חזרתי!

Witchcrafts

New member
איזה לא חפרן אתה. אין בושה? הא?

קדימה, תספר (עם מי? למה דווקא לשם? איפה היית בדיוק?), תשתף, תעלה תמונות של קורבנות אקראיים שצילמת ושל הנוף. בקיצור, מה שבא לך. אבל יותר ממשפט. |פדלאה|

tormentor2

New member
|חפירה|

נסעתי עם 2 חברים שלי (כולנו 16 חחח), למה לשם? הכי זול (0.0"), ההיתי בוורנה- במלון הוונה! אין לי תמונות
יום ראשון: טיול ג'יפים, בבקשה סתקלו לקיר הקרוב ביותר אליכם, עכשיו דמיינו ג'יפ יורד ועולה בקיר- איזה חוויה!!! הוא נכנס לנו לתוך היער, ואחרי זה בהרים ולתוך נהר, חזרתי כולי רועד מקור (מים+חולצה קצרה=שיקשוק שיניים). יום שני: שייט, מ-ש-ע-מ-ם! (אבל ראיתי דולפינים- יששש). יום שלישי: קזינו, הפסדתי 50 דולר, חבל!!!!! יום רביעי: כפר הדייגים, האוכל שם נהדר!!! יום חמישי: ההיתי בשוק ונדהמתי מהזיוף של קלפי היוגיהו(כן,כן ברוב טיפשותי חשבתי שיש מצב שבבולגריה יהיה יוגיהו מקורי). יום שישי: הרווחתי 70 דולר בקזינו, מוציא לשון לגנסטר האחראי על הקזינו ומתחיל לברוח~.~ ...סתם! יום אחרון: קם בחמש בבוקר ומגלה שיש לי רק חצי שעה להגיע למטוס- לא נעים! לחפור עמוק יותר? חחח

Witchcrafts

New member
וט"פ, הייתי בטוחה שכבר הגבתי.

וזה נשמע אחלה בחלה של נופש, באמת. אם כי בטח לא הייתי מוצאת מה לאכול שם. התכוונתי לברר איתך אם ניסית לאתר דברים שקשורים ליוגי וכאלה, אבל הקדמת אותי.
ומה קזינו? שו קזינו? כיצד קזינו? O_ם חבל שלא צילמתם.~ אגב, מעולם לא הייתי בחו"ל. ד_ד

tormentor2

New member
יש לך זמן להגיע לחו"ל

את רק בת 19... הקזינו שלהם חוקי ואפילו ילד בן חמש יכול להמר שם :)

Witchcrafts

New member
חעח, לא ידעתי שקיימים דברים כאלה בכלל.

ואיפה, אני קשישה. זה בסדר. אתה לא צריך לעודד אותי וכאלה, אבל מעריכה את הניסיון. |מקל הליכה|

למעלה