חזרתי !

TheOneTheOnly

New member
חזרתי !

התגעגעתם ? טוב, נזכרתי שהבטחתי לחזור ולדווח מה קורה אצלי אז נפרדנו. ביום רביעי זה היה סופי ... מה שהכי חסר לי עכשיו זה הסקס כמובן
אפילו שאתמול תפסתי תיירת בפאב המסורתי שלי, אני צריך משהו על בסיס קצת יותר קבוע, אני מרגיש כאילו אני בתהליך גמילה
יש לי שאלה לכל הנוכחים - מי כאן מאמין במוסד היזיזות ? אישית, אין לי אף יזיזה, לא מאמין שדבר כזה יכול לשרוד, אני תמיד מסתפק בלמצוא משהו חד פעמי, מקסימום כמה לילות ולהתראות (או בחברה קבועה כמובן)

אופקקקק

New member
הוווו שלום לך יקירי

טוב, מסתבר שבאמת הבחורה הגזימה אם נפרדתם... ותתנחם אני בלי סקס חודשיים, שורדים וזה אפילו לא כזה קשה בקשר ליזיזות...שאלת שאלה קשה ומאוד מורכבת. אם זו יזיזה שגרה רחוק ואתם נפגשים רק פעם ב.. ובלי רגשות חוץ מחיבה הדדית ומשיכה גופנית, אחלה. אם היא גרה קרוב ואתם מתראים הרבה...היזיזות או שתהפוך ל"חברות" או שפשוט ימאס לכם. עצה שלי בכל אופן..

TheOneTheOnly

New member
לא דיברתי

על מישהי ספציפית, סתם שאלה כללית ... בלי סקס חודשיים ??? צריך הרבה מקלחות קרות בשביל זה

אתה לא נורמלי אח שלי |לא

איך אתה עוזב כזאת בחורה כל כך מהר ? בקשר ליזיזות - כן בהחלט. חפש אותן, הן קיימות. אלה שרוצות אותך, יודעות שאתה לא רוצה אותן, ומעדיפות שיצא מהזה לפחות סקס..
(אני צוחק עכשיו, בסוף ירביצו לי כאן) דניאל |

voguemaster

New member
מאמין ביזיזות ? כן

יש לי אחת
זה פועל, כל עוד זה מתאים לשני הצדדים. רק שלא תמיד קל לארגן מצב כזה..

virtual angel

New member
מקווה שתמצא את האחת בשבילך ../images/Emo24.gif

סטוצים זה לא רע לשיקום האגו. יזיזות? לא נראה לי. חבל על האנרגיות. (
חמה ליוגה ומדיטציות
)

orrrr

New member
יזיזות זה אחלה, אכן אבל- מה עם האגו

? פיד מי סימור..

orrrr

New member
להכיר אנשים נוספים שימשכו אליך -

להזין את האגו - אני בחור מושך, כאילו?..

orrrr

New member
אם אני לא טועה -

אם נפרדת מההיא שרצתה יותר מידי סקס- זה היה בגלל זה?

למעלה