שלא היה הרגשה של תנועה כי בכל זאת זה לא היה תנועה אלה משהו ארצי אבל הטיול היה מהנה מאד היה ממש כיף לנסוע באופנים עם החברים ואפילו לבד והתחנות היו ממש מענינות ובאמת יצאתי עם משהו משם, היה כיף קצת לצאת מהשגרה של הטיולים של התנועה ופתאום לישון באוהל ולא ללכת ברגל, והחופש שנתנו לנו לעשות מה שבא לנו החיסרון היחידי שהיה שם הם הקיבוצניקים הסנוביים, היו אנשים ממש מגעילים אבל הרוב היום חברה נחמדים שכיף לדבר איתם טוב עפתי לישון אחרתי 3 לילות ללא שינה ביי!

היה באמת מבאס

אני מעמק יזרעאל אבל המקיבוצים בעמק.. אני התבאסתי דווקא בגלל שיצאנו עם כל בני המושבים ולא רק הקיבוץ לבד.. כי כל שנה יוצאים אצלנו הקיבוץ לבד שהרבה יותר משקיעים באוכל ובכל דבר אחר... אבל תודו שביום השלישי היה אחלה אוכל!!!!! אלללללה יזרעאל
בעיקרון היה נחמד והכל .. אבל לא הפקתי שום דבר מהטיול ומהתחנות בדרך וחבל שכך.. היה קפוא קפוא בלילה וחם איימים ביום. בקיצור היה טוב וטוב שהיה ... אני לא ימליץ על ניצנה להבא...

spraizler

New member
חבל שלא יצאתם עם הקיבוץ באמת...

שנה שעברה למשל כן היו קיבוצים שיצאו

אני יודעת זה היה ממש מבאס

כי יצאנו מיזרעאל 120 ילדים ומתוכם אולי 30 קשורים לתנועה וכל השאר לא קשורים לבני המושבים(אפילו חלק בכלל בשמו"צ) והרגישו ממש לא בנוח ככה. אני יודעת שזה נשמע ממש פלצני אבל זה ככה... מאיה אמרה לנו שזה בגלל שהמועצה יצאה לשלושה טיולים בו זמנית ובגלל זה החליטו להצטרף לבני המושבים כי היה קשה לארגן את העמק לבד או משהו כזה.

spraizler

New member
זהו באמת לא הבנתי איך יש כ"כ הרבה אנשים

מהתנועה מיזרעאל.. כי השכבה שלנו (יב לשעבר) היתה בין הגדולות ויצאנו כ40 איש..

fate spinner

New member
לפי מה שהבנתי ממיה...

מבחינת יזרעאל התנועה הייתה הקבלן אוכל. אבל יזרעאל הוציאו כמו כל שנה בלי שום קשר לתנועה ובגלל זה היו המון אנשים שלא קשורים לתנועה

כן נכון

וגם בקבוצות שבני המושבים עשו, כולם רצו להשאר רק עמק יזרעאל לבד והיו אולי עשרה שהלכו לקבוצות של בני המושבים.

Ben Dor

New member
אני ממש אבל ממש לא מפונקת!!

ומה הקשר לערכי התנועה?!... אין שום קשר בין הנאה לערכי התנועה...לא נהנתי אז חזרתי...מבחינתי זה היה בזבוז זמן והייתי מעדיפה להיות בבית...

למעלה