חזרתי!

חזרתי!

התגעגתם אלי? אני נורא התגעגעתי אליכם! המון המון זמן לא הייתי כאן ויש כאן המון פרצופים חדשים... סוטפסוף אני מתחילה להירגע מהחגים ומהשבוע העמוס שהיה אחריהם. עכשיו צריך לחזור לשיגרה. המון דברים הוזנחו בתקופת החגים, עשינו רק את הדברים ההכרחיים. היום כבר התחלתי להשתלט על ערימות הכביסה (מקווה לסיים מחר) בלי נדר ממחר אני מצטרפת לפירוט המטלות היומי. מה לעשות, בלי רשימה מדויייקת אני לא מתפקדת לילה טוב לכולם!

YULI9

New member
טוב לראות אותך../images/Emo24.gif

ברוכה השבה
.

../images/Emo140.gifתודה תודה

רק לי נדמה שהרבה מהותיקות נעלמו? אני מחכה כבר להכיר את כולן מחדש. קצת מרגיש לי כמו להיכנס לקבוצה כבר מגובשת.

goanin

New member
שלום !!

איפה היית? אני מקווה שהכל נפלא אצלך. כמו שאת רואה הפורום תוסס והאווירה נעימה, ואת מוזמנת לתת קפיצת ראש. ובעקבות מה שאמרת: מחר יפתח שרשור היכרות

../images/Emo24.gif ברוכה השבה!

כיף לשמוע ממך אחרי כל כך הרבה זמן. אני מוריה (פרצוף חדש).. הייתי קוראת פסיבית הרבה זמן לפני שהצטרפתי. נעים מאד

ברוכה החוזרת ../images/Emo212.gif../images/Emo96.gif התגעגנו../images/Emo24.gif .

שבי ,שתי איתנו ,ותנשמי עמוק (החגים חוזרים בעוד שנה )..... בנתיים מתחיל להתעורר פה ,ונהיה חמים ומאוד נעים בבית .

מצטערת ,בתור דוסית טיפוסית ,אני את

פסח מחקתי מרשימת החגים כבר לפני הרבה שנים . אימצתי לחלוטין את שיטת הרב אבינר ,עושה רק מה שצריך (הבית מסודר מאוד גם ביום-יום) ,ומתייחסת לפסח כאל עונש נסבל . חגים ????רק בתשרי ....

גם אני עובדת לפי הרבה אבינר בלבד

למרות ששנה שעברה קראתי משהו עוד יותר מקל של רב אחר, שאני כבר אל זוכרת את שמו. אני התכוונתי שזה סיוט בקטע של ליסוע להורים כל הזמן. דווקא אני אוהבת את נקיון פסח. לרוב אני גם ככה מנקה כמו שצריך אז אין לי דברים משוגעים לעשות למרות שלפעמים זה הזדמנות לסדר דברים שהמון זמן לא נגעתי בהם.

למעלה