חזרתי! זוכרים אותי? הכול פה כל כך השתנה...
ו וינטרפרש New member 7/3/03 #6 ../images/Emo95.gif הוא נהייה מוזר...כאילו פעם היו בתחרות חידות שהיו צריכים לענות עליהן, ועכשיו צריך לשלוןח חידות או משהו כזה?
../images/Emo95.gif הוא נהייה מוזר...כאילו פעם היו בתחרות חידות שהיו צריכים לענות עליהן, ועכשיו צריך לשלוןח חידות או משהו כזה?
T The6thAngel New member 7/3/03 #8 אני זוכרת אותך.... בכל אופן, עכשיו התחרויות נמצאות באתר מיוחד שנבנה לשם כך... באתר אפשר לראות את זמן פרסום החידה הבאה, וכמה זמן מוקצב לה, ובזמן המוקצב הזה שולחים את הפתרון לפי ההוראות בעמוד החידה.... וכמובן - ברוך השב
אני זוכרת אותך.... בכל אופן, עכשיו התחרויות נמצאות באתר מיוחד שנבנה לשם כך... באתר אפשר לראות את זמן פרסום החידה הבאה, וכמה זמן מוקצב לה, ובזמן המוקצב הזה שולחים את הפתרון לפי ההוראות בעמוד החידה.... וכמובן - ברוך השב
P Prophet New member 6/3/03 #3 היית פעם בפורום חידות ?? אני די ותיק ולא ידעתי שהיית פה... ברוך שובך !
ו וינטרפרש New member 7/3/03 #7 תודה../images/Emo95.gif פעם הכינוי שלי היה וינטרפלד, והנה הודעה שלי למשל
ד דRדכוסי New member 6/3/03 #5 סרטוט מבנה פורום חידות למקרה ששכחת איך ניראה הפורום, צירפתי לך סרטוט מדוייק של הפורום תהנה