חזרתי...

graceless lady

New member
חזרתי...

היה מדהים!!!!! עדיין לא העלתי את התמונות למחשב אז אני לא אגיד יותר שום דבר (כי רציתי לעשות את זה עם תמונות, למרות שהאיכות שלהן ממש לא משהו
). אבל היה פשוט ט-ו-ב, טראוויס מעולים.... הסיפור יגיע ברגע שאני אמצא מישהו שמבין במחשבים ומצלמות דיגטליות (שזה לא קשה במשפחה של אנשי היי טק- רק שהם עסוקים
).

The Girl Who

New member
ברוכה השבה!^____^../images/Emo24.gif

איזה כיף!!!
אני ממש שמחה שכ"כ נהנית!! אין ספק שטראוויס מופיעים מדהים על הבמה. אני מחכה לתמונות ולסיפורים! אני מתרגשת בשבילך!!
ד"א, מי עוד בא איתך להופעה?

graceless lady

New member
המון גרמנים, סליחה, שוויצרים...../images/Emo68.gif

פשוט לא היה לי אף אחד שיבוא איתי... רוב החברים שלי בצבא וגם לא ממש מכירים את טראוויס... ואח שלי לא הסכים לבוא (זה גם לא שרציתי נורא שהוא יהי שם...
).

AeroFan

New member
מגניב !

שמח שנהנית שם... תעלי תמונות שיהיה לך זמן !! [אגב היום או מחר אני יעלה לפה הופעה-בוטלג מ-צ'ילה מ-4 לנובמבר... לפני כמה ימים... היא שוקלת המון יחסית והיא באיכות ממש ממש טובה... אני עכשיו עורך אותה ושאני יסיים אני יעלה אותה לפה, הופעה מעולה אגב]

AeroFan

New member
אגב זה הסט ליסט של צ'ילה

Selfish Jean Eyes Wide Open U16 Girls Writing To Reach You Love Will Come Through As You Are My Eyes Pipe Dreams Beautiful Occupation Side Driftwood Good Feeling Closer Sing All I Want To Do Is Rock Turn Flowers In The Window The Humpty Dumpty Love Song Why Does It Always Rain On Me

AeroFan

New member
טוב השרת די דפוק כרגע

אני יטפל בזה מאוחר יותר. בינתיים אפשר לבקש ממני במסנג'ר מי שרוצה [email protected]

AeroFan

New member
אוקי אז נודע לי שזה לא חוקי

להעלות לפה.. אז מי שרוצה שיפנה אליי במסנג'ר... כרגע סיימתי לשמוע את כל ההופעה, זאת הופעה מדהימה !! עם סאונד ממש ממש טוב ! הסט ליסט אחד הטובים !!

למעלה